زمان : 21 Ordibehesht 1396 - 21:56
شناسه : 136721
بازدید : 20459
توییت ترامپ درباره برکناری مدیر اف بی آی توییت ترامپ درباره برکناری مدیر اف بی آی

رئیس‌جمهوری آمریکا امروز (چهارشنبه) از تصمیمش در اخراج مدیر اف بی آی دفاع و انتقادهای دموکرات‌ها را درباره این مساله محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در یک پست توئیتری نوشت: قول می‌دهم تا شخص بسیار مناسب‌تری را جایگزین جیمز کومی به عنوان مدیر اف بی آی کنم. کومی اعتماد همه را در واشنگتن چه دموکرات‌ها و چه جمهوری‌خواهان از دست داد. زمانی که اوضاع آرام شود آنها از من تشکر می‌کنند.

http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_145745.jpeg

نامه وداع مدیر اف‌بی‌آی

مدیر سابق اف‌بی‌آی در نامه خداحافظی از همکارانش تاکید کرد قصد ندارد درباره تصمیم ترامپ برای اخراجش و حتی نحوه اخراج شدنش صحبت کند.

به گزارش ایسنا به نقل از آسوشیتدپرس،‌ جیمز کومی، مدیر سابق اداره تحقیقات فدرال آمریکا که به شکلی شگفت‌آور از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا اخراج شد، در نامه‌اش تاکید کرد حالش "خوب" است و دلش برای اف‌بی‌آی و عملیات‌های آن تنگ خواهد شد.

گفته می‌شود رییس اف‌بی‌آی در حالی که برای کارمندانش در لس‌آنجلس سخنرانی می‌کرد با دیدن اخبار از تلویزیون متوجه شده که از سمت خود برکنار شده است!

جیمز کومی تاکید کرد:‌ مردم آمریکا باید در دوران پر تلاطم، به اف‌بی‌آی به چشم یک صخره شایستگی، صداقت و استقلال بنگرند. بسیار دشوار است که بخواهم گروهی را که تنها به انجام کارهای صحیح متعهد است، ترک کنم.

در بیانیه‌ای کاخ‌ سفید آمده است، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، بر اساس توصیه آشکار جیمز سشنز، وزیر دادگستری و رود روزنتن، معاون وزارت دادگستری، تصمیم به اخراج جیمز کومی گرفته است. در ادامه این بیانیه‌ آمده است: اف.بی.آی. یکی از مهم‌ترین و محترم‌ترین نهادهای ایالت متحده است و امروز برای این نهاد که همچون گوهری در میان نهادهای امنیتی و انتظامی ماست آغازی نو خواهد بود.

به پیوست اطلاعیه کاخ‌ سفید نامه اخراج جیمز کومی و دو نامه دیگر که یکی به امضای جف سشنز، وزیر دادگستری و دیگری از سوی رود روزنتن، معاون وزیر دادگستری نوشته شده، دیده می‌شود.

ترامپ در این حکم اخراج صریحا نوشت: من نامه‌های ضمیمه‌شده را از سوی وزیر دادگستری و معاونش دریافت کردم که در آن توصیه به اخراج شما شده است. من به توصیه آنها توجه کردم و بدین وسیله به شما اطلاع می‌دهم که دوران مدیریت‌تان به پایان رسیده و شما از همین لحظه اخراجید.
 
با وجود این که شما در سه مورد به طور جداگانه مرا مطلع کردید که اف.بی.آی در حال تحقیق از من نیست اما من به این نتیجه رسیدم که نظر وزیر دادگستری راجع به این که شما مدیر شایسته‌ای برای هدایت اف.بی.آی نیستید، درست است.

نامه اخراج رئیس اف‌بی‌آی با امضای ترامپ

رویترز نوشت: در حالی که منتقدان دلیل برکناری "جیمز کومی" را تحقیقات او درباره ارتباط تیم ترامپ با روسیه می‌دانند، ترامپ در نامه اخراج وی که در زیر مشاهده می‌کنید دلیل تصمیم خود را ناکارآمدی او اعلام کرده است.http://www.yazdfarda.com/media/news_gal/file_145746.jpeg
 

واکنش رئیس برکنار شده اف‌بی‌آی به دستور ترامپ

'جیمز کومی'، رئیس برکنار شده اف بی آی، خبر برکناری خود را توسط رئیس جمهوری آمریکا در جریان یک جلسه کاری از ‏تلویزیون می شنود و فکر می کند که با او شوخی می کنند.‏

به گزارش ایرنا، روزنامه «نیویورک تایمز» روز سه شنبه با انتشار جزئیات برکناری ناگهانی 'جیمز کومی' از ریاست اف بی آی توسط ترامپ نوشت، ‏وی در جریان تصمیم کاخ سفید در این باره نبوده است.‏

به نوشته این روزنامه، کومی در حالی که در جلسه ای با کارمندان اف بی آی در شهر لس آنجلس سخن می گفت، خبر فوری ‏تلویزیون را می بیند که می گوید رئیس اف بی آی برکنار شد. وی نیز خنده ای کرده و می گوید فکر می کنم شوخی بامزه ‏ای باشد.‏

