معاون تحقیقات و فناوری وزرات بهداشت در مراسم افتتاح آزمایشگاه تشخیص مولکولی مخاطرات غذا در یزد گفت: طبق مطالعات انجام شده، غذای مصرفی مردم ایران از سلامت نسبی برخوردار است و افزایش مصرف مواد غذایی در کشور نیز باید اصلاح گردد
رضا ملک زاده در این مراسم که با هدف بررسی مزایا و معایب مواد غذایی ارگانیک و تراریخته برگراز شد اظهار داشت: یکی از مهمترین اقدامات ما در وزارت بهداشت، تاکید بر سلامت غذایی مردم است که باید با روشهای علمی و دقیق مورد بررسی قرار گیرد و تولید مواد غذایی تراریخته با رعایت استانداردها و قواعد مربوطه می تواند مانند محصولات ارگانیک در سبد کالای مصرفی مردم قرار گیرد.
وی افزود: امروزه 30 درصد سرطانها با چاقی مرتبط است و رعایت اعتدال در مصرف مواد غذایی لازمه ی کاهش این آمار است و هدف از تاسیس مرکز سلامت غذا در یزد که یکی از بهترین مراکز تحقیقاتی در سطح کشور است، بررسی میزان سموم مواد غذایی و تولید محصولات تراریخته و شناسایی عوامل بیماریزا در مواد غذایی می باشد.
خبرنگار؛ لیلا پورزارع