یزدفردا "سرویس اجتماعی "حوادث"خبرهای پلیسی"پلیس فتا"رئیس پلیس "فتا" استان فارس گفت: اینترنت شکاف میان نسل ها را بیشتر کرده است و اکنون شکاف میان نسل دوم و سوم علاقمند به اینترنت نیز آشکار شده، به گونه ای که هیچ یک زبان دیگری را متوجه نمی شوند.
به گزارش واحد دریافت خبر یزدفردا" سرهنگ "سیدموسی حسینی" در مورد تاثیرات فضای مجازی در زندگی روزمره و تغییر رفتار انسان ها در مواجهه با این فضا چنین عنوان کرد : امروزه با ورود وسایل و تکنولوژیهای جدید به عرصه خانوادهها شاهد این هستیم که والدین و فرزندان ساعتهای متمادی در کنار یکدیگر مینشینند، بدون آنکه حرفی برای گفتن داشته باشند، حتی در محافل خانوادگی و مهمانی های فامیلی هرکس مشغول و سرگرم استفاده از دنیای مجازی است و گفتگو های رودررو به حداقل رسیده است.
رئیس پلیس "فتا" استان اظهار كرد: ما دیگر کمتر نشانههایی از آن نوع خانوادههایی را داریم که والدین و فرزندان دور هم نشسته و درباره موضوعات مختلف خانوادگی و کاری با هم گفتگو کرده و نظرات همدیگر را راجع به موضوعات مختلف جویا شوند.
سرهنگ "حسینی" افزود: در شرایط فعلی روابط موجود میان والدین و فرزندان به سردی گرائیده و دو نسل به دلیل داشتن تفاوتهای اجتماعی و تجربههای مختلف زندگی را از دیدگاه خود نگریسته و مطابق با بینش خود آن را تفسیر میکنند.
وی ادامه داد: نسل دیروز (والدین) احساس دانایی و با تجربگی میکند و نسل امروز (فرزندان) که خواهان تطابق با پیشرفتهای روز است، در برابر آنها واکنش نشان میدهد و چون از پس منطق و نصیحتهای ریشهدار و سرشار از تجربه آنها بر نمیآید به لجبازی روی میآورد.
رئیس پلیس "فتا" استان فارس گفت: امروزه سرعت تکنولوژی شکاف بین نسل فرزندان و والدینشان را بسط داده است و در حال حاظر میزان گفتگو در بین اعضای خانواده به شدت محدود شده است که این میتواند آسیب زا باشد.
سرهنگ "حسینی" خاطرنشان كرد: فرزندان در مقایسه با والدین با وجود اینکه در یک فضای فرهنگی زندگی میکنند اطلاعات، گرایشها و رفتارهای متفاوتی دارند، عوامل متعددی بر این پدیده تأثیر گذارند و این شکاف را روز به روز بیشتر میکنند.
وی گفت: سرعت تحولات و بسط ارتباطات با جهان توسعهیافته، توجه بیشتر جوانان به برنامههای جهانی شدن فرهنگ، رسانهها، گسترش روز افزون انجمنها و کانونهایی غیر از کانون خانواده برای پیوستن و تعلق یافتن جوانان به آنها و غیره از آن جمله است.