اما دقایقی بعد دستیارانش او را به بیرون فرا می خوانند و به وی می گویند که ترامپ او را برکنار کرده است.‏

به نوشته نیویورک تایمز، وی تا این لحظه به هیچ وجه از اینکه قرار است از کار برکنار شود خبر نداشت.‏

جیمز کومی، چهار سال پیش توسط باراک اوباما به ریاست اف بی آی منصوب شده بود و هنوز 6 سال دیگر به پایان دوره ‏کاری او باقی مانده بود‎.‎

اقدام ناگهانی ترامپ برای برکناری رئیس سازمان اف بی آی ، با واکنش چهره های 2 حزب در کنگره از جمله سناتور چاک شومر، ‏رهبر اقلیت دمکرات‌های سنا رو به رو شده است.‏

سناتورهای دموکرات این اقدام ترامپ را تلاشی برای برهم زدن روند تحقیقات اف بی آی درباره ارتباط پنهانی کاخ سفید و نزدیکان ترامپ با روسیه ‏می دانند.‏

نامه اخراج رئیس اف‌بی‌آی با امضای ترامپ

 

 ترامپ رئیس اف.بی.آی را اخراج کرد

رئیس‌جمهوری آمریکا طی حکمی رئیس پلیس فدرال این کشور را اخراج کرد.
 
به گزارش ایسنا، در بیانیه‌ای که از سوی کاخ‌ سفید منتشر شد، آمده است، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، بر اساس توصیه آشکار جیمز سشنز، وزیر دادگستری و رود روزنتن، معاون وزارت دادگستری، تصمیم به اخراج جیمز کومی، رئیس اف.بی.آی گرفته است.
 
در اطلاعیه کاخ‌سفید به نقل از دونالد ترامپ آمده است: اف.بی.آی. یکی از مهم‌ترین و محترم‌ترین نهادهای ایالت متحده است و امروز برای این نهاد که همچون گوهری در میان نهادهای امنیتی و انتظامی ماست آغازی نو خواهد بود.
 
به پیوست اطلاعیه کاخ‌ سفید نامه اخراج جیمز کومی و دو نامه دیگر که یکی به امضای جف سشنز، وزیر دادگستری و دیگری از سوی رود روزنتن، معاون وزیر دادگستری نوشته شده، دیده می‌شود.
 
ترامپ در این حکم اخراج صریحا نوشت: من این نامه‌ها که ضمیمه است را از سوی وزیر دادگستری و معاونش دریافت کردم که در آن توصیه به اخراج شما شده است. من به توصیه آنها توجه کردم و بدین وسیله به شما اطلاع می‌دهم که دوران مدیریت‌تان به پایان رسیده و شما از همین لحظه اخراجید. با وجود این که شما در سه مورد به طور جداگانه مرا مطلع کردید که اف.بی.آی در حال تحقیق از من نیست اما من به این نتیجه رسیدم که نظر وزیر دادگستری راجع به این که شما مدیر شایسته‌ای برای هدایت اف.بی.آی نیستید، درست است.
 
جیمز کومی که در هفته‌های گذشته بارها برای پاسخگویی به کنگره آمریکا رفته بود، ماه گذشته به سناتورها گفته بود، اف.بی.آی. در حال تحقیق بروی تلاش دولت روسیه برای مداخله در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا است.
 
کومی به کنگره گفته بود: این تحقیقات شامل بررسی ماهیت هر رابطه‌ای میان افراد مرتبط با ستاد ترامپ و دولت روسیه می‌شود.
 
رئیس اف‌.بی‌.آی همچنین گفته بود، هر هماهنگی احتمالی میان ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ و اقدامات دولت روسیه در دست بررسی است.
 
کومی در ماه مارس گفته بود، این تحقیقات "خیلی پیچیده" است و او نمی‌تواند جدولی زمانی برای تکمیل آن ارائه کند.
 
او تاکید کرده بود: ما حقایق را دنبال خواهیم کرد؛ صرف‌نظر از این که ما را به کجا هدایت کنند.
 
شماری از سناتورها از ترامپ خواسته‌اند یک مدیر قوی را برای جایگزینی کومی انتخاب کند.
 
با این حال، سناتور شلدون وایتهاس که عضو کمیته قضایی است خواستار تحقیق در این باره شده است. او در بیانیه‌ای نوشت: در حالی که اف.بی.آی درحال تحقیق درباره کاخ سفید است، اخراج مدیر آن سوال‌های فوق‌العاده بزرگی پدید می‌آورد و سنا باید تا عمق قضیه برود. آمریکایی‌ها باید اطمینان داشته باشند که وزارت دادگستری نقش سنتی خود در خصوص بر پیگیری جسورانه حقایق را دنبال می کند و هر کسی که صرف‌نظر از پستش قانون را زیر پا گذاشته تحت پیگرد قرار می گیرد.