حسین فلاح با اشاره به الحاق ندوشن به شهرستان میبد و ثبت یکصد هکتار بافت تاریخی این بخش در فهرست آثار ملی با اظهار تأسف از تخریب بافت ارزشمند در سطح شهر بر توجه بیشتر به بافتهای تاریخی در شهرستان تأکید و افزود: تخریب آثار تاریخی اقدامی ناخوشایند و آسیب به ارزشهای تاریخی و فرهنگی است که قابل توجیه نیست.
فلاح با اشاره به توجه ویژه حضرت آیتالله اعرافی امامجمعه میبد به مقوله میراث فرهنگی گفت: یکی از اولویتهای شهرستان میبد احیاء و مرمت بناهای تاریخی ازجمله خانههای قدیمی، آبانبارها و تغییر کاربری آنهاست که طی سالهای اخیر با همکاری فرمانداری، میراث فرهنگی و بخش خصوصی اقدامات ارزشمندی در این حوزه انجامشده است.
فرماندارمیبد در ادامه با اشاره به تسهیلات ویژه بافتهای فرسوده گفت: ارائه تسهیلات به بافتهای فرسوده در جهت احیاء بناهای تاریخی و حتی ساختمانهای جدید با معماری سنتی فرصت خوبی در حفظ بافتهای تاریخی است که باید از آن استفاده کرد.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکنسازان استان یزد در این جلسه از آمادگی و همکاری این شرکت در حوزه بافت فرسوده در شهرستان میبد خبر داد و گفت: این شرکت به نمایندگی از شرکت عمران و بهسازی شهری ایران در سالهای گذشته نسبت به تهیه نقشه محدوده بافت فرسوده شهری میبد اقدام نمود که به تصویب کمیسیون ماده 5 استان رسید و همچنین تهیه طرح بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهر میبد به مساحتی بالغبر 884 هکتار توسط مشاور در حال انجام است. تهیه طرح سکونتگاههای غیررسمی میبد به مساحت 195 هکتار از دیگر فعالیتهایی است که در شهر میبد صورت گرفته است.
وی در ادامه بیان نمود: تملک 7 واحد برای آزادسازی معابر در میبد توسط این شرکت به نمایندگی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران انجامشده و تحویل شهرداری میبد قرارگرفته است.
مهندس فروغی نسب اظهار نمود: تابهحال به 45 واحد تسهیلات بافت فرسوده نوسازی در این شهر تعلقگرفته و هماینک برای متقاضیان ساختوساز اصولی در بافت فرسوده شهر میبد مبلغ 30 میلیون تومان تسهیلات اعطاء میگردد. وی بابیان جایگاه فنی این شرکت در مرمت بناهای ارزشمند تاریخی، احیاء بافتهای تاریخی همچنین ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی آمادگی خود را در این زمینه در شهر میبد اعلام نمود.