مدیرکل دفتر کار و دانش آموزش و پرورش کشور گفت: امروز دانشآموزان فقط به دنبال شغل هستند و دیگر برایشان مدرک مهم نیست، از این رو میتوان با آموزش مهارت در هنرستان آینده خوبی برای کشور پیشبینی کرد.
به گزارش ایسنا، «سیدمصطفی آذرکیش» در نخستین روز از گردهمایی رؤسای ادارات آموزشی فنیوحرفهای و کار و دانش کشور اظهار کرد: با روی کار آمدن نظام جدید 6-3-3 دانشآموزان پس از گذراندن پایه نهم مرحله هدایت تحصیلیشان انجام و وارد دبیرستانها یا هنرستانها میشوند که این امر موجب شده تا هنرستانها هم سه ساله شوند.
وی بیان کرد: هدایت تحصیلی دانشآموزان از روی هوش هیجانی، هوش علمی و دیگر پارامترها انجام میشود چراکه هر یک از دانشآموزان استعداد خاصی دارند.
وی با اشاره به اینکه دستگاه آموزشی کشور در برنامه خود توسعه آموزشهای مهارتی را لحاظ کرده، تصریح کرد: نگاه ویژه به بحث مهارت، رشد اقتصادی و ایجاد فرصتهای شغلی را به همراه دارد.
به گفته آذرکیش، آینده خوبی در آموزشهای مهارتی در پیش داریم و امیدوارم مشکلات موجود روز به روز برطرف شود.
مدیرکل دفتر کار و دانش آموزش و پرورش کشور در بخش دیگری از سخنانش در خصوص گردهمایی رؤسای ادارات آموزشی فنیوحرفهای و کار و دانش گفت: این دوره به منظور مشخص شدن مسیر توسعه مهارت و راهکارهای موجود و ابلاغ شده به رؤسای استانها برگزار شده تا بتوانند دانشآموزان بیشتری در دوره متوسطه وارد هنرستانها کنند.
وی اضافه کرد: مداوم شرایط ثبتنام در هنرستانها و دبیرستانها در حال رصد است به طوری که تاکنون در مناطق مختلف کاهش و در بعضی مناطق نیز افزایش ثبتنام داشتهایم اما همچنان زمان برای ثبتنام ادامه دارد.