زمان : 31 Khordad 1397 - 14:54
شناسه : 145369
بازدید : 5114
بیش از 5700 مورد بازرسی بهداشتی از واحدهای تولید، فراوری و عرضه فراورده های خام دامی توسط اداره کل دامپزشکی استان یزد در ماه مبارک رمضان در طی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در ماه رمضان صورت گرفت: بیش از 5700 مورد بازرسی بهداشتی از واحدهای تولید، فراوری و عرضه فراورده های خام دامی توسط اداره کل دامپزشکی استان یزد در ماه مبارک رمضان معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت: همه ساله با شروع ماه مبارک رمضان طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی توسط شبکه های دامپزشکی در سراسر استان به اجرا در می آید. در طی اجرای این طرح در رمضان امسال بیش از 2665 واحد تولید، فراوری و عرضه فراورده های خام دامی مورد بازدید و کنترل بهداشتی قرار گرفت.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت: همه ساله با شروع ماه مبارک رمضان طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی توسط شبکه های دامپزشکی در سراسر استان به اجرا در می آید. در طی اجرای این طرح در رمضان امسال بیش از 2665 واحد تولید، فراوری و عرضه فراورده های خام دامی مورد بازدید و کنترل بهداشتی قرار گرفت.

دکتر محمدرضا متوسل الحسینی هدف از اجرای این طرح را اطمینان هر چه بیشتر از سلامت حجم گسترده فراورده های خام دامی عرضه شده در ماه مبارک رمضان و تامین امنیت غذایی و سلامت مردم دانست و خاطر نشان کرد: در طی ایام ماه مبارک رمضان کارشناسان دامپزشکی بیش از 5700 مورد بازدید از واحدها و مراکز مختلف به عمل آورده و با ارسال موارد مشکوک و استعلام نتیجه از آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان یزد در حدود 12 تن فراورده خام دامی غیر قابل مصرف انسانی را ضبط و از چرخه مصرف خارج نموده اند. علاوه بر آن 19 مورد تخلف را به مراجع قضایی ارجاع کرده و با 41 مورد خودروی غیر مجاز عرضه کننده فراورده های خام دامی نیز برخورد نمودند.

وی در ادامه افزود: عملیات صورت گرفته حاصل کار سخت و تلاش پیگیر نیروهای انسانی متخصص در این ارگان است به گونه ای که به طور میانگین در ماه مبارک رمضان هر روز حداقل 26 اکیپ بازرسی در نوبت های صبح و عصر درسراسر استان مشغول نظارت و انجام وظیفه بوده اند.

متوسل الحسینی در پایان یادآور شد: اکیپ های نظارتی دامپزشکی در تمامی ایام در طول سال فعال بوده و در تامین بهداشت فراورده های خام دامی مورد استفاده شهروندان می کوشند و البته در مناسبت های ویژه متناسب با افزایش سطح عرضه و تقاضا ساعات کاری و حجم فعایت آن ها تشدید می گردد تا زمینه بروز هر گونه تخلف بهداشتی به حداقل ممکن برسد.