زمان : 19 Mehr 1396 - 01:52
شناسه : 141849
بازدید : 5857
حجت‌الاسلام رئیسی: امنیت و آرامش در فضای مجازی حق همه مردم است حجت‌الاسلام رئیسی: امنیت و آرامش در فضای مجازی حق همه مردم است

سید ابراهیم رئیس‌الساداتی معروف به سید ابراهیم رئیسی (زاده ۱۳۳۹) روحانی ایرانی ودومین متولی آستان قدس رضوی است. رئیسی در محله نوغان مشهد متولد شد. پس از گذراندن تحصیلات دورهٔ ابتدایی دروس حوزوی را ابتدا در مشهد و از سال ۱۳۵۴ در قم تحصیل کرد. او فعالیت قضایی خود را در ۲۰ سالگی به عنوان دادستان کرج آغاز کرد و بعدتر دادستانی همدان را نیز به طور همزمان بر عهده گرفت. در سال ۱۳۶۴ به تهران منتقل شد و جانشین دادستان این شهر شد. وی از اعضای «هیئت چهار نفره اعدام‌ها» در جریان اعدام هزاران زندانی سیاسی و عقیدتی در تابستان ۱۳۶۷ بود. با آغاز رهبری سید علی خامنه‌ای در سال ۱۳۶۷، رئیسی با حکم محمد یزدی رئیس وقت قوه قضاییه به عنوان دادستان تهران منصوب شد. در سال ۱۳۷۳، رئیسی به عنوان رئیس سازمان بازرسی کل کشور منصوب شد و تا سال ۱۳۸۳ در این سمت بود. او از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۳، معاون اول قوه قضاییه، و در سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۴ دادستان کل کشور بود. در اسفند ۱۳۹۴، رئیسی با حکم رهبر ایران به تولیت آستان قدس رضوی منصوب شد. او هم‌چنین دادستان ویژه روحانیت، از سال ۱۳۸۵ نماینده خراسان جنوبی و عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان و از سال ۱۳۷۶ عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز است. رئیسی پیش از آستان قدس، تولیت امامزاده صالح را بر عهده داشت. وی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶ ایران نامزد اصلی اصولگرایان بود که ۳۸٬۳٪ آرا، در برابر ۵۷٪ حسن روحانی را کسب کرد.[ او در ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ با حکم علی خامنه‌ای به مدت ۵ سال به عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد.

حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر سه شنبه در دیدار با جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی خراسان رضوی که در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد اظهار کرد: ایجاد امنیت کامل در تمام طول مسیر زیارت برای زائران از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، زیرا هر حادثه‌ای در این مسیر می‌تواند برای سال‌های طولانی کدورت و ناراحتی را در ذهن حادثه‌ دیدگان از سفر به مشهد ایجاد کند.

وی افزود: اقتدار در مقابل قانون‌شکنان، هنجار شکنان و برهم‌زنندگان نظم عمومی و برخورد همراه با رأفت و احترام با مردم باید سرلوحه‌ نیروهای انتظامی باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: تأمین امنیت فضای مجازی، صیانت از هویّت دینی، ملّی و ارزش‌های انسانی جامعه و حفظ حریم خصوصی افراد در فضای مجازی موجب آسودگی خاطر شهروندان در استفاده از ابزارهای نوین است.

وی با اشاره به اهمیت امنیت در فضای مجازی تصریح کرد: در فضای مجازی وظیفه دولت‌ها ایجاد امنیت و آرامش برای ارتباطات مردم است. این حق مردم و خانواده‌هاست که در این فضا از امنیت و آرامش برخوردار باشند.

رئیسی گفت: مدیریت صحیح فضای مجازی زمینه بسیاری از ناهنجاری‌ها را از بین می‌برد، قطعاً بهره‌گیری از فضای مجازی و ابزارهای نوین ارتباطات جمعی لازم و ضروری بوده اما نیازمند کنترل و تعیین سازوکار برای آن نیز هست.

 

منبع:

مهر

ویکی پدیا