چهل و پنــج دقیقــــه در روز پیادهروی کنید. یک دوست اینترنتی پیدا کنید که در این راه با شما همگام باشد. به سبک رستورانها غذا میل کنید. به جای کشیدن غذا در دیس، غذای هر فرد را در بشقاب بکشید. وقتی مقدار غذای موجود تمام شد، خوراک بیشتری سر میز نیست تا شما برای کشیدن آن اغوا شوید. هرروز یک شیرینی کمتر میل کنید یا یک لیوان نوشابه کمتر بنوشید و یا یک لقمه کمتر از ساندویچ صرف کنید.
از غذاهای سفید پرهیز کنید. مصرف مقدار زیاد آرد سفید و قند افزوده، میتواند تأثیر منفی بر قند خون اشخاص بگذارد و بعلاوه، به افزایش وزن بینجامد. اما در ضمن پرهیز از مواد قندی، برنج سفید و آرد سفید، باید مقدار کافی از انواع نان، غلات و برنج قهوهای استفاده کرد.
قهوه معمولی بنوشید. قهوههای آماده، به دلیل مواد افزوده همچون شکر، شیر و ...، معمولاً حاوی چند صد کالری هستند. یک فنجان قهوه معمولی همراه با شیرهای معمول روز، فقط مقدار اندکی از آن کالریها را داراست. چنانچه قهوه مرغوب تهیه نمائید، از مزه فوقالعادهای لذت خواهید برد.
در زندگی و اطراف خود، بیشتر از رنگ آبی استفاده کنید. طبق تحقیقات، رنگ آبی جلوی اشتها را میگیرد. بــرای صرف شـام، از بشقابهای کوچک استفاده کنید.
یک «گام شمار» بخرید، آن را به کمربندتان ببندید و با قصد 1000 قدم اضافهتر در روز، قدم بردارید. افراد خانهدار، به طور متوسط دو تا سه هزار قدم در روز راه میروند. چنانچه 2000 قدم دیگر به آن بیفزایند، سبب میشود تا وزن فعلی خود را حفظ کنند و از آن بالاتر نروند. اگر بیشتر از آن راه بروند، وزنشان کمتر هم خواهد شد.
در طول هفته، هر آنچه در هرکجا میخورید، یادداشت کنید.
حتی مقدار آبی را که مینوشید، یادداشت کنید. بر اساس تحقیقات، افرادی که مقدار خوراک مصرف روزانهشان را مینویسند، 15 درصد کمتر غذا میل میکنند.
ده درصد به میزان کالری روزانهای که به گمان خود میخورید، بیفزائید. آنگاه عادت غذائیتان را براساس آن تعدیل کنید. چنانچه 1700 کالری در روز دریافت میکنید و نمیدانید چرا از وزن شما کاسته نمیشود، 170 کالری به حدس خود اضافه نمائید. احتمالاً این عدد به واقعیت نزدیکتر است.
به جای سه وعده غذائی با حجم زیاد در روز، پنج یا شش وعده غذای سبک یا خوراک مختصر میل نمائید.
حداقل هر دو ساعت یکبار بلند شوید و 10 دقیقه در خانه یا محل کار خود راه بروید.
یک بار در هفته چیزی را تمام و کمال بشوئید؛ کف خانه، یک جفت پنجره، حمام یا خودرو.
بعد از هر وعدهی غذایی بویژه شام، مسواک بزنید.
فقط هنگامی غذا صرف کنید که صدای قار و قور معده خود را بشنوید.
پنج روز در هفته در صبحانهتان از غلات (مثل کورن فلکس) استفاده کنید. بر اساس مطالعات، افرادی که هر روز از غلات در صبحانه خود استفاده میکنند، به طور شاخصی کمتر دچار عارضههای چاقی و دیابت میشوند. به این طریق، آنها کلسیم و فیبر بیشتر و چربی کمتری نسبت به کسانی که چیزهای دیگری را در وعدهی غذائی صبح استفاده میکنند، مصرف مینمایند. از هرگونه غذای آمادهای که حاوی قند، فروکتوز یا شیره ذرت باشد، پرهیز نمائید. فقط ماست کم چرب میل کنید. نوشابه را لیوانی سفارش دهید، نه بطری.
