زمان : 14 Ordibehesht 1395 - 01:21
شناسه : 121870
بازدید : 8423
راه کارهايي براي ايجاد تغيير زندگي راه کارهايي براي ايجاد تغيير زندگي

 یزدفردا"سرویس اجتماعی"حوادث"خبرهای پلیس"پلیس استان یزد" - زندگي همه انسان ها با قفل و گره هاي کوچک و بزرگي رو به روست که گاهي با راهکارهاي ساده اي مي توان آنها را رفع کرد . 
  در اين مطلب گلچيني از اين راهکارها که ساده اما موثر و کاربردي مي باشند را ارائه مي دهيم تا با انجام آنها بتوانيد تغييراتي را در زندگي تان ايجاد کنيد . 
1- موانع رواني فعاليت هاي خود راشناسايي کنيد و پيش از شروع هرفعاليتي انرژي رواني خود را تقويت کنيد، کارهايي مانند يک استراحت کوتاه، گوش دادن به يک موسيقي زيبا، خوردن غذاهاي مورد علاقه تان و .. مي تواند انرژي احساسي شما را تقويت کند . 
2- پيش از شروع هرکاري مقدمات آن را فراهم کنيد، هر قدر از موضوعي بيشتر آگاهي داشته باشيد و از قبل مقدمات آن را آماده کرده باشيد زيرا تسلط شما برآن بهتر و سرعت عمل شما بيشتر مي شود. 
3- سه دليل کاملا شخصي و مربوط به خودتان بياوريد البته بهتر است اهمال کاري را کنار بگذاريد. هرقدردلايل شما ملموس ترباشد بهتر است. 
4- کار را از هرنقطه اي که برايتان راحت تراست آغاز کنيد، زيرا همين که قدم اول را برداريد نيمي از راه را پيش رفته ايد ، پس چند قدم ديگر به جلو برداريد، وقتي درگير کارشديد ، ديگر برايتان سخت است که آن رانيمه کاره کنار بگذاريد. 
5- چشم اندازهاي بزرگ اما اهداف کوچک داشته باشيد ، اهداف بزرگ وقتي محقق مي شوند که به مجموعه هاي منسجم از اهداف کوچک تبديل شوند. 
6- پس از انجام هربخشي از کار، به خودتان پاداش کوچکي بدهيد مثلا بگوييد اگر اين بخش ازکار را تمام کنم براي خود چاي تازه دم خواهم کرد، حتما به قولي که به خودتان مي دهيد عمل کنيد زيرا به اين شکل مکانيسم لذت و پاداش در هنگام انجام کارها در ذهن شما فعال مي شود. 
7- براي انجام کارهاي مهم خود يه ضرب الأجل زماني تعيين کنيد و با تمام وجود به آن ها متعهد باشيد، اين کارانرژي هايي را در شما بيدار خواهد کرد که تاکنون از وجودآن بي اطلاع بوده ايد، درست مانند شب امتحان . 
8- کمبود انرژي يکي از عوامل مهم تاثيرگذار برتنبلي است، مراقب سطح انرژي خودباشيد، ورزش کنيد و صبح ها صبحانه اي کامل وانرژي زا نوش جان کنيد. ناپليون مي گويد : "شروع يک روز کاري بدون خوردن يک صبحانه خوب مانند رفتن به جنگ بدون مهمات است ." 
9- طبق قانون نيوتن اگر جسمي درحالت سکون باشد تمايل دارد در همين حالت باقي بماند و اگر در حال حرکت باشد تمايل دارد به حرکت خود ادامه دهد، انرژي انسان نيز از همين قانون پيروي مي کند پس هر زمان که احساس کرديد درحال تنبلي هستيد با صرف انرژي مختصري فاز خودرا تغيير دهيد و در مسير حرکت و پويايي قرار بگيريد . 
10- افکارمثبت غير واقع بينانه و داشتن انتظارات بيش از حد از خود نيز مانند افکار منفي مي تواند تنبلي را تشديد کند ، برنامه روزانه تان را خيلي شلوغ نکنيد ، فهرست کارهايي را که در يک بازه زماني مشخص بايد انجام دهيد بيش از ظرفيت جسمي يا رواني خود درنظر نگيريد. 
