زمان : 03 Tir 1394 - 21:06
شناسه : 106274
بازدید : 1822
بازگشایی جاده‌ی جدید طبس - بشرویه تا 3 ماه دیگر مدیر اداره راه و شهرسازی بشرویه خبر داد بازگشایی جاده‌ی جدید طبس - بشرویه تا 3 ماه دیگر
سعید فتحی سرپرست یزد فردا طبس / مدیر راه و شهرسازی شهرستان بشرویه گفت: راه جدید طبس - بشرویه 72 کیلومتر طول دارد و در حال حاضر 2 شرکت پیمانکار با انعقاد قراردادی به مبلغ 4 میلیارد تومان در 2 شهرستان طبس و بشرویه مشغول فعالیت بر روی این پروژه هستند که پیش‌بینی می‌شود این جاده تا پایان شهریور امسال بازگشایی شود.
  محسن زیبائیان‌ در بازدید جمعی از مسئولان بشرویه از پروژه ملی جاده بشرویه به طبس از طریق خدآفرید با اشاره به مشخصات این پروژه، اظهار داشت: احداث جاده بشرویه به طبس از طریق خدآفرید یکی از خواسته‌های دیرین مردم دو شهرستان است که این پروژه در سال ۱۳۹۰ آغاز شد.

وی افزود: جاده بشرویه به طبس به‌عنوان یک پروژه ملی تعریف شده که با اعتبار اولیه ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ماده ۱۸۰ دو شهرستان بشرویه و طبس تأمین شده و هر ساله اعتباری برای روند پیشرفت آن در نظر گرفته می‌شود.

مدیر راه و شهرسازی بشرویه با اشاره به پیشرفت کاری این پروژه بیان کرد: برابر مکاتبات و نقشه‌های تهیه شده برای این جاده، مسیر بشرویه به طبس ۷۲ کیلومتر مشخص شده و از ۱۱ کیلومتر صعب‌العبور آن در بخش بشرویه ۷ کیلومتر بازگشایی شده است.

زیبائیان با تأکید بر اینکه جاده بشرویه به طبس، به‌عنوان یک جاده اصلی تعریف شده است، گفت: تمام مشخصات جاده اصلی برای بازگشایی جاده بشرویه به طبس لحاظ شده است.

وی به مزایای این جاده اشاره و تصریح کرد: کاهش مسیر ۳۰ کیلومتری دو شهرستان بشرویه و طبس، کاهش مصرف سوخت خودرو، کاهش اتلاف زمان، توسعه گردشگری، رونق روستاهای مسیر جاده و به فعلیت رسیدن معادن موجود از جمله مزایای این پروژه ملی است.

مدیر راه و شهرسازی بشرویه افزود: در حال حاضر دو شرکت پیمانکار با انعقاد قراردادی به مبلغ ۴ میلیارد تومان در دو شهرستان بشرویه و طبس مشغول فعالیت بر روی این پروژه هستند که پیش‌بینی می‌شود این جاده با تخصیص اعتبارات مورد نیاز، تا پایان شهریور امسال بازگشایی شود.