غذایتان را بخش کنید. چه در خانه چه در رستوران، فوراً یک سوم از غذای خود را از بشقاب خالی کنید. در دنیایامروز، انسانها خیلی بیش از آنچه بدنشان نیاز دارد، میخورند. تحقیقات، نشان میدهد که هرچه بیشتر برای افراد غذا کشیده شود، بدون توجه به میزان گرسنگیشان، بیشتر میخورند. عکس آن نیز درست است؛ چنانچه غذای کمتری بکشید، کمتر هم میخورید.
فقط هنگامی غذا صرف کنید که صدای قار و قور معده خود را بشنوید. بیشتر وقتها ما به دنبال احساس افسردگی، عصبیبودن، عادت یا ناکامی، مشغول صرف غذا میشویم و اغلب فراموش کردهایم که احساس گرسنگی فیزیکی واقعاً چیست. از این پس، تا هنگامی که سروصدای معده خود را نشنیدهاید، غذا نخورید. چنانچه فکر میکنید دلتان غذای خاصی را میخواهد، احتمالاً فقط هوس کردهاید. اگر توانستید هر آنچه را که دم دستتان رسید بخورید، پس حقیقتاً گرسنهاید.
برای ابراز عشق، کاهش اضطراب و رهائی از بیحوصلگی، راههای جدیدی غیر از خوردن پیدا کنید. برای نمونه، به جای این که یک بشقاب پر از دسر چرب و غنی میل کنید، خود را با آلبومی از عکسهای خانوادگی از رخدادهــــــای خاطرهانگیز سرگرم نمائید؛ یا در کلاس مدیریت استرس نامنویسی کنید و یا به یک بازی فعال و پویا مثل بولینگ بپردازید.
مثبت فکر کنید. اگر بر ناتوانی در انجام کارها تمرکز کنید، مثلاً این که نمیتوانید از غذای خوشمزهای بگذرید یا حال پیادهروی ندارید، خوب به احتمال قوی همین طور هم خواهد شد. به جای آن، مرتب فعلهای مثبت را با خود تکرار نمائید: «من، میتوانم از وزن خود کم کنم»، «امروز به قصد پیادهروی بیرون خواهم رفت»، «میدانم که میتوانم از دسر بعد از غذا بگذرم.» این عبارتها را مانند سرود در تمام طول روز زمزمه کنید تا خیلی زود این عبارتها ملکه ذهن شما شود.
نقطه ترجیح را در رژیم غذایی خود کشف کنید. اگر بشدت وزن خود را کنترل میکنید، به احتمال زیاد از ظاهر خود بسیار خرسند هستید. اما هر بار که مجبورید از غذای دلخواهتان چشم بپوشید، احساس تأسف میکنید. میان حظ لحظهای ناشی از تناول بیحد و مرز، و لذت همیشگی حاصل از حفظ وزن مطلوب و سلامتی، حد تعادلی وجود دارد. چنانچه به این حد تعادل برسید، در واقع به «نقطه ترجیح» در رژیم غذائی مطلوب خود رسیدهاید. این نقطه، جائی است که دوست دارید در آن بمانید.
به جای استفاده از کره یا سسهای حاوی قند و کرم، از چاشنیهائی از قبیل سس تند و ادویهجات استفاده کنید. علاوه بر تدارک چاشنیهای بدون چربی و کم کالری، بسیاری از این ادویهها سوختو ساز بدن را افزایش میدهد و باعث میشود بدن، موقتاً کالری بیشتری بسوزاند.
به جای نوشیدن آبمیوه، خود میوه را میل کنید. یک عدد میوه نسبت به یک بطری آب سیب، مدت بیشتری شما را سیر نگه میدارد و در نتیجه، مقدار کمتری خوراکی خواهید خورد.
برای صرف شام، از سبزیها و غلات به مقدار مساوی بهره ببرید. به طور متوسط، یک فنجان برنج پخته یا پاستا، حاوی 200 کالری است؛ در حالی که یک فنجان سبزی پخته فقط 50 کالری داراست. سبزیهائی که دارای فیبر بیشتری هستند، در فرو نشاندن گرسنگی بیشتر نقش دارند و صرف آنها قبل از خوردن غلات، از تناول بیش از حد جلوگیری میکند.
کمد خود را از لباسهای زمان چاقیتان خالی کنید. وقتی به وزن مطلوب رسیدید، کمد را از لبـاسهائی که هماکنون برایتان گشاد شده است، خالی کنید. خرید پوشاک جدید نیز، انگیزه بیشتری برای حفظ اندام مناسب به شما میدهد.