11- کاري را که شروع کرده ايد تمام کنيد حتي اگر خسته ايد، استراحتي کوتاه داشته باشيد اما کار را متوقف نکنيد ، هيچ چيز خسته کننده تر از ناتمام گذاشتن کارها نيست اما وقتي کاري را با موفقيت به پايان مي رسانيد موجي از انرژي و اعتماد به نفس يک باره به سوي شما باز مي گردد. 
12- کارهاي غيرضروري را اصلا انجام ندهيد، اينجا تنها جايي است که کمي تنبلي در آن مفيد است البته به شرطي که براي انجام آن تاريخ مشخصي را در آينده مشخص کنيد و به آن تاريخ متعهد باشيد. 
13- به جاي استفاده از واژه "بايد" براي انجام کارها سعي کنيد مزاياي ملموس ومنطقي آن کار را در ذهن خود برجسته کنيد، ذهن ناخودآگاه شما از حس تحکم و اجبار بيزار است و بهتر است براي آن انگيزه هاي ايجابي را تقويت کنيد. 
14- اگر هيچ يک از روش هاي غلبه بر تنبلي روي شما جواب نمي دهد، اين روش ها را نيز امتحان کنيد برروي يک صندلي بنشينيد و براي مدتي سعي کنيد هيچ کاري انجام ندهيد و حتي فکر هم نکنيد، به زودي خواهيد ديدکه نمي توانيد اين انفعال را حتي براي نيم ساعت تحمل کنيد و بلند مي شويد تا کاري انجام دهيد. 
15- انجام کارها هنگامي که حس خوبي داريد بسيار راحت است اما شما نمي توانيد براي انجام کارهاي ضروري هميشه به حس وحالتان تکيه کنيد، کارهاي مهم را انجام دهيد حتي وقتي که حس خوبي نداريد يا کمي خسته هستيد. 
16- به خاطر داشته باشيد بسياري از کارها آن قدر که ما در ذهنمان بزرگشان کرده ايم بزرگ نيستند و وقت و انرژي چنداني ازما نمي گيرند، اين گونه کارها را به سادگي وحتي بدون فکرکردن و برنامه ريزي قبلي به انجام برسانيد و درموردشان زياد سخت نگيريد. 
17- هرگاه ذهن شما تمايل به تسليم در برابر لذت هاي زودگذر وکوچک ناشي از توقف انجام فعاليت را داشت لذت هاي عميق حاصل از اتمام کار را در ذهن خود برجسته کرده و با جزييات کامل آن را مرور کنيد. 
18- افراط در هيچ زمينه اي سودمند نيست درکار ، تفريح ، فعاليت، استراحت و.. بهترين روش همان اعتدال است. 
19- وقتي قصد انجام کاري را داريد، ولي مداوم آن را به تعويق مي اندازيد دائما درباره آن احساس گناه مي کنيد اما وقتي کاري را که مي توانيد تا دو ماه ديگر انجام دهيد، همين حالا به انجام رسانيد ، ذهنتان در اين دوماه آسوده تر مي شود وکمتر به آن فکر مي کنيد. اين ضرب المثل ژاپني رابه خاطر داشته باشيد : "دانش آموزي مي تواند شوت هاي آزاد بزند که قبل از آن مشتق هايش را نوشته باشد." 
20- پيش از اقدام به هرکاري بايد برچسب هايي را که احتمالا تاکنون به خودتان درمورد اهمال کاري تان مي زديد از خود جدا کنيد و خود را مجددا تعريف کنيد ، به جاي اينکه انتظار داشته باشيد حس تنبلي هيچ گاه به سراغتان نيايد بکوشيد اين حس را مديريت کرده و بيشتر اوقات از آن اجتناب کنيد. 
21- اگر مي خواهيد برنامه شما براي مقابله با اهمال کاري در طول زمان متوقف نشود، لازم است در طول اين مسير دائما انگيزه هاي خود را با ابزارهاي مثبت تقويت کنيد، مثلا به حس خود در همه زمان هايي که کار مهمي را با موفقيت به اتمام رسانديد، بينديشيد، چند تجربه موفق در زمينه غلبه بر تنبلي و سکون را به ياد بياوريد و مدام نتايج مثبت آن ها را در ذهن خود مرور کنيد، هرگاه هم که در طول مسير گرفتار تنبلي شديد زياد سخت نگيريد و دوباره شروع کنيد.