مدیر مرکز تحقیقات مواد معدنی در ابتدا با اشاره به تاریخچه ایجاد این مرکز گفت: در این مرکز تلاش شده است که حتی المقدور از ظرفیتها و پتانسیل دانشگاههای مختلف برای اجرا و نظارت بر طرحهای پژوهشی مرکز، استفاده شود. اکبر تحقیقی افزود: در این خصوص از خدمات مشاورهای بیش از 50 عضو هیات علمی از دانشگاههای مختلف استفاده میشود که در این میان دانشگاه یزد در انجام طرحهای پژوهشی بیشترین همکاری را داشته است.
اکبر تحقیقی در خصوص ایجاد منطقه ویژه معدنکاری گفت: ما میتوانیم با مشارکت دانشگاه یزد و مرکز تحقیقات مواد معدنی و پارک علم و فناوری یک تشکل ایجاد و با همکاری هم یک فعالیت مؤثر علمی را آغاز کنیم.
ایجاد یک شرکت مادر تخصصی بین سه نهاد یادشده و همچنین آمادگی دانشگاه یزد برای واگذاری زمین مورد نیاز برای ایجاد این مرکز در محدوده این دانشگاه، از جمله مواردی بود که رییس دانشگاه یزد در این نشست پیشنهاد کرد.
در ادامه، اعضای دیگر جلسه دیدگاههای خود را در مورد ایجاد منطقه فناوری معدنکاری بیان کردند و در پایان مقرر شد مدیر مرکز تحقیقات مواد معدنی پیشنهادهای مطرح شده را با مدیر مرکز تحقیقات تهران مطرح کنند و در صورت توافق در مورد این همکاری مشترک اقدام شود.