زمان : 05 Bahman 1395 - 17:42
شناسه : 133578
بازدید : 9813
كك در انتظار روزهاي روشن /طلايي مقدم:خستگيم با شنيدن اين خبر برطرف شد كك در انتظار روزهاي روشن /طلايي مقدم:خستگيم با شنيدن اين خبر برطرف شد

به گزارش روابط عمومي فرمانداري ويژه شهرستان طبس:جزئیات دیدار مهندس طلائی مقدم و برقی معاون سیاسی،اجتماعی فرماندار ویژه شهرستان طبس با سیف الدینی مدیر عامل و بیابانکی ریاست حراست و روابط عمومي کارخانه کک سازی طبس بشرح زير ميباشد.

مدیرعامل کارخانه کک، در دیدار با معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس، ضمن ارائه گزارش اقدامات اخیر انجام شده، از شروع بکار مجدد این کارخانه در بهمن ماه خبر داد.

وي افزود: درصورت برطرف شدن مشکلات پیش رو و تامین کامل نقدینگی مورد نیاز تا خرداد ماه سال آینده، کارخانه به مرحله هیتاپ و راه اندازی خواهد رسید.

سيف الديني اطمینان داد برای شروع مجدد و راه اندازی کارخانه از نیروهای موجود و دارای سابقه کار درکارخانه و همچنین متخصصین بومی استفاده خواهد شد.

 سيف الديني ضمن گراميداشت ياد شادروان مهندس شكيبي و تلاشهاي ايشان از مسئولان استان و شهرستان برای همکاری وحمایت در پیگیری مشکلات برای راه اندازی مجدد کک تقدیر و تشکر کرد .

 سید مهدی طلائی مقدم نیز با ابراز رضایت و خشنودی از اقدامات صورت گرفته در جهت شروع به کار مجدد کارخانه، ضمن اعلام حمایت از این مجموعه بیان داشت:خستگی روز کاریم با شنیدن این خبرخوش برطرف شد.