در این نمایشگاه دو نوع نانورنگدانه سرامیکی سبز و آبی ویژه چاپ جوهرافشان روی سطح سرامیک تولید شده در این آزمایشگاه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
فناوری چاپ جوهرافشان روی سطح سرامیک از فناوریهایی است که اخیرا در ایران رواج یافته است. با توجه به نو بودن این فناوری در کشور بیشتر اجزا، قطعات و مواد مورد نیاز آن از خارج از کشور تامین میشود و هم اکنون مشکلات زیادی برای تامین آنها وجود دارد. از جمله نیازمندیهای کشور در این زمینه، نانورنگدانههای مورد استفاده در این صنعت است که همگی وارداتی هستند.
آزمایشگاه نانوفیزیک و مغناطیس اخیرا اقدام به ساخت دو نوع نانورنگدانه سرامیکی سبز و آبی برای چاپ جوهرافشان روی سطح سرامیک نموده است که در هشتمین نمایشگاه نانوفناوری در معرض دید بازدیدکنندگان غرفه دانشگاه یزد قرار گرفت. این رنگدانهها پایه آلی بوده و هم اکنون راههای ورود آنها به صنعت در حال بررسی است.
آزمایشگاه نانوفیزیک و مغناطیس از سال 91 با راهبرد ورود فناوریهای نوین به صنعت بومی استان یزد در دانشگاه یزد تاسیس شده است و هماکنون در زمینه صنعت لعاب، کاشی و سرامیک دستاوردهای خوبی داشته است.
این نمایشگاه از سوی ستاد توسعه فناوری نانو از ۱۳ تا ۱۶ مهرماه در محل دایمی نمایشگاههای تهران در سالن خلیج فارس با حضور بیش از ۱۲۶ شرکت فناور در زمینه نانو و ۷ دانشگاه کشور از جمله دانشگاه یزد برگزار شد.