زمان : 11 Mehr 1394 - 21:48
شناسه : 111480
بازدید : 9968
کلاهبرداری با ثبت مقالات در مجله علمی ISI کلاهبرداری با ثبت مقالات در مجله علمی ISI

یزدفردا "سرویس اجتماعی"حوادث"خبرهای پلیس فتای کشور :پلیس فتا خراسان رضوی دو عامل کلاهبرداری با ترفند ثبت مقالات در مجله علمی ISI را شناسایی و دستگیر کرد.

 

به گزارش واحد دریافت خبر یزدفردا:رییس پلیس فتا استان خراسان رضوی با اعلام این خبر گفت: با دریافت دو مرجوعه قضایی مبنی بر کلاهبرداری با ترفند ثبت مقاله علمی تیمی از کارشناسان پلیس فتا موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

سرهنگ "سیدمحسن عرفانی"افزود: با بررسی اظهارات دو مالباخته که هر دو دانشجوی تحصیلات تکمیلی اند مشخص شد آنها در پی ثبت مقاله علمی خود با تبلیغات فریبنده یک درگاه اینترنتی جعلی مبنی بر درج مقالات علمی در مجله علمی ISI مواجه شدند.

در این درگاه اینترنتی افراد کلاهبردار با تبلیغاتی شبیه سایت ISI ابتدا مقالات را ثبت نام عمومی کرده و پس از تایید مقاله با ترفند ثبت مقاله این دو دانشجو در این مجله علمی از آنها خواسته شده مبلغ 22میلیون ریال را به حساب اعلام شده واریز کنند که بعد از مدتی زمانی از موعد درج مقاله، سایت از دسترس خارج شده و خبری از درج مقاله نیز نبوده  است.

وی ادامه داد: کارشناسان مجرب پلیس فتا با استفاده از سرنخ های دیجتالی بدست آمده متهمان را که دو جوان 30و 36 ساله اند را در شهر مشهد شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر کردند.

سرهنگ عرفانی با اشاره معرفی متهمان به مقام قضایی تصریح کرد: مدتی است که درج مقاله در مجله علمی ISI به صورت یک رقابت علمی در آمده و درج مقاله در این مجله نوعی امتیاز محسوب می شود  از این روی این رقابت موجب شده تا برخی از کلاهبرداران دامهای خود را به سمت این عزیزان پهن کنند.

رئیس پلیس فتا خراسان رضوی در پایان توصیه های به کاربران اینترنتی به شرح ذیل ارائه کرد:

* حتی الامکان از مکان های عمومی برای پرداخت اینترنتی  استفاده نکنند.

*هنگام مراجعه به نت سراها خود از سیستم استفاده کنند و شهریه را پرداخت نمایند و هیچ گاه اطلاعات کارت خود را در اختیار فرد یا افراد شاغل در کافی نت‌ها قرار ندهند و در صورت کمک و راهنمایی خواستن از افراد مطمئن کمک بگیرند.

*هیچ‌گاه در تماس تلفنی یا هنگام صحبت با دوستان، شماره حساب و رمز خود را به زبان نیاورند.

*در هنگام پرداخت‌ اینترنتی حتماً از کیبوردهای مجازی تعبیه شده در صفحات پرداخت (درگاه بانک‌ها) یا کیبورد مجازی ویندوز استفاده کنند.

*بلافاصله بعد از انجام عملیات پرداخت به دستگاه‌های خودپرداز مراجعه کرده و رمز دوم کارت خود را تغییر دهند.

*هنگام پرداختهای اینترنتی به آدرس صفحه پرداخت دقت کنید .

*برای وارد كردن اطلاعات حساس مانند رمز عبور و نام كاربری همیشه از وب سایت های ایمن كه با https:// شروع می شود، استفاده کرده و به وب سایت هایی كه آدرس اینترنتی آنها http:// شروع می شود، برای وارد نمودن اطلاعات حساس استفاده نكنید.