رئیس پارک علم و فناوری یزد طی گفتگویی با روابط عمومی پارک یزد، گفت: این پارک با توجه به پتانسیل های غنی استان و با تاکید دولت تدبیر و امید بر ارتقا علم و فناوری، سال گذشته تمام تلاش خود را برای تحقق توسعه فناوری و به تبع آن تحقق اقتصاد مقاومتی انجام داد.
داریوش پورسراجیان از شعار سال 95 پارک یزد خبر داد و اظهار داشت: تجربه 15 ساله، عملکرد پارک یزد در سال گذشته و اهداف برنامه ریزی شده برای سال 95، ما را برآن داشت تا امسال را با شعار " زندگی با طعم فناوری ایرانی" آغاز کنیم.
وی یکی از مهم ترین رسالت های پارک های علم و فناوری را فرهنگ سازی در زمینه استفاده از محصولات مبتنی بر فناوری و نوآوری دانست و گفت: چنانچه پارک ها ارتباط موثری با جامعه داشته باشند و نیازهای واقعی مردم را درک کنند، قادر خواهند بود فناوران و نخبگان را به سمت رفع نیازهای جامعه سوق دهند و زمینه ساز ایجاد شرکت هایی در راستای رفع این نیازها باشند.
پورسراجیان در ادامه از طرحی کاملا بومی و تعاملی در پارک یزد خبر داد و اظهار داشت: بر اساس این طرح، دانشگاه، صنعت و جامعه با همگرایی و همدلی، شناسایی نیازها و تلاش جهت رفع آن ها، موجب تسریع در پیشرفت و رفاه اجتماعی خواهند شد.
وی افزود: به دنبال این تعامل، تولید محصولات با کیفیت، با در نظر گرفتن نیازهای واقعی جامعه انجام می شود که نتیجه آن بهره مندی مردم از محصولات مبتنی بر فناوری های نوین، فراهم آمدن موجبات رونق اقتصادی ناشی از فعالیت شرکت های فناور، استحکام مبانی اقتصادی به خصوص اقتصاد دانش بنیان است.
رئیس پارک علم و فناوری یزد همچنین با ارائه بخشی از برنامه های این پارک در سال 95 گفت: پیگیری جدی فن بازار منطقه ای، حضور فعال در عرصه بین الملل از طریق استقرار شرکت های خارجی، شرکت در رویدادهای بین المللی و نهایتا ایجاد الگویی برای حضور پارک در عرصه بین الملل مهم ترین اهدافی است که سال 95 در دستور کار این پارک قرار دارد.
وی افزود: به نتیجه رساندن و ارائه خروجی های ملموس مراکز توسعه فناوری پارک و ساماندهی مراکز رشد فناوری در شهرستان ها و حفظ حداقل دفاتر پارک در آن ها نیز مواردی است که سال جدید به طور جدی پیگیری خواهد شد.
پورسراجیان در پایان اظهار امیدواری کرد: با توجه به پتانسیل های غنی استان و عملکرد مطلوب فعالان این حوزه با حمایت مسئولین مربوطه و هم افزایی بیشتر میان صنعت، دانشگاه و پارک علم و فناوری، ارائه خدمات و محصولات باارزش افزوده بالا و توسعه اقتصاد دانش محور سرعت بیشتری یابد و بتوانیم طیف گسترده تری از نوآوران، واحدهای فناور و کارآفرینان را تحت پوشش قرار دهیم.