روزانه 10 دقیقه به بالا و پائین رفتن از پلهها اختصاص دهید که نتیجه آن، از دستدادن حدود 5 کیلوگرم وزن در سال است (با فرض بر این که بعد از این کار غذای بیشتری نخورید.)
این هفته، برنامه گردش بیرون از خانه را طوری تنظیم کنید که برنامهای فعال و پویا باشد. بلیتهای سینما را پس بدهید و از مناظر طبیعی یک پارک جنگلی لذت ببرید. در این صورت نه تنها از کمتر نشستن دوری بجوئید، بلکه از دریافت کالری یک پاکت ذرت بو داده نیز معاف شدهاید. از دیگر برنامههای فعال، میتوان به برنامههای زیر اشاره کرد:
بازی تنیس، گشت و گذار در شهر یا طبیعت، دوچرخهسواری یا پیوستن به یک تیم والیبال یا بولینگ.
هر چیزی را به کمترین مقدار آن سفارش دهید. اگر برای شام سفارش میدهید، یک ساندویچ کوچک سفارش دهید. یک همبرگر کوچک، یک ذرت کوچک یا یک سالاد کوچک بخواهید. تحقیقات، نشان میدهد هر کسی به صرف همهی آنچه جلوی اوست، علاقهمند است. اما واقعیت این است که حتی با صرف مقدار کم نیز کاملاً احساس سیری میکند.
جای شیر پرچرب را به شیرهای دو درصد چربی بدهید. چنانچه هم اکنون شیر دو درصد چربی مینوشید، به جای آن شیر یک درصد چربی یا بدون چربی بنوشید. هنگامی که به صرف شیر بدون چربی عادت کنید، میزان کالری دریافتی از آن به نصف کاهش مییابد و 95 درصد چربی کمتری دریافت میکنید.
نود درصد غذای موردنیاز بدنتان را در خانه میل کنید. وقتی بیرون از خانه غذا میخورید، علاوه بر آن که غذای بیشتری صرف میکنید، احتمال این که چربی و کالری بیشتری هم دریافت کنید، بیشتر است.
چون امروزه غذاهائی که در رستورانها میل میشود، در مقادیر زیاد، بشقابهای بزرگ و دارای چربی بیشتری میباشد.
آهسته و با آرامش غذا بخورید. بین هر قاشق غذا که میل میکنید، قاشق یا چنگال را پائین بگذارید.
آب بیشتری بنوشید. وقایع جالبی که در طول روز اتفاق افتاده است، برای هم سفره های خود تعریف کنید. حدود 20 دقیقه طول میکشد تا مغز آدم پیام احساس سیری را از معده دریافت کند. چنانچه به انــــدازه کافی آهسته غذا میل کنید، مغز این فرصت را خواهد داشت تا پیام سیری را دریـــافت کند و به شــما ابلاغ نماید!
ایراد بزرگ اغلب رژیم غذائی، سخت بودن آنهاست که غیر عملی شان می کند. با در پیش گرفتن راه های کوچک و عملی، سریعتر و بهتر به هدف نزدیک می شوید
الان وقت آن رسیده که به خود بیائید و چنان چه تصمیم دارید لاغر شوید، فکری اساسی کنید. به نظر می آید دنبال کردن رژیم غذائی منظم و ورزش های روزانه کار ساده ای نیست و تنها به چند روز اول برنامه رژیم اختصاص دارد. در ضمن شروع یک رژیم غذائی مناسب کار راحتی نیست و پشت کار و انگیزه بسیار می خواهد. اما بهترین راه برای شروع این رژیم های سخت چیست؟ مطمئن ترین راه برای رسیدن به نتیجه ای مطلوب این است که رژیم خود را با تغییرات کوچکی در برنام غذائی تان شروع کنید و یک دفعه سراغ رژیم های سخت و طاقت فرسا نروید. مثلاً می توانید برای شروع به جای استفاده از شیر پرچرب از شیر کم چرب استفاده کنید همین اقدام ساده تحول بزرگی در برنامه غذائی شما به وجود می آورد. تغییرات کوچک بسیاری وجود دارد که منجر به کاهش وزن چشم گیری می شود.
این جا ۲۵ شیوه ساده برای شما گفته شده است: شما می توانید ۵ تا از راحت ترین و مناسب ترین آن ها را برای شروع انتخاب کنید و پس از پایان هفته اول ۵ تای دیگر را به آن اضافه کنید و همین طور پیش بروید. همه رژیم ها در مورد تمام افراد کارساز نیستند! پس این شما هستید که باید ببینید کدام یک از این شیوه ها برای شما مناسب است!
