زمان : 13 Mordad 1394 - 15:19
شناسه : 108784
بازدید : 1887
بررسی مسایل اقتصادی یزد در دیدار مدیر کل اقتصاد و دارایی استان با رییس کل بانک مرکزی بررسی مسایل اقتصادی یزد در دیدار مدیر کل اقتصاد و دارایی استان با رییس کل بانک مرکزی

" علی نمازی " مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد به همراه " محمد رضا تابش " نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی و " سید علی عزالدینی " سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری یزد با رئیس کل بانک مرکزی دیدار کردند .

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد، در این دیدار مسائل اقتصادی، صنعتی، پولی و مالی استان و چالش های فراروی این بخش مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

نماینده مردم اردکان در این دیدار گفت: شرایط اقتصادی نامطلوب ناشی از تحریم‌ها، بعضا سوء مدیریت‌ها و حتی ناآرامی در برخی کشورهای همسایه باعث رکود تولید، توقف صادرات و زمین‌گیر شدن برخی صنایع شده که لازم است متناسب با شرایط هر صنعت، برای برون رفت از این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

" محمد رضا تابش " اقدامات وحشیانه گروه‌های تروریستی در عراق و افغانستان را یادآور شد و افزود: به ‌دلیل همین احساس ناامنی، صدور کاشی به این کشورها تقریبا قطع شده است و واحدهای تولیدی کاشی در استان یزد که بیش از نیمی از کاشی کشور را تولید می‌کنند، با شرایط حادی روبه‌رو شده و حدود 70 میلیون متر مربع کاشی در انبارها دپو شده و می‌رود تا بحرانی جدی در استان ایجاد کند.

این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس همچنین خواستار فراهم کردن بستر لازم برای تاسیس بانک‌های خصوصی توسط کارآفرینان و سرمایه‌گذاران یزدی شد.

رییس کل بانک مرکزی هم با اشاره به صداقت، درست‌کاری و نگرش خوب اقتصادی مردم یزد، بدهی برخی واحدهای تولیدی به سیستم بانکی را یادآور شد و گفت: به لحاظ قانونی و با توجه به این امر که افزون بر 15 درصد منابع بانکی به‌عنوان مطالبات معوق از چرخه اقتصادی خارج شده است، چاره‌ای نداریم تا نسبت به وصول آن‌ها از هر طریق ممکن اقدام کنیم.

" ولی الله سیف " افزود: اتکاء دولت برای اجرای پروژه‌ها صرفا نباید به منابع بانکی باشد همچنان که توقع و انتظار بخش خصوصی برای تامین عمده سرمایه لازم جهت اجرای طرح‌ها از سیستم بانکی، انتظاری منطقی نیست و در دنیا هم این‌گونه عمل نمی‌شود.

رییس شورای پول و اعتبار گفت: صاحبان حرف و صنایع و سرمایه‌گذاران باید با به‌کارگیری تکنولوژی‌های جدید و افزایش عملکرد و اعمال روش‌های مدیریتی نوین، واحدهای در حال کار و ساخت را اقتصادی کنند آنگاه سیستم بانکی به مدد تکنولوژی و مدیریت خلاقانه بیاید و شاهد رشد و شکوفایی و رونق اقتصادی پایدار در کشور باشیم.