رییس انجمن ایمنی زیستی ایران در همایش ملی مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار,دسترسی آحاد بشر در همه جا و همه وقت به مواد غذایی کافی و سالم را,مهمترین شاخصه های امنیت غذایی عنوان کرد
به گزارش یزد فردا:;بهزاد قره یاضی خاطر نشان کرد: استفاده از مهندسی ژنتیک جهت ایجاد اصلاحات و بهبود غذا بنحوی که محصولی باکیفیت بالاتر تولید شود,در دنیای امروز جایگاه ویژه ای یافته و ویژگی منحصر بفرد محصولات تراریخته,آنالیز ریسک مصرف این محصولات قبل از عرضه به بازار مصرف می باشد.
رییس بخش تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در بخش دیگری از سخنان خود,بهبود صفات ماده غذایی را قبل از مصرف,نشان از بلوغ بشر در استفاده از محصولات سالم و ایمنی غذایی عنوان کرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 181 میلیون هکتار از اراضی زیر کشت دنیا به محصولات تراریخته( مهندسی ژنتیک) اختصاص دارد و 25 کشور دنیا از این فناوری پیشرفته در کشت محصولات استفاده می کنند.