● برنامه رژیم غذائی
معمولاً بهترین چیزها در ابعاد و بسته بندی های کوچک عرضه می شوند. این جا به ترفندی ساده اشاره می کنیم: شما می توانید غذاهای پرکالری مانند پنیر و شکلات را به ابعاد کوچک تر تقسیم کنید. مطمئناً هنگام مصرف که به سراغ آنها می روید کمتر می خورید چرا که در این موقع تعداد مطرح است.
خوردن سس و خامه را به طور کامل کنار نگذارید. اگر از خوردن انواع سس ها و خامه لذت می برید آن را به طور کامل از برنامه غذائی تان حذف نکنید. تنها به جای استفاده از نوع پرچرب آن ها سراغ محصولات کم چرب بروید.
خود را به نوشیدن آب عادت دهید. به جای خوردن تنقلات پرچرب و پرکالری بین وعده های اصلی غذا به سراغ نوشیدن آب بروید. نوشیدن آب نه تنها به سلامتی بدن کمک می کند بلکه برای لاغری دور کمر نیز مؤثر است. پس نوشیدن آب را فراموش نکنید.
از خوردن سوپ های پرچرب خودداری کنید. پس از آماده شدن سوپ آن را در یخچال بگذاردی تا خنک شود در این حالت چربی موجود روی سوپ جمع می شود و شما می توانید چربی آن را با قاشق گرفته و کنار بگذارید.
مراقب خوردنتان در رستوران ها باشید! در رستوران هائی که می دانید غذاهای آن پرحجم است بهتر است به گارسن بگوئید قبل از آوردن غذای شما، نیمی از آن را در ظرف یک بار مصرف بگذارد تا آن را برای وعده دیگری مصرف کنید. در این صورت شما می توانید حجم غذای مصرفی تان را کنترل کنید.
به هوس هایتان بهاء دهید! چنان چه هوس خوردن چیزی شیرین می کنید از خوردن آن هراس نداشته باشید بلکه آن را با میل و رغبت بخورید. البته بهتر است سراغ خوردنی های سالم تر مثلاً میوه بروید.
رژیم سبزیجات و میوه را کم کم شروع کنید! اگر قبلاً سبزیجات و میوه در برنامه غذائی تان چندان جائی نداشته پس بهتر است مصرف آن را در مقادیر کم آغاز کنید.
آنها را جایگزین غذاهای پرچرب کنید.
حواستان به خوردن غذاهای پرچرب باشد! به دنبال راه ساده ای برای تشخیص دادن غذاهای پرچرب هستید؟ پس قبل از مصرف خوردنی ها به میزان کالری و فیبر موجود در آن توجه کنید.
هنگام خوردن مشغول انجام کارهای دیگر نشوید و تمام حواستان را معطوف خوردن کنید! چنان چه هنگام غذا خوردن مشغول خواندن کتاب یا نگاه کردن به تلویزیون شوید متوجه میزان غذائی که خوردید نمی شوید. در ضمن لذت کافی از غذا خوردن نمی برید. از این به بعد هر وقت می خواهید غذا بخورید صرفاً غذا بخورید و انجام کار دیگری را با آن همراه نکنید. غذایتان را آرام و با نهایت لذت بخورید. لقمه های خود را کامل بجوید. در صورتی که غذایتان را با آرامش بیشتری بخورید تا ناخودآگاه حجم غذایتان کاهش می یابد.
خوردنی و غذاهای جدید را امتحان کنید! تنوع خوردنی ها و غذاهایتان را بیشتر کنید. شاید این تنوع تأثیر به سزائی در رژیم غذائی تان بگذارد.
در هر وعده غذائی سعی کنید اندکی از غذایتان را در ظرف بگذارید. ببینید هنوز تمایلی به خوردن آن دارید یا نه!
مطمئن شوید حجم غذایتان چقدر است. از میزان کالری و فیبر موجود در غذاهائی که مصرف می کنید مطمئن شوید. در این صورت می توانید هنگام زیاده روی کردن در خوردن به خود هشدار دهید!
جایگزین سالم تری برای غذاها پیدا کنید. برای مثال به جای استفاده از شیر پرچرب، از شیر کم چرب استفاده کنید و به جای خوردن نان های معمولی از نان سبوس دار استفاده کنید.
