زمان : 31 Tir 1394 - 17:34
شناسه : 107914
بازدید : 8143
خبر آرشیوی:نائب‌رئیس خانه معدن : تبدیل معدن به ارزش‌افزوده در دستور کار باشد معدن نیاز به تکنولوژی روز دارد/ استراتژی معدن اجرایی نشد تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ خبر آرشیوی:نائب‌رئیس خانه معدن : تبدیل معدن به ارزش‌افزوده در دستور کار باشد معدن نیاز به تکنولوژی روز دارد/ استراتژی معدن اجرایی نشد

خبر آرشیوی:



 

تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳

 

نائب‌رئیس خانه معدن :
تبدیل معدن به ارزش‌افزوده در دستور کار باشد
معدن نیاز به تکنولوژی روز دارد

 

 

 

گروه معادن - نائب رئیس خانه معدن ایران گفت: معدن فقط اکتشاف و استخراج نیست بلکه با استفاده از فناوری‌های روز، می‌توانیم از طریق این بخش به ارزش افزوده بالایی دست یابیم.

 

 

 

به گزارش ماین نیوز، محمدرضا بهرامن، نائب رئیس خانه معدن ایران با بیان اینکه بخش معدن کاری یکی از پر انرژی ترین مصرف کنندگان صنعت محسوب می‌شود اظهار داشت: لازم است شرایط و مهلت‌های تشویقی در استراتژی معدن تعریف کنیم تا با استفاده از این فرصت بتوانیم تکنولوژی روز دنیا را وارد کشور کنیم.

نائب رئیس خانه معدن ایران افزود: باید به این مسئله توجه کنیم که معدن فقط اکتشاف و استخراج نیست بلکه با استفاده از فناوری‌های روز، می‌توانیم از طریق این بخش به ارزش افزوده بالایی دست یابیم.

به گفته وی، عدم دست یابی به ارزش افزوده در بخش معدن موجب خروج ما از"اقتصادی بودن" می‌شود.

بهرامن تصریح کرد: جذب سرمایه گذاری خارجی تنها در بخشهای منابع طبیعی نمی تواند نگاه درستی به معدن باشد، چرا که توجه به مسائل مالی به تنهایی کار ساز نیست.

وی با تاکید بر اینکه ما باید نگاهمان را به بخش معدن تغییر دهیم گفت: هدف ما باید جذب تکنولوژیهای نو، بازارهای هدف و تبدیل معدن به ارزش افزوده باشد.

 

 

 

تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳

 

نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان سرب و روی:
استراتژی معدن اجرایی نشد

 

گروه معادن >سرب و روی - نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان سرب و روی با بیان اینکه در بسته خروج از رکود باید یکسری برنامه‌های مدام و مستمر مدنظر قرار گیرد، گفت: واگذاری معادن و صنایع معدنی به بخش خصوصی، رکود موجود در بخش معدن را از بین می‌برد.

 

به گزارش ماين نيوز، علی وثیقی مطلق با بیان اینکه در بسته خروج از رکود باید یکسری برنامه‌های مدام و مستمر مدنظر قرار گیرد، اظهار داشت: باید یک سیاست‌گذاری بلندمدت برای بخش صنعت و معدن تدوین شود تا این بخش از رکود فعلی خارج شود.

وی تصریح کرد: برای تدوین برنامه‌ای در جهت رشد معدن و صنایع معدنی و ایجاد ارزش افزوده بالاتر در این بخش باید سیاست‌گذاری‌ها طوری انجام شود که معادن و صنایع معدنی به روش صحیح و درست به بخش خصوصی واگذار شوند.

وثیقی مطلق با اشاره به غیرفعال بودن معدن سرب و روی مهدی‌ آباد به عنوان یکی از بزرگترین معادن سرب و روی جهان طی 30 سال گذشته، گفت: در حال حاضر صنعت سرب و روی با بدترین شرایط از نظر تأمین مواد اولیه روبرو است و در چنین وضعیتی، معدن مهدی‌آباد غیرفعال است.

وی با تأکید بر لزوم فعال شدن چرخه فعالیت‌های معدنی از بخش معدن تا فرآوری مواد معدنی، گفت: با اجرای سیاست‌های صحیح می‌توان چرخه معدن تا محصول نهایی را تکمیل کرد تا از خام‌فروشی مواد معدنی جلوگیری و ارزش افزوده بیشتری برای کشور ایجاد شود.

نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان سرب و روی در پاسخ به این سؤال که آیا دولت برای تدوین بسته خروج از رکود جلسه‌ای با شما داشته است؟ گفت: هیچ جلسه‌ای در این مورد برگزار نشده و یکی از ایرادات اصلی کار، همین موضوع است.

وی تأکید کرد: اگر قرار باشد پشت درهای بسته و با نظر مدیران دولتی برای بخش تولید تصمیم‌گیری شود، این برنامه‌ها به نتیجه نخواهد رسید.

وی همچنین با اشاره به بازنگری سند استراتژی بخش معدن، گفت: تاکنون چیزی از اجرای این سند مشاهده نکرده‌ایم.

وثیقی مطلق تصریح کرد: اساسی‌ترین مسئله در سند استراتژی بخش معدن این است که معادن به بخش خصوصی واگذار شوند، پروانه بهره‌برداری معادن غیرفعال لغو شود و معادنی که فعال نشده‌اند از افراد پس گرفته شود، که در حال حاضر این موارد اجرایی نمی‌شود.

وی افزود: در صورت تکمیل چرخه تولید از معدن تا فرآوری، ذوب و تولید فلزات، به تولیدی با کیفیت و قابل رقابت در بخش معدن و صنایع معدنی دست خواهیم یافت.