زمان : 08 Mordad 1395 - 14:22
شناسه : 125971
بازدید : 7092
خون دل های هاشمی از سوریه تا یمن خون دل های هاشمی از سوریه تا یمن رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اوضاع نابسامان مسلمانان در افغانستان، عراق، سوریه، عربستان، بحرین، لیبی، فلسطین، کشمیر و یمن، گفت: این اختلافات دل هر مسلمان مخلصی را خون می‌کند که می‌بیند بعضی‌ها با نام اسلام، باعث بدنامی مسلمانان می‌شوند

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار آیت‌الله حافظ ریاض حسین نجفی، رئیس هیأت امنای حوزه علمیه جامعه المنتظر پاکستان و هیأت همراه که علما و فضلای حوزه‌های علمیه مدینه العلم کوپنهاک دانمارک، مدینه العلم اسلام آباد و مدرسه امام المنتظر قم بودند، با اشاره به اوضاع نابسامان مسلمانان در افغانستان، عراق، سوریه، عربستان، بحرین، لیبی، فلسطین، کشمیر و یمن، گفت: این اختلافات دل هر مسلمان مخلصی را خون می‌کند که می‌بیند بعضی‌ها با نام اسلام، باعث بدنامی مسلمانان می‌شوند.

به گزارش اعتدال به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار با یادآوری نخستین سال‌های تأسیس مدارس طالبان در پاکستان و گفت‌وگوها و هشدارها به مسئولان وقت پاکستان، گفت: معلوم بود که نتیجه آن آموزش‌های متعصبانه منحرف، اختلافات خونین است که بعد از طالبان به القاعده، بوکوحرام، داعش و ده‌ها گروه تروریستی در اقصی نقاط جهان اسلام رسیدند. آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و دینی دو ملت ایران و پاکستان، گسترش روابط در همه زمینه‌ها را به نفع هر دو کشور و حتی جهان اسلام دانست و گفت: با توسعه مناسبات و گسترش رفت‌وآمدها، باید فضای کنونی را که یادآور هشدار قرآنی در «ولا تنازعوا» است، به دوستی‌ها تبدیل کرد. در آغاز این دیدار، آقایان آیت‌الله حافظ ریاض حسین نجفی و حجت‌الاسلام سید نیاز حسین نقوی(مدیر حوزه علمیه جامعه المنتظر) گزارشی از اوضاع مسلمانان، شیعیان و طلبه‌های حوزه‌های علمیه پاکستان و شعب جامعه المنتظر در دانمارک ارائه کردند. آیت‌الله حافظ ریاض حسین نجفی با بیان این مطلب که علمای پاکستان بسیار علاقه‌مند دیدار با جناب‌عالی هستند، از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای سفر به پاکستان دعوت کرد. حجت‌الاسلام سیدنیاز حسین نقوی با اشاره به برنامه ترجمه فرهنگ قرآن به زبان اردو، گفت: دانشمندان و محققان از دو جلدی که منتشر شده، استقبال کرده‌اند و پس از جلدهای 3 و 4 که اخیراً چاپ شده، جلدهای 5، 6، 7 و 8 هم در آستانه چاپ هستند. حجت‌‌الاسلام سید مرید حسین نقوی، رئیس مرکز اسلامی در کوپنهاک دانمارک، گزارشی از اوضاع تبلیغات اسلامی در کشورهای اروپایی ارائه کرد و گفت: 27 مبلغ داریم که در اروپا، اسلام را به زبان اردو تبلیغ می‌کنند. حجت‌الاسلام سید حسین نقوی هم گزارشی از اوضاع مسلمانان در اسپانیا داد و گفت: در بارسلونا حدود 3 هزار شیعه داریم که باید برای آموزش آنها برنامه‌ریزی کرد.