زمان : 06 Aban 1394 - 21:24
شناسه : 113151
بازدید : 2566
اولین مرکز تحقیقات سلامت غذای کشور در یزد افتتاح شد با همکاری وزارت بهداشت و سازمان مدیریت برنامه ریزی، اولین مرکز تحقیقات سلامت غذای کشور در یزد افتتاح شد

صبح امروز با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت،رییس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی، ریاست دانشگاه، مشاور ارشد ریاست دانشگاه، ریاست دانشکده بهداشت، استاندار یزد، معاونین بهداشتی و غذا و داروی دانشگاه، اولین مرکز متمرکز سلامت غذای کشور در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یزد، به صورت رسمی آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد؛ این مرکز از حدود دوسال پیش با عنوان مرکز تحقیقات تشخیص مولکولی مخاطرات مواد غذایی فعالیت خود را پیرامون تعیین و تشخیص مخاطرات بیولوژیکمواد غذایی آغاز نموده و اکنون با تایید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و رییس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی، تحت عنوان مرکز تحقیقات سلامت غذا، به عنوان اولین مرکز تحقیقات سلامت غذا در کشور، فعالیتها و پژوهشهای گسترده ای را انجام می دهد.

معاون پژوهشی این مرکز در گفتگو با خبرنگار وب دا اظهار داشت: این مرکز از آغاز تاسیس تاکنون، پیرامون تشخیص انواع مخاطرات بیولوژیک مانند انگل ها، باکتریها و... فعالیت خود را شروع کرده و نتایج حاصل از اقدامات آن در مقالات معتبر جهانی به چاپ رسیده است.

گیلدا اسلامی افزود: با استقبالی که از سوی وزارت علوم و وزارت بهداشت از فعالیت های این مرکز صورت گرفته، از هم اکنون اقدامات این مرکزگسترش یافته و شامل 5 بخش بررسی مواد ارگانیک، تعیین میزان سموم مواد غذایی، بررسی ایمنی مواد غذایی تراریخته و بررسی مقاومت و بقایای آنتی بیوتیک در مواد غذایی می باشد.

وی خاطر نشان کرد:بررسی میزان ایمنی مواد غذایی ارگانیک و تراریخته و حصول اطمینان از مفید یا مضر بودن هر یک از روشهای تولید مواد غذایی از مهمترین اهداف این مرکز می باشد.

وی همچنین برگزاری سمینا ر و کارگاههای تخصصی، همکاری با مراکز تحقیقاتی کشور، انجام تمهیدات لازم جهت تاسیس آزمایشگاه مولکولی پیشرفته و چاپ مقالات معتبر را از جمله اقدامات این مرکز طی دوسال گذشته عنوان کرد.

خبرنگار؛ لیلا پورزارع