رییس مرکز آپا و عضو هیئت علمی دانشگاه یزد هدف از برگزاری این کارگاه را ارتقا دانش امنیت فناوری اطلاعات شرکتکنندگان بیان کرد و گفت: در کارگاه یاد شده در چهار زمینه امنیت شبکه، سیستمعامل، پایگاه داده و امنیت برنامههای تلفن همراه بحث و تبادل نظر شد.
دکتر فضلالله ادیبنیا افزود: این کارگاهها به صورت عملی و کاربردی است و هرفردی میتواند در سه کارگاه شرکت کند.
وی با بیان اینکه برای شرکتکنندگان در کارگاه مذکور از سوی دفتر مدیریت و برنامهریزی استان گواهی صادر میشود اظهار کرد: تاکنون این کارگاه در هشت استان برگزار شده است که از این تعداد کارگاه، استانهای البرز، کرمان و یزد توسط دانشگاه یزد برپا شد.
ادیبنیا یادآور شد: قرار است توسط دانشگاه یزد کارگاه یاد شده در سیستان و بلوچستان و چهارمحال و بختیاری برپا شود.
وی مرکز ماهر ( مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانهای) را یکی از متولیان امنیت فضای سایبر کشور عنوان کرد و گفت: این مرکز تهدیدهای سایبری را حراست و شناسایی میکند و در این راستا با مراکز آپا دانشگاههای کشور همکاری دارند و فعالیتهای خود را از طریق این شرکتها در استانها انجام میدهند. دکتر ادیبنیا تصریح کرد: هماکنون هشت مرکز آپای فعال (مرکز آگاهیرسانی ،پشتیانی و امداد)در دانشگاههای کشور از جمله صنعتی شریف، امیرکبیر، صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد، شیراز، یزد، تربیتمدرس و تبریز مشغول به فعالیت هستند. وی با اشاره به مرکز آپا دانشگاه یزد گفت: این مرکز از سال ۸۷ در دانشگاه یزد تاسیس شده و در زمینههای امنیت نرمافزارهای کاربردی، نرمافزارهای تحت وب و وبگاهها فعالیت میکند. رییس مرکز آپا، انجام خدمات آموزشی، مشاورهای، بومیسازی ابزارهای مربوطه، تست نفوذپذیری، رصد تهدیدهای امنیتی سیستمهای مدیریت محتوای داخلی و خارجی، وبسایتهای دستگاههای دولتی، بانکها و شرکتها و نرمافزارهای تولیدی و صدور گواهی امنیتی از جمله فعالیتهای مرکز آپا بیان کرد. کارگاه یاد شده با همکاری مرکز ماهر، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و مرکز آپا (مرکز آگاهیرسانی ،پشتیانی و امداد) دانشگاه یزد برگزار شد.