زمان : 16 Farvardin 1396 - 11:47
شناسه : 135253
بازدید : 4860
تکمیل پایگاه‌های امداد ونجات نیمه تمام استان یزد رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر خبر داد: تکمیل پایگاه‌های امداد ونجات نیمه تمام استان یزد

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر عملکرد واحد امداد ونجات جمعیت هلال احمر استان یزد را مطلوب ارزیابی کرد و از تکمیل پایگاه‌های نیمه تمام امداد و نجات در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد، «مرتضی سلیمی» در حاشیه سفر به استان یزد ضمن اشاره به ط‌رح‌های نوروزی جمعیت هلال احمرکشور گفت: در طرح نوروزی امسال 1335 پایگاه ثابت، سیار و موقت. 24 فروند بالگرد و روزانه 5400 نفر روز امدادگر، پرستار، پزشک و نجات گر مشارکت کردند.

وی ادامه داد: نوع فعالیت داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور در نوورز امسال، در کنار مشارکت در طرح های نوروزی، با مشارکت در طرح های امداد ونجات برف و کولاک و هم با سیل و سیلاب همراه بود. در تعطیلات نوروزی امسال 6 استان با  برف  وکولاک درگیر بودند. 18 استان در یک شب سیل و آب گرفتگی داشتند.

وی تاکید کرد: امدادگران و داوطلبان جمعیت هلال احمر با همکاری داوطلبانه در این طرحها مشارکت کردند. سازمان جمعیت هلال احمر این سرمایه‌ها را ارج می نهد و امیدواریم به نحو مطلوب برای تقویت زیرساخت های کشورمان به کار گرفته شوند.

سلیمی درباره عملکرد نوروزی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در کشور اظهار کرد: با پایان اجرای 20 روزه طرح ملی امداد و نجات نوروزی هلال‌احمربیش از 83 هزار مسافر نوروزی از خدمات هلال‌احمر بهره بردند.

وی با اشاره به خدمت‌رسانی 108 هزار و 840 نفر روز نیروی عملیاتی برای خدمت رسانی به هموطنان اعلام کرد: در 20 روزه اجرای طرح ملی نوروزی شاهد رشد 2 درصدی عملیات امداد و نجات نسبت به مدت مشابه سال گذشته به علت افزایش پست‌های امدادی و حضور موثر در حوادث و پوشش کامل شماره اضطراری 112 در کشور بودیم.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با یادآوری اینکه در طرح ملی امداد و نجات نوروز 96 شاهد رشد 5 درصدی امکانات و تجهیزات و نیروها نسبت به سال 95بوده‌ایم، گفت: طرح ملی امداد و نجات نوروز 96، از 25 اسفند 95 تا 14 فروردین 96 به مدت 20 روز اجرا شد.

وی گفت: از ویژگی‌های متمایزو بارز آن افزایش سطح آگاهی، ارتقاء نشاط و سلامت هموطنان در سفرهای نوروزی، افزایش توانمندی مسافران در مواجهه با سوانح مختلف با تکیه بر توصیه‌های ایمنی (از طریق نصب بنر و توزیع تراکت)، آموزش‌های چندرسانه‌ای (موبایل EOC، شبکه‌های مجازی و اینفوگراف) و ایجاد هماهنگی و برقراری ارتباط مناسب با دستگاه‌های دخیل در ارائه خدمات به مردم و مسافران، به کارگیری توان کامل امداد هوایی برای پوشش هوایی کل کشور، بازبینی کامل تجهیزات عملیات شعب و پایگاه‌های جمعیت در استانها و همچنین اجرای طرح رتبه بندی پایگاه های امدادی سراسر کشور همزمان با بازدید ارزیابان نوروزی بود.

وی درباره تجهیزات امداد و نجات سازمان جمیت هلال احمر نیز گفت: 1335 دستگاه آمبولانس، 400 دستگاه خودروی نجات، 24 فرورند بالگرد، 10 دستگاه خودرو برای شرایط اضطراری، خودروی فرماندهی در سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر در حال استفاده است.

سلیمی تاکید کرد:انبارهای جمعیت هم وضعیت مطلوبی دارد و با توجه رئیس جمعیت می توان گفت که نیازهای مرتفع شده است. امیدواریم با حمایت مجلس و دولت در سال جاری آمادگی را برای پاسخگویی بالا ببریم اگر تاب آوری را بالا ببریم، هزینه های پاسخگویی را کاهش خواهد داد.

وی از جمله طرح های اجرا شده برای افزایش تاب آوری به اجرای طرح های خانواده آماده یا خادم و همچنین ایجاد تیم های واکنش سریع، اشاره کرد و افزود: تیم های واکنش سریع از امسال با عضویت 9 نفر در شعب راه اندازی خواهد شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره به روز رسانی آموزش داوطلبان جمیت هلال احمر نیز گفت: برگزاری دوره های بازآموزی از سوی معاونت آموزش و پژوهش جمعیت مورد توجه است. سازمان امداد ونجات نیز برای به روز کردن امدادگران دوره های تخصصی در 4 رشته نجات در تصادفات جاده ای، سیلاب، آوار و فضای معلق و کوهستان را طراحی و اجرا کرد ه است.

وی درباره تجهیزات و نیروی انسانی جمعیت هلال احمر استان یزد نیز اظهار کرد: جمیت هلال احمر استان یزد دارای نیروهای داوطلب و جوانان بسیار پرانگیزه و توانمندی است. تعامل بین بخشی بین داوطلبان، جوانان و امداد در این استان بسیار مطلوب است و با توجه به تغییراتی که در جمعیت هلال احمر استان اتفاق افتاده که قطعا رو به جلو خواهد بود، امیدواریم با همکاری همه عوامل قدم های خوبی در جمعیت هلال احمر استان برداشته شود.

سلیمی درباره دستاوردهای سفر به استان یزد گفت: در این سفر قرار شد که برای ارتقای زیرساختهای لازم، دو پایگاه نیمه ساز امداد و نجات جاده‌ای تکمیل شود. همچنین از طرف مدیریت بحران استانداری یزد قرار شد 50 دستگاه کانکس جهت راه اندازی تیم های امداد روستایی و ارائه آموزشهای خودامدادی به دهیاران و روستائیان در اختیار جمعیت قرار گیرد که از سوی جمعیت راه اندازی و تجهیز خواهد شد و این طرح می تواند به عنوان پایلوت در استان یزد شروع شده و در دیگر استان ها نیز اجرا شود.

وی تاکید کرد: جمعیت هلال احمر یک سرمایه است که باید با اخلاق، رفتار و منش خودمان تقویت کنیم. هر چقدر به داوطلبان احترام بگذاریم و برای آنها ارزش قائل شویم، کمک به تقویت این سرمایه اجتماعی است. هدف استفاده از پتانسیل جوانان است که با سازماندهی، توان افزایی و آموزش می‌توان آنها را به روز رسانی کرده و از این نیرو استفاده کرد.