یزدفردا:نماینده ولی فقیه در استان یزد با تاکید بر اهمیت تربیت نیروهای متخصص در زمینه امر به معروف و نهی از منکر، گفت: تبلیغ چهره به چهره در زمینه این دو فریضه واجب احیا شود.
آیتالله محمدرضا ناصری در دیدار با اعضای ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان یزد، اظهار داشت: ما سبک ورود و خروج در هر کاری را و اینکه از کجا و به چه نحوی شروع کنیم باید در دستورالعمل اجرایی کارمان داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه ما دو قسم جمعیت در دست و جمعیت رها را داریم، گفت: جمعیت در دست ما مثل کارمندان ادارات و کارخانه جات هستند که میتوان برای آنها برنامهریزی راحتتری انجام داد.
امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه برای جمعیت در دست میتوان به راحتی آموزش و برنامهریزی داشت، افزود: جمعیت دیگر جمعیت رها هستند که در دسترس اداری نیستند و در پارکها، ورزشگاهها، خیابانها و کوچه و بازار هستند.
آیت الله ناصری افزود: بیمارستانها، اماکن عمومی، فروشگاهها و مواردی از این قبیل مواردی است که در دست ما نیستند و دیده شده که برای مثال بعضی از فروشگاهها برای جذب مشتری از ظاهر نامناسبی استفاده میکنند.
نماینده ولی فقیه در استان یزد بیان کرد: به ویژه زمانی که نمایشگاههای عرضه کالا و امثال آن ایجاد میشود این موارد به تعداد بیشتری دیده میشود و متاسفانه این نمایشگاهها بعضا از خانمهایی که ظاهر خوبی ندارند استفاده میکنند و از آن بدتر حتی برای فروشندههای خود ظاهری برای جلب مشتری درست میکنند که مناسبت نیست.
وی گفت: مشکل بعدی در ارتباط با تورها و سفرهای گردشگری است، متاسفانه اکثر جاهایی که برای تورها ثبت نام میکنند و در آخر هفته تورهای شهرستانی میبرند، تورهای مختلط برگزار میکنند که خود این موضوع هم با منکراتی همراه هستند.
امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه باید برای این مشکلات کاری صورت گیرد، گفت: باید افراد خاصی داشته باشیم که یا به صورت داوطلب یا به وسیله یک چرخه کاری به تشکیلاتی وصل شوند و تربیت شوند.
آیت الله ناصری ادامه داد: یکی از مواردی که باید بر این افراد باید به صورت ویژه دنبال شود، بحث فعالیتهای فرهنگی است چرا که فعالیتهای فرهنگی و فرهنگسازی تاثیر بسیاری در تغییر سبک زندگی مردم دارد.
نماینده ولی فقیه در استان یزد با اشاره به اینکه حفظ ظاهر در حجاب از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، گفت: حفظ ظواهر اهمیت بسیار بالایی دارد اما کارهای فرهنگی باید تاثیر عمیق بر افراد داشته باشد.
وی افزود: اگر ما بتوانیم اعتقادات مردم را درست کنیم بسیار خوب است و البته کار سختی هم هست ولی این سختی نباید ما را از کاری که انجام میدهیم ناامید کند.
امام جمعه یزد ادامه داد: آموزشهای ما الان نسبت به انتخاب افراد مومن و متدین با اخلاق خوب، صبر و با اطلاعات عمومی باید از حساسیت بالایی برخوردار باشد که چندین هزار نفر از این افراد برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه داشته باشیم.
آیت الله ناصری با اشاره به اینکه باید این افراد با مراحل، نحوه و لازمههای امر به معروف و نهی از منکر آشنایی کامل پیدا کنند، گفت: باید چنین افرادی را داشته باشیم و بتوانیم از آنها در محلهای مختلف استفاده کنیم که به وسیله صحبت با دیگران در محلهای عمومی و بیان منکرات به مردم، زمینه کاهش گناه و آلودگی در جامعه را فراهم کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان یزد افزود: شاید لازم باشد که ما حتی با مراجعه به منزل بعضی افراد که خانواده مقیدی ندارند آنها را امر به معروف و نهی از منکر کنیم و وظایف و تکلیف شرعی را به آنها بگوییم تا شاید زمینه تحول در آن خانواده فراهم شود.
وی با تاکید بر نقشی که تبلیغ چهره به چهره دارد، گفت: یکی دیگر از کارهایی که باید انجام دهیم این است که در محلات مختلف، با هماهنگی امام جماعت و هیئت امنای مسجد، افرادی که اعتقادات دینی قوی ندارند را به صورت خانوادگی به مساجد دعوت کنیم و با آنها به صحبت بپردازیم.
امام جمعه یزد بیان کرد: باید با تمام اعضای این خانوادهها صحبت کنیم و مواردی که لازم است به آنها بیان شود را بگوییم تا حداقل اگر تحول هم پیدا نمیکنند، مظاهر را حفظ کنند.
آیت الله ناصری بیان کرد: این که ما نیروی خوب در ستاد امر به معروف و نهی از منکر داشته باشیم یکی از مهمترین مقدمات و پیش فعالیتهای ستاد به حساب میآید.