دکتر سید مهدی موسوی پور گفت: با شروع فصل گرما و آغاز رشد و فعالیت کنه و انگل های خارجی بدن دام به عنوان انتقال دهنده ویروس تب کریمه کنگو، طبق برنامه روتین مقابله وپیشگیری ، تشدید نظارت ها و آگاهی رسانی به افراد در معرض خطر در دستور کار دامپزشکی قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: با وجود خطرناک بودن این بیماری در جمعیت انسانی، کنترل آن با رعایت فرایند بهداشتی و امنیت زیستی و اطلاع رسانی و آموزش به افراد در معرض خطر و مرتبطین با دامپروری وکشتار واستحصال گوشت قرمز و نیز انجام فرایند پیش سرد گذاری لاشه ها در کشتارگاه های دامی ، امکان پذیر می باشد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه فرایند پیش سردگذاری لاشه ها که در کلیه کشتارگاه ها ی دام استان انجام می شود به مردم اطمینان خاطر داد که انجام صحیح وکامل دوره 24 ساعته پیش سردگذاری درکشتارگاه ها، سبب می گردد، کلیه ویروس های بیماری زا از جمله ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو درلاشه ها از بین برود.
نامبرده در پایان با تاکید بر آنکه محصول شناسنامه دار، نشانه نظارت کامل می باشد. از مردم خواست هنگام خرید به مهر و لیبل لاشه دقت کرده و از ذبح دام غیرمجاز و خریداری لاشه گرم و همچنین بدون پیشینه مشخص خودداری کنند .