سعی کنید به جای خوردن غذاهای بیرون خودتان غذایتان را آماده کرده و سرکار ببرید. آماده کردن غذا می تواند به شما کمک کند تا به حجم غذایتان نیز واقف شوید، علاوه بر آن مسلماً خوردن غذای خانگی سالم تر از غذاهای پرچرب بیرون است.
از خوردن دسر هراس نداشته باشید. لزوماً برای دنبال کردن رژیم غذائی نباید بسیاری از مواد غذائی و خوردنی ها را از برنامه غذائی حدف کنید بلکه بهتر است به میزان درست و به اندازه کافی از هر ماده غذائی مصرف کنید.
آن چه را که نیاز دارید بخواهید. به اطرافیانتان گوشزد کنید که شما تحت رژیم غذائی هستید، پس شما را وادار به خوردن نکنند. سعی کنید آنچه را که فکر می کنید در لاغری شما مؤثر است مصرف کنید.
● برنامه های تناسب اندام
▪ تکنیک های نرمش و استفاده از تریدمیل را تغییر دهید. هنگامی که روی تردمیل راه می روید، دسته های آن را با فشار نگه ندارید. آن ها را تنها برای حفظ تعادل نگه دارید و به آنها تکیه نکنید.
▪ برنامه ورزشی تان را با برنامه ورزشی اعضاء خانواده هماهنگ کنید. شما ورزش کردن را به منظور کاهش وزن تان انجام می دهید در حالی که فرزندانتان این کار را برای تفریح و حفظ سلامتی شان انجام می دهند.
▪ پیاده روی تان را بیشتر کنید. چنان چه پیاده روی روزانه تان امری عادی شده است، بهتر است میزان پیاده روی و سرعت آن را تغییر دهید.
▪ تا حد امکان استفاده از ماشین را کنار بگذارید و سعی کنید بیشتر پیاده کارهایتان را انجام دهید. در صورت نیاز اگر از ماشین استفاده می کنید تا جائی که ممکن است آن را دورتر از مقصدتان پارک کنید و پیاده به مقصد بروید.
▪ ۱۰۰ قدم بیشتر راه بروید. حتی اگر اندکی برنامه نرمش روزانه تان را افزایش دهید به کاهش وزن تان کمک بسیار می کند. مثلاً امروز به جای استفاده از آسانسور و پله برقی از پله ها استفاده کنید.
▪ کمتر از دیگران کمک بگیرید. برای نظافت منزل شخصاً اقدام کنید و ماشین تان را خودتان بشوئید. برای خرید به سوپر محل زنگ نزنید و خودتان پای پیاده به خرید بروید.
● برنامه زندگی
▪ بعد از هر وعده غذائی حتماً مسواک بزنید چرا که این عمل چراغ هشداری است برای شما که خوردن تان را متوقف کنید.
▪ کمدتان را زود به زود مرتب کنید و از شر لباس هائی که به شما نمی آید خلاص شوید. بهتر است لباس های سایز بزرگ تان را هم کنار بگذارید. لباس هائی را که سایز کوچک تری دارند جلوی دید بگذارید تا انگیزه بیشتری برای لاغری پیدا کنید.
▪ کاهش وزن تان را یادداشت کنید. ممکن است این کار در عمل سخت به نظر برسد. اما هر بار که متوجه می شوید چقدر لاغر شده اید انگیزه تان برای ادمه برنامه رژیم و کاهش وزن بیشتر می شود.
● زندگی ایده آل اولین نشریه دارای استاندارد بین المللی ایران
مجله زندگی ایده آل از بدو تولد و حتی پیش از آن همواره به دنبال ارائه سبکی استاندارد و با کیفیت از زندگی برای شهروندان ایرانی بوده است. اما تأکید بر ارتقاء کیفیت زندگی در تمام ابعاد که جزو اهداف نشریه محسوب می شد، ما را بر آن داشت تا خود نیز برای ارائه محصولی با بالاترین کیفیت ممکن به دنبال اعمال استانداردهای لازم بر کارمان باشیم.
همان طور که در تعاریف مدیریتی مدرن و بین المللی آمده، کیفیت محصول تنها یکی از شاخص های تعیین کننده عملکرد یک سازمان است و برای سنجش توانائی ها و ارزش های یک سازمان باید از همه جوانب به دنبال کیفیت هائی برتر و استاندارد بود.
