یزدفردا:تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۴-فورد به اعتصاب تهدید شد
اتحادیه کارگران خودرو در پی عدم توافق درباره قرارداد کاری جدید، فورد را به اعتصاب پنج روزه در کارخانه تولید پیکاپ اف- ۱۵۰ تهدید کرد.
به گزارش ایسنا، جیمی ستلز، نایب رییس اتحادیه “یونایتد اتو ورکرز” اعلام کرد اجازه اعتصاب از سوی دنیس ویلیامز، رییس اتحادیه تایید شده است.
فورد در حال حاضر سرگرم مذاکره برای قرارداد ملی چهار ساله است که شامل ۵۲ هزار و ۷۰۰ نفر از کارکنان عضو اتحادیه و همچنین قرارداد جدید برای ۷۵۰۰ نفر از کارکنان فورد در کارخانه مونتاژ کانزاس سیتی در میسوری میشود.
با اینهمه مقامات اتحادیه اظهار کرده اند که فورد در سطح محلی مذاکرات منصفانه ای نداشته است. سخنگوی فورد در واکنش به این اظهارات، گفت: این شرکت مطمئن است قادر خواهد بود به قرارداد کاری منصفانه و رقابتی دست پیدا کند.
اتحادیه “یونایتد اتو ورکرز” برای مذاکره درباره یک قرارداد ملی ابتدا فیات کرایسلر را انتخاب کرد و در ۱۵ سپتامبر به توافق رسید با اینهمه این قرارداد ممکن است با مخالفت اعضای اتحادیه روبرو شود.
اگر توافق با فیات کرایسلر از سوی ۴۰ هزار عضو اتحادیه رد شود، در این صورت اتحادیه تصمیم خواهد گرفت به پای میز مذاکره با این شرکت بازگردد یا به مذاکرات ملی با فورد یا جنرال موتورز متمرکز شود و یا کارکنان کارخانههای فیات کرایسلر را به اعتصاب دعوت کند.
این اتحادیه و هر یک از سه خودروساز مستقر در دیترویت شامل فورد، فیات کرایسلر و جنرال موتورز توافقنامههای ملی جداگانه ای دارند که شامل همه اعضای “یونایتد اتو ورکرز” میشود. بعلاوه این خودروسازان با شعبههای محلی این اتحادیه توافقنامه دارند.
مدت قراردادهای محلی و ملی برای هر سه خودروساز چهار سال بوده و ۱۴ سپتامبر پیش از اینکه این اتحادیه و هر یک از سه خودروساز درباره تمدید آن به توافق برسند، به پایان رسید.
بر اساس گزارش رویترز، پیکاپ اف-۱۵۰ پرفروشترین خودروی فورد در آمریکای شمالی بوده و برای سود این شرکت کلیدی محسوب میشود.
تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۴
به گزارش ایسنا ،چین در پی رکود بازار، مالیات خرید خودروهای کوچکتر را نیمی کاهش داد و به دولتهای محلی اجازه داد برای تسهیل حذف خودروهای فرسوده هزینه کنند.
کاهش مالیات خودروهایی که موتور کوچکتر از ۱.۶ لیتر دارند از اول اکتبر تا پایان سال آینده اجرا می شود و بخشی از تدابیر اعلام شده از سوی شورای دولتی چین به منظور کاهش مصرف انرژی و تاثیر آن بر محیط زیست است. دولت مرکزی همچنین مقامات محلی را که در استفاده از اتوبوسهای انرژی پاک برای حمل و نقل تعلل کنند، جریمه خواهد کرد.
این تدابیر در پی لابی انجمن خودروی چین برای اقدامات تشویق کننده مصرف کنندگان برای خرید اتخاذ میشوند. میزان فروش خودرو در چین بدنبال سقوط بازارهای سهام این کشور برای پنجمین ماه متوالی کاهش یافته است. این انجمن نصف شدن مالیات خرید ۱۰ درصدی، بالا بردن سقف شمار خودروهای جدیدی که مصرف کنندگان میتوانند خریداری کنند و تسریع تعویض خودروهای فرسوده را به منظور تقویت تقاضای خرید پیشنهاد کرده است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، دولتهای محلی از محدود کردن خرید و استفاده از خودروهای برقی، منع شده اند. دولت مرکزی در بیانیه خود از ترویج استفاده از خودروهای انرژی پاک حمایت کرد و از اشتراک خودرو و اجاره کوتاه مدت به عنوان راههای حمل و نقل نام برد.
چین آخرین بار در بحبوحه بحران مالی جهانی تدابیر پشتیبانی کننده از صنعت خودرو را اتخاذ کرد و با یارانه خرید خودرو کمک کرد این کشور در سال ۲۰۰۹ از نظر فروش سالانه از آمریکا پیشی بگیرد.
اما مصرف کنندگان آمریکایی در ماه ژوییه امسال برای نخستین بار در شش سال گذشته در مقایسه با همتایان چینیشان، خودروهای بیشتری خریداری کردند.