زمان : 11 Aban 1394 - 10:11
شناسه : 113388
بازدید : 9666
دیهوک و عشق آباد طبس رکورد بارش باران در استان خراسان جنوبی دیهوک و عشق آباد طبس رکورد بارش باران در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار یزد فردا"طبس :جواد نخعی کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت: ناپایداری در نیمه شرقی استان خراسان جنوبی همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه بارش باران از اولین دقایق امروز (۱۰ آبان) در بیشتر شهرهای استان آغاز شده است، افزود: تاکنون بیشترین میزان بارندگی از آرین شهر با ۲۱ میلی متر گزارش شده است.

وی با بیان اینکه میزان بارندگی در دیهوک ۱۴ میلی متر، قاین ۱۱، عشق آباد طبس ۱۰، حاجی آباد زیرکوه ۹، بیرجند ۸، اسدیه ۶، سربیشه ۶، طبس و نهبندان و سرایان ۱ میلی متر گزارش شده است، یادآور شد: بارش باران تا اوایل امشب در نیمه شرقی استان ادامه دارد.

نخعی با تاکید بر اینکه هشدارهای لازم از سوی هواشناسی در روزهای گذشته اعلام شده است، اظهار داشت: در سه روز آینده شاهد کاهش محسوس دمای هوا خواهیم بود و بعد از آن به تدریج دمای هوا افزایش می یابد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ورزش باد شدید در طبس، فردوس، سرایان، سربیشه و بشرویه را در این روزها شاهد خواهیم بود.