به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقهای یزد، دومین جلسه ستاد مدیریت مصرف استان در 24 مردادماه به میزبانی شرکت توزیع برق و با حضور مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد و مدیران عامل شرکتهای توزیع و مدیریت تولید برق استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقهای یزد، دومین جلسه ستاد مدیریت مصرف استان در 24 مردادماه به میزبانی شرکت توزیع برق و با حضور مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد و مدیران عامل شرکتهای توزیع و مدیریت تولید برق استان برگزار شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد، ضمن بیان اقدامات صورت گرفته برای مدیریت پیک مصرف تابستان امسال، افزود: درمجموع در تابستان امسال با توجه به اقدامات پیشگیرانه انجامشده و همچنین اجرای برنامههای پیک سایی، تاکنون کمترین خروج پستهای فوق توزیع و حداقل خاموشی رخداده که لازم است برای ثبت تجربیات صورت گرفته در چارچوب مدیریت دانش اقدام شود تا در برنامههای آینده مورد استفاده قرار گیرد.
وی اجرای بخشنامه ذخیره عملیاتی و طرح تعطیلات و تعمیرات را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: بهعنوان مثال در یازدهم مردادماه امسال 128 مگاوات کاهش قدرت مصرف برق در بین مشترکین برق منطقهای در چارچوب طرح ذخیره عملیاتی و تعطیلات و تعمیرات اجرا شده است.
محمدحسن صباغ زادگان با اشاره به مباحث مطرحشده در مورد استفاده از کولرهای گازی یا آبی با توجه به اثراتی که هریک از آنها بر محیطزیست، مصرف منابع آب و برق در استان دارند پیشنهاد داد کارگروهی از صاحبنظران صنعت برق بررسیهای لازم و قابل استناد را انجام دهند تا بتوان الگوی مناسبی برای وسایل سرمایش استان پیشنهاد داد.
محمدرضا صحتی مدیرعامل شرکت توزیع برق استان نیز اقدامات صورت گرفته برای پیشگیری از خاموشی را در بخش توزیع برق استان بیان کرد. وی افزود: در مقایسه با سایر استانهای کشور، استان یزد کمترین خاموشی را در بخش توزیع داشته است که از دلایل آن علاوه بر اقدامات پیشگیرانهای که انجامشده، فعالیتهای مدیریت مصرف نقش به سزایی داشته است. وی همچنین تجزیهوتحلیل اقدامات انجامشده برای استفاده از تجربیات بهدستآمده در برنامههای آینده را خواستار شد.
پس از آن محمدجعفری مدیرعامل نیروگاه سیکل ترکیبی یزد، ضمن ارایه برنامههای انجامشده در نیروگاه در فصل تابستان در خصوص راندمان نیروگاه، مصرف آب و کاهش خروجهای اضطراری، بیان کرد: در نیروگاه سیکل ترکیبی یزد به ازای هر 10 کیلووات، یک لیتر آب مصرف میشود که این مقدار در مقایسه با میانگین مصرف آب نیروگاهها حدود 30 درصد کمتر و بسیار مناسب است.
سپس ابوالفضل اسدی معاون برنامهریزی شرکت برق منطقهای یزد همکاری صنایع بزرگ در ماههای تیر و مرداد را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این صنایع در هر روز غیر تعطیل هفته، از ابتدای ماه تیر همکاری لازم را داشته اند و مبلغ تخفیف به آنها برای شرکت در طرح های ذخیره عملیاتی و تعطیلات حدود 8 میلیارد تومان برآورد می شود. وی افزود در سال جاری تاکنون پیکبار شب استان در 17 خرداد 1097 مگاوات و پیکبار روز استان در 14 تیرماه 1158 مگاوات بوده است.
پس از آن امیر شریف یزدی دبیر ستاد مدیریت مصرف استان، ضمن بیان آمار مقایسه ای و برخی سیاستهای کلان و بلندمدت صنایع با دیماند مصرفی بالا، برخی عوامل اثرگذار در برنامهریزی بلندمدت صنعت برق استان را برشمرد.