یزدفردا "سرویس اجتماعی "حوادث"خبرهای پلیسی"پلیس فتا"رئیس پلیس فتا كیش به خانواده ها توصیه كرد كه مراقب فرزندان خود در استفاده از شبكه های اجتماعی باشند.
به گزارش واحد دریافت خبر یزدفردا"سرهنگ "اباذر محرمی"گفت:رسانه در عصر حاضر جزء اساسیترین دانشهای بشری است که توانسته به عنوان عنصری کلیدی و تعیین کننده، دنیای کنونی را در عین وابستگی تحتالشعاع خود قرار دهد و از میان رسانهها، اینترنت به عنوان مهمترین رسانه عصر جدید و شبكه های اجتماعی بخصوص شبكه های مبتنی برموبایل یكی از برجسته ترین رسانه هاست.
وی ادامه داد: در کنار محاسن و مزایای بی شمار خود که می تواند منشاء آثار مثبت و بالنده برای تعالی انسان باشد نقش تخریب کننده نیز ایفاء می نماید.
سرهنگ "اباذر محرمی" با اشاره به تهدیدات و آسیب های شبكه های اجتماعی افزود: یکی از آسیبها ، اعتیاد به آن است به طوری كه انسان وابستگی شدید به فضای مجازی پیدا کرده و در دام اعتیاد اینترنتی و مصیبتهای ناشی از آن می افتد و مشکلات جدی تحصیلی و خانوادگی برای مخاطبان به وجود می آورد و این مسأله آغازگر آسیب های متعدد دیگر نیز می تواند باشد که از جمله این آسیب ها می توان به آسیبهای خانوادگی، ارتباطی، عاطفی، روانی و جسمی اشاره کرد.
سرهنگ"محرمی" اضافه كرد: در فضایی كه افراد از همدیگر جز یك هویت مجازی سراغ ندارند، معمولاً چنین دوستیهایی نتیجه ی خوبی به دنبال نخواهد داشت و تاكنون بارها مشاهده شده است كه این دوستیهای اینترنتی، سرنوشت غم بار و تلخی به دنبال داشته است.
وی همچنین در ادامه افزود، برای بسیاری از والدین، هدایت فرزندان در نحوه استفاده از شبکههای اجتماعی نهتنها نگران کننده است بلکه برای آنها نوعی چالش محسوب میشود.
محرمی اظهار داشت: اما استفاده از روشهای درست، میتواند به پدر و مادرها کمک کند تا نمونههای مثبتی را برای فرزندان خود قرار دهند و به آنها نحوه مسئولانه و درست استفاده کردن از این شبکههای اجتماعی را آموزش دهند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی ویژه كیش در خاتمه به والدین مطالبی را به شرح ذیل توصیه نمود :
- اطلاعات خود را راجع به شبکههای اجتماعی بالا ببرید
- ایجاد محدودیت سنی
اگر در حال حاضر فرزندان شما اجازه استفاده از شبکههای اجتماعی را ندارند، ایده خوبی است که سن مجاز استفاده از این شبکهها را برای آنها مشخص کنید.
- با فرزندان خود در مورد خطرات و نتایج استفاده نادرست از شبکههای اجتماعی صحبت کنید
بسیاری از نوجوانان عواقب استفاده از شبکههای اجتماعی را نمیدانند. آنها مایلاند در دسترس بودن اطلاعات خود توسط دیگران را نادیده بگیرند و به راحتی از کنار قابل دید بودن فعالیتهای آنلاین خود توسط دیگران بگذرند .
- قوانین و دستورالعملهایی را برای فرزندتان تنظیم کنید.
برای القای عادتهای مثبت در نحوه استفاده از شبکههای اجتماعی میتوانید قوانینی را برای فرزندانتان وضع کنید. برای مثال، در طول هفته یک محدوده زمانی مشخصی را برای صرف کردن در شبکههای اجتماعی مشخص کنید. همچنین میتوانید برای تمرین در یک زمان مشخص به همراه فرزندتان در این شبکهها به فعالیت بپردازید.
- به طور منظم تنظیمات خصوصی فرزندتان را بررسی کنید.
به صورت منظم تنظیمات خصوصی فرزندتان را در شبکههای اجتماعی بررسی کنید. شبکههای اجتماعی همیشه در حال ایجاد تغییر و تحولاتی در سایتها و اپلیکیشنهای خود هستند، پس شما باید از امنیت پروفایل فرزندتان اطمینان حاصل نمایید.