یزدفردا "سرویس اجتماعی "حوادث"خبرهای پلیسی"پلیس فتا"فرمانده انتظامی یزد گفت: کارآگاهان پلیس فتا این استان ، یک فرد زندانی را که از طریق ارسال پیامک از دو هزار شهروند در استان های مختلف کشور، مبلغ 50 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود شناسایی و به مقامات قضائی معرفی کردند.
به گزارش واحد دریافت خبر یزدفردا"سردار "ایرج کاکاوند" در تشریح این خبر بیان داشت :چندی پیش فردی با در دست داشتن مرجوعه قضائی به پلیس فتا استان مراجعه و در خصوص کلاهبرداری با موضوع "برنده شدن در قرعه کشی" اعلام شکایت کرد.
سردار کاکاوند ادامه داد: شاکی در پلیس فتا اعلام کرد که فردی از طریق ارسال پیامک، مبنی بر برنده شدن در مسابقه تلویزیونی و با انجام مانورهای متقلبانه، تمامی موجودی حساب وی را خالی کرده است.
کاکاوند، با بیان اینکه هر روز به تعداد شاکیان این پرونده افزوده می شد، گفت: با توجه به حساسیت موضوع، کارآگاهان پلیس فتا با انجام کار فنی و اطلاعاتی، موفق شدند ردپایی از این کلاهبردار در زندان "رجایی شهر" کرج به دست آورند.
این مقام ارشد انتظامی افزود: با اخذ مجوز قضائی، متهم از زندان به پلیس فتا استان منتقل و در بازجوییهای انجام شده به کلاهبرداری از شهروندان از طریق ارسال پیامک با موضوع برنده شدن در مسابقه تلویزیونی، رادیویی و عناوین دیگر اعتراف کرد.
سردار کاکاوند با بیان اینکه متهم در ادامه به کلاهبرداری 50 میلیارد ریالی از دو هزار شهروند در استان های مختلف کشور، اعتراف کرده است، افزود: تاکنون بیش از 150 تن از مالباختگان این پرونده شناسایی و طرح شکایت کرده اند.
وی، خاطرنشان کرد: متهم 36 ساله که به علت داشتن جرایم متعدد، با حکم قضائی به 35 سال زندان محکوم شده بود و مدت چهار سال از محکومیت خود را در زندان سپری میکرد با همدستی دو نفر دیگر در بیرون از زندان و از طریق ارسال پیامک به شهروندان، آنها را به دستگاه عابربانک کشانده و اقدام به خالی کردن حساب مالباختگان میکرد.
سردار کاکاوند ضمن اشاره به دستگیری دو همدست دیگر این متهم نیز، خاطرنشان کرد: شهروندان در استانهای مختلف، چنانچه پیامکی را از طریق پلیس فتا استان یزد مبنی بر "دستگیری عامل کلاهبرداری مسابقه پیامکی" دریافت کردند برای طرح شکایت به پلیس فتا استانهای محل سکونت خود مراجعه کنند.
فرمانده انتظامی استان یزد در خاتمه به شهروندان هشدار داد: در صورت دریافت پیامکهای مشابهای مبنی بر (برنده شدن در مسابقه)، صحت و سقم موضوع را بررسی کرده و فریب افراد کلاهبردار و سودجو را نخورند.