دکتر محمدرضا صادقپور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد با اعلام این خبر گفت: با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان مصرف انواع مواد غذایی خصوصا فراورده های خام دامی و مواد پروتئینی افزایش می یابد و بازار عرضه و تقاضا رونق به خصوصی پیدا می کند، لذا به منظور اطمینان از سلامت فراورده های خام دامی عرضه شده به مردم و حفظ سلامت شهروندان در این ماه، نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان تشدید می شود. به همین منظور 12 اکیپ ثابت و 14 اکیپ سیار در دو شیفت عملیاتی از ساعت 8 صبح لغایت 8 شب ساماندهی شده اند تا با گشت زنی در سطح مراکز تولید تا عرضه استان اقدام به بازرسی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی نمایند.
این مقام مسئول کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها، کارگاه های نگهداری و بسته بندی مراکز توزیع و عرضه و خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی را از جمله موارد تحت پوشش نظارت های دامپزشکی دانست و از شهروندان خواست تا در هنگام خرید فراورده های خام دامی به لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره بردای دامپزشکی و ... می باشد توجه نمایند و در صورت مشاهده ی هر گونه تخلف بهداشتی از طریق شماره تلفن 1512 مراتب را به اطلاع کاشناسان دامپزشکی برسانند.