زمان : 28 Bahman 1394 - 19:06
شناسه : 118966
بازدید : 12558
آنالیز ریسک مصرف,قبل از عرضه به بازار ویژگی منحصر بفرد محصولات تراریخته آنالیز ریسک مصرف,قبل از عرضه به بازار ویژگی منحصر بفرد محصولات تراریخته

رییس انجمن ایمنی زیستی ایران در همایش ملی مهندسی ژنتیک در خدمت تولید غذای سالم و توسعه پایدار,دسترسی آحاد بشر در همه جا و همه وقت به مواد غذایی کافی و سالم را,مهمترین شاخصه های امنیت غذایی عنوان کرد

به گزارش یزد فردا:;بهزاد قره یاضی خاطر نشان کرد: استفاده از مهندسی ژنتیک جهت ایجاد اصلاحات و بهبود غذا بنحوی که محصولی باکیفیت بالاتر تولید شود,در دنیای امروز جایگاه ویژه ای یافته و ویژگی منحصر بفرد محصولات تراریخته,آنالیز ریسک مصرف این محصولات قبل از عرضه به بازار مصرف می باشد.

رییس بخش تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در بخش دیگری از سخنان خود,بهبود صفات ماده غذایی را قبل از مصرف,نشان از بلوغ بشر در استفاده از محصولات سالم و ایمنی غذایی عنوان کرد.

 وی تصریح کرد: در حال حاضر 181 میلیون هکتار از اراضی زیر کشت دنیا به محصولات تراریخته( مهندسی ژنتیک) اختصاص دارد و 25 کشور دنیا از این فناوری پیشرفته در کشت محصولات استفاده می کنند.