به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد: شهرام شاکر از معدوم سازی بیش از 500 کیلوگرم گوشت قرمز به علت مسمومیت خبر داده و تصریح کرد: طی بازرسی انجام شده در کشتارگاه اردکان، بازرسین بهداشتی دامپزشکی در مرحله بازرسی پس از کشتار دام، با توجه به وضعیت ظاهری و بوی نامطبوع گوشت متوجه مسمومیت لاشه ها شده و نسبت به معدم سازی اقدام کردند .
شاکر علت مسمومیت را سمپاشی غیر اصولی بدن دام دانست و افزود: رعایت نکات اصولی سمپاشی از سوی دامداران، برای جلوگیری از وقوع اینگونه موارد الزامی است.
وی تصریح کرد: لاشه مسموم شده به علت ایجاد اثرات سوء بر بدن غیر قابل مصرف انسانی بوده و تهدید جدی برای سلامت انسان محسوب می گردد. بدین سبب دامپزشکی به عنوان متولی بهداشت و سلامت جامعه همواره با بازدید و نظارت مستمر بر کشتارگاه و مراکز عرضه و حذف گوشت های فاسد از چرخه مصرفی مردم در راستای سلامت مردم و جامعه فعالیت می کند.
نامبرده در پایان به شهروندان توصیه کرد: به منظور حفظ سلامت خود و خانواده شان در هنگام خرید گوشت به مهر و لیبل دامپزشکی توجه نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی را سریعا به شبکه دامپزشکی شهرستان، جهت پیگیری و بازرسی گزارش دهند.