معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده درچهارمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی مهارت آموزی و اشتغال بر توانمند سازی زنان از طریق آموزش مهارتی تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان یزد، شهیندخت مولاوردی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده درچهارمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی مهارت آموزی و اشتغال که روز یکشنبه مورخ 17-3-1394 در محل برگزاری همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، بیان داشت: با توجه به وضعیت موجود، اکنون نرخ بیکاری زنان تقریبا دو برابر مردان است.
وی با بیان اینکه نرخ اشتغال فارغ التحصیلان زن در سال های اخیر از 12 درصد فراتر نرفته، بیان داشت: برای اشتغال زنان فارغ التحصیل و توانمندسازی زنان بایستی تدابیری اندیشیده شود.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: مذاکرات و جلساتی را با سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری برگزار کرده ایم تا برای دستیابی به این هدف مسیر هموار شود.
شهیندخت مولاوردی با بیان اینکه زنان زندانی، خانه دار، روستایی و دانشگاهی همه گروه های هدف هستند، ابراز امیدواری کرد: با شرایط جدید و تغییر وتحولی که در کشور بوجود آمده، براساس دیپلماسی مهارتی، از فرصت ها استفاده شود.
وی بیان داشت : باید با سرمایه گذاری که نظام برای دانش آموختگان دانشگاهی انجام داده بتوان به نحو شایسته از آنها بهره برداری کرد.