زمان : 19 Tir 1403 - 10:44
شناسه : 115047
بازدید : 12793
موفقیت در اولین گامِ تله‌پاتی / مغز شوخ طبع‌ها متفاوت کار می‌کند موفقیت در اولین گامِ تله‌پاتی / مغز شوخ طبع‌ها متفاوت کار می‌کند

پایگاه خبری یزدفردا"مغز شوخ طبع‌ها متفاوت کار می‌کند /مطالعات محققان امریکایی نشان می‌دهد که بخشی از مغز افراد شوخ طبع یا بذله گو نسبت به سایرین فعال تر و پویاتر است.
 
به گزارش مهر، محققان کالیفرنیا در امریکا طی یک تحقیق جدید فعالیت های مغزی بیش از بیست کمدین مشهور را مورد مطالعه قرار داده اند تا به تفاوت فعالیت های مغزی افراد شوخ طبع با سایرین بپردازند.
 
مطالعات محققان نشان می دهد که بخشی از مغز افراد شوخ طبع در زمان بذله گویی و شوخ طبعی نسبت به سایرین که دارای چنین خصوصیتی نیستند، فعال تر می شود. هر چه روند بذله گویی یا موضوعی که مطرح شده خنده دارتر و مضحک تر باشد در نتیجه فعالیت های مغزی این نقطه نیز بیشتر می شود.
 
اسکن های مغزی انجام شده انتشار ماده ای به نام opioids را نشان می دهد که این تاثیر بیشتر در مناطق مغزی جسم مخطط (Ventral striatum) دیده شده است. (جسم مخطط از انواع مختلفی از نورون ها مانند نورون های گابارژیک و کولینرژیک تشکیل شده است.)
 
این اولین باری نیست که محققان و روانشناسان از تغییر رفتار انسان ها به فعالیت متفاوت مغزی در آنها پی می برند.
 
برای مثال، چندی پیش در تحقیقات مجزایی که در همین دانشگاه صورت گرفته بود، مشخص شد که در زمان بروز استرس و تنش های فکری فعالیت بخش هایی از مغز تغییر می کند تا بتواند آسیب به حافظه و فعالیت های مغزی را به حداقل برساند.
 
در مطالعه دیگری نیز به اثبات رسیده بود که مغز انسان قادر به انتشار موادی است که می تواند در کاهش دردهای فیزیکی و عاطفی نقش داشته باشد.  انتشار ماده شیمیایی به نام Opioid در زمان پریشانی و دردهای عاطفی و روحی نیز بیشتر می شود اما این موضوع در حالی است که هنوز مکان دقیق انتشار این مواد شناسایی نشده است.

موفقیت در اولین گامِ تله‌پاتی/محققان دانشگاه کالیفرنیا موفق شدند دستگاهی بسازند که قادر به تجزیه و تحلیل فعالیت مغز انسان است.

موفقیت در اولین گامِ تله‌پاتی

به گزارش فارس، محققان دانشگاه کالیفرنیا در برکلی موفق شدند دستگاهی بسازند که قادر به تجزیه و تحلیل فعالیت مغز انسان است.

برای این کار محققان از یک سری افراد خواستند متنی را با صدای بلند بخوانند و بعد در مغز خود متن را تجزیه و تحلیل کنند.

وقتی شخصی با شما حرف می‌زند، امواج صوتی منتشر شده توسط گوش دریافت و با استفاده از عصب‌های خاص گوش داخلی ویرایش می‌شود؛ این سلول‌ها اطلاعات حسی در بخشی از مغز را می‌خواند و صداها و کلمات را تفسیر می‌کند.

دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا می‌خواستند بدانند اگر شخصی با صدای بلند حرف بزند و همان حرف‌ها را در سر خود بخواند، باز هم نورون‌ها در مغز فعال می‌شود یا خیر.

برای به دست آوردن این اطلاعات، محققان فعالیت مغز 7 نفر را که به صرع مبتلا بودند، مورد بررسی قرار دادند؛ آنها با استفاده از تکنیک  electrocortiogograghie «الکتروکورتیکوگرافی» سطح مغز را مورد بررسی قرار دادند. (الکتروکورتیکوگرافی یعنی ثبت فعالیت به وسیله الکترودهایی که روی پوست بدن نصب می‌شوند)؛ در حالی که بیماران با صدای بلند متن را می‌خواندند و در مغز خود و در سکوت مرور می‌کردند، دانشمندان قادر به اندازه گیری فعالیت مغز آنان شدند.

در این آزمایش، محققان کشف کردند سلول‌های عصبی در هنگام خواندن با صدای بلند برای هر شخص فعال می‌شود که محققان از این اطلاعات برای رمزگشایی استفاده کردند؛ در واقع رمزگشا قادر بود برخی از کلمات را که داوطلبان فکر می‌کردند، ترجمه و رمزگشایی کند.

«برایان پاسلِی» رئیس این مطالعه گفت: این روش اجازه داد جنبه‌های زیادی از عملکرد مغز را متوجه شویم.

اولین نتایج بسیار دلگرم کننده بود اما ساخت رمز گشاها و برای استفاده در برخی بیماران کافی نبود؛ دانشمندان در حال حاضر به دنبال بهبود دستگاه خود هستند که از نظر محتوا، تلفظ کلمات و سرعت‌های متفاوت در گفتار نیز قادر به انجام کار باشد.

 



 

پایان خبر"



این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پروانه انتشار

پایگاه خبری
به موجب ماده 13 قانون مطبوعات

مصوب 1364/12/28مجلس شورای اسلامی
پروانه انتشار پایگاه خبری "یزدفردا "

در زمینه " اقتصادی،سیاسی"

به زبان "فارسی"

به شماره

ثبت "76093"

صادر گردید .

value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
مخاطبان آن لاین یزدفردا -فرداییان همیشه همراه یزدفردا در سراسر جهان

محتویات این صفحه را به زبان  مورد نظر خود ترجمه کنید

This page is translated into your language 

 



  •  پایگاه خبری" یزدفردا" نظراتی را که حاوی توهین باشد منتشر نمی‌کند.
  • لطفآ از نوشتن نظرات خود با حروف لاتین خودداری نمائید.
  • نظرات ارسالی شما پس از مطالعه دقیق، به قسمتهای مختلف تحریریه ارجاع داده خواهد شد.
  •  ایمیل  "info@yazdfarda.com" پل ارتباطی مخاطبان با یزدفرد و آماده دریافت نظرات،گزارش ها ومسنندات خبری شماست.