دکتر حمید انصاری مدیر امور پژوهشی با اعلام این خبر گفت: با وجود اینکه سامانه گلستان پژوهشی چند سالی است که در دانشگاه یزد راه اندازی شده است ولی تاکنون به لحاظ مشکلاتی که در ورود اطلاعات پژوهشی اعضای هیات علمی به این سامانه وجود داشت، استفاده از بخش پژوهشی سامانه گلستان امکانپذیر نبود. وی افزود: اخیرا برای اولین بار با همکاری موثر اعضای هیات علمی در واردکردن اطلاعات پژوهشی و تلاش معاونان آموزشی و پژوهشی دانشکدهها در بررسی و کنترل اطلاعات وارد شده، زمینه محاسبه اعتبار پژوهشی (پژوهانه) اعضای هیات علمی فراهم شده است.
وی تاکید کرد برای جمعبندی نهایی امتیازات پژوهانه لازم است کلیه اعضای هیات علمی دانشگاه نسبت به چاپ گزارش 712 گلستان اقدام و پس از امضا از طریق دانشکده به حوزه معاونت پژوهش و فناوری ارسال کنند.
موافقت با راه اندازی یک نشریه خبری، تحلیلی و پژوهشی به عنوان بولتن خبری و تحلیلی حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه که انعکاسدهنده اخبار پژوهشی دانشگاه به داخل و خارج از دانشگاه باشد از مصوبات این نشست بود.
به گفته وی موافقت با درخواست دانشکده فنی و مهندسی مبنی بر برگزاری چهارمین همایش ملی مکانیک خاک و مهندسی پی در اردیبهشت 96 و دانشکده علوم اجتماعی مبنی بر برگزاری هشتمین همایش ملی انجمن جمعیتشناسی ایران با عنوان نیروی انسانی و اشتغال در ایران در اردیبهشت ماه 95 از دیگر مصوبات این جلسه بود.
وی افزود در این نشست همچنین با درخواست دانشکده مهندسی معدن و متلورژی مبنی بر برگزاری شانزدهمین کنفرانس ملی جوش و بازرسی در 1 و 2 دی ماه 94 و معرفی دکتر مسعود مصلایی پور به عنوان دبیر این کنفرانس موافقت شد.
وی همچنین از تایید درخواست تعدادی از اعضای هیات علمی برای سفر پژوهشی تابستانه به خارج از کشور در این نشست خبر داد.
دکتر انصاری بیان کرد: مساله ابهام در تعریف و اجرای طرح های پژوهشی داخل دانشگاه از محل پژوهانه اعضای هیات علمی موضوع بند 4-6 شیوه نامه پژوهانه مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد با تشکیل کمیته ای متشکل از دکتر انصاری مدیر امور پژوهشی و دکتر هادیان، دکتر یاراحمدی، دکتر زارع و دکتر انوریه شیوهنامهای در این مورد تهیه و به شورا ارائه شود.
وی با اشاره به درخواست دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری در مورد راه اندازی نشریه علمی و پزوهشی در زمینه حسابداری اظهار داشت: مقرر شد یک زمینه تخصصی خاص برای نشریه در نظر گرفته شود و به همراه چند نام پیشنهادی برای نشریه و لیست پیشنهادی هیات تحریریه و طرح توجیهی برای طرح مجدد در شورا به حوزه معاونت پژوهشی ارسال شود.
وی تصریح کرد : مدیر امور فناوری شیوه امتیازدهی طرح های فناورانه (تجاریسازی) را به شورا ارایه کرد که مورد بررسی قرار گرفت و به لحاظ وجود ابهام در یکی از بندهای آن مقرر شده پس از شفافسازی موضوع شیوه نامه مجددا در شورا مطرح شود.
دکتر سیدمحمدتقی المدرسی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در زمینه استفاده از گلستان پژوهشی نیز توضیحاتی را به شورا ارائه نمود و اظهار امیدواری کرد مشکلاتی که امسال در ورود اطلاعات پژوهشی، ورود مقررات آییننامه و گزارشگیری وجود داشت برطرف خواهد شد و برای سال آینده گزارشگیری پژوهانه فقط به چاپ یک فرم ابلاغیه پژوهانه در حوزه معاونت پژوهشی و ارسال برای اعضای هیات علمی خلاصه خواهد شد.
وی با قدردانی از همکاری اعضای هیات علمی، مسوولان دانشکدهها و واحد فناوری اطلاعات دانشگاه در این زمینه، گزارشی از صدور کارتهای پژوهانه برای اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارایه کرد و از این کار به عنوان اقدامی موثر در جهت تسهیل هزینهکرد پژوهانه یادکرد.
در این جلسه دکتر قاسم بریدلقمانی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با مهم شمردن فعالیتهای انجام شده در استفاده از سامانه گلستان پژوهشی بر این نکته تاکید کرد که امکان استفاده زیادی از سامانه گلستان پژوهشی وجود دارد و با توجه به این که فعالیتهای پژوهشی 2 سال گذشته اعضای هیات علمی وارد سامانه شده است به جز پژوهانه امکان گزارشگیریهای متعدد دیگری از جمله ترفیع و ارتقای اعضای هیات علمی میسر میشود.
در این نشست اعضای شورا همچنین با قدردانی از زحمات دکتر عباس بهجت و دکتر احمد مزیدی در مدت تصدی به عنوان معاونان آموزشی و پژوهشی سابق دانشکدههای فیزیک و علوم انسانی برای دکتر محمد صادقزاده و دکتر سیدمحسن میرحسینی به عنوان معاونان آموزشی و پژوهشی جدید دانشکدههای فیزیک و علوم انسانی، همچنین دکتر بهجت به دلیل انتخاب وی به عنوان نماینده رییس دانشگاه در شورای پژوهش و فناوری دانشگاه آرزوی موفقیت کردند.