بدین ترتیب آنچه برای زندگی ایده آل در اولویت قرار گرفت، بررسی سطح کیفی سازمانی نشریه بود که می توانست به تولید و ارائه محصولی قابل قبول بیانجامد. بر این اساس کیفیت مطالب نشریه، شکل هنری مجله، چاپ و فروش آن به تنهائی تضمین کننده برتری ما نبود و نیاز به مدیریتی بود که از نظر آموزش، ارتباط و سازماندهی در حد استاندارد باشد.
این استاندارد زمینه ای فراهم می کرد تا مدیریت نشریه زندگی ایده آل به عنوان یک سازمان فرهنگی از نگاه سلیقه ای فاصله گرفته و با رعایت ضوابط قابل قبول از نظر مجامع مختلف بتواند در سطح بین المللس با دیگر نشریات رقابت کند.
احساس نیاز به کسب چنین استانداردی باعث شد تا زندگی ایده آل از همان اولین روزهای آغاز به کار خود در سال ۱۳۸۵ تلاش برای رسیدن به حد نصاب های لازم را آغاز کند. در این زمینه شرکت C.I.U.K انگلیسی که تحت نظارت بزرگترین سازمان اعتباردهی دنیا UKAS در زندگی ایده آل را تأیید کرد.
این آخرین ویرایش از استانداردهای مدیریت کیفیت ایزو ۲۰۰۰ ـ ۹۰۰۱ است که هم سازمان های خدماتی و هم سازمان های تولیدی را تحت پوشش دارد. این استاندارد با در برگیری کل یک سازمان و نه فقط محصول آن به معنای تضمین جنبه های مختلفی از یک فعالیت در شرایطی ایده آل است.براساس اسن استاندارد سازمان همیشه در حال ارتقاء و بهبود شرایط خود است که طی پروسه توقف ناپذیر به افزایش دایمی دانش فنی بپردازد و برخورد اجتماعی مناسب با مشتری و نگاهی آیده نگر نسبت به فعالیت های شخصی درون سازمانی و مدیریتی داشته باشد.
شاید عجیب به نظر برسد که یک سازمان فرهنگی و مدیریت یک نشریه به دنبال چنین استانداردهائی است. اما ما معتقدیم که حتی یک فرد هم در زندگی شخصی و خانوادگی باید به دنبال استانداردسازی باشد.
می توان گفت استاندارد کردن به معنای شناسائی خطاهای بالقوه انسانی و سازمانی است، پیش از آن که این خطا اتفاق بیفتد و موجب زیان شود. با شناسائی این خطاها می توان راهکارهائی برای جلوگیری از وقوع آنها طراحی کرد و بدین ترتیب سازمان را در مسیر بهبود مستمر قرار داد.
نگاه مدیریتی جدید می گوید سازمان امروز باید با فردا متفاوت باشد. سازمانی که استانداردها را رعایت می کند با کمترین ریسک ممکن مواجه است و با استراتژی ها و ایده های متفاوت، خود را از سازمان هائی که استاندارد نیستند جدا کند.
براساس استاندارد ایزو ۲۰۰۰ ـ ۹۰۰۱ ما به طور دایم با مشتریان خود در ارتباط خواهیم بود و آنها را شریک خود می دانیم. بر این اساس مشتری حق اظهار نظر، گلایه، انتقاد و پیشنهاد دارد. در زندگی ایده آل به عنوان یک نهاد استاندارد شده، همه انتقادات و پیشنهاداتی که از طرف مشتریان مطرح می شود مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته و از بهترین ها استفاده خواهد شد. این استاندارد به معنای در پیش گرفتن خط مش های کوتاه و بلند مدت است که همه باید در یک جهت باشند: ”رضایتمندی مشتری“
این چیزی است که ما به آن بهاء می دهیم و در پی آن هستیم. در شماره های آینده زندگی ایده آل خواهیم گفت که کسب استاندارد ایزو در عمل به چه معنائی است و شرکت C.I.U.K چگونه و به چه ترتیب کیفیت مدیریتی زندگی ایده آل را بررسی کرده و مورد تأیید قرار داده است.
همچنین خواهیم گفت که بودن تحت نظارت یک استاندارد بین المللی، متضمن چه کنترل ها و تست های دائمی است و به این ترتیب چگونه استاندارد موجب ارتقاء کیفیت مدیریت و همین طور محصول یک مجموعه می شود و باز هم خواهش همیشگی ”در توسعه فرهنگ زندگی ایده آل“ ما را یاری کنید.