زمان : 12 Ordibehesht 1394 - 12:09
شناسه : 103971
بازدید : 2111
هدف دار شدن گشتهای انتظامی افزایش ضریب امنیتی در سطح شهر یزد را به دنبال دارد فرمانده انتظامی شهرستان یزد، هدف دار شدن گشتهای انتظامی افزایش ضریب امنیتی در سطح شهر یزد را به دنبال دارد

یزدفردا:سرویس اجتماعی "اخبار پلیس استان یزد: فرمانده انتظامی شهرستان یزد، هدف دار شدن گشتهای انتظامی را باعث افزایش ضریب امنیتی در سطح شهر یزد دانست.

به گزارش یزدفردا به نقل از ناجا: سرهنگ " یوسف سپهوند " صبح امروز در جلسه ای که با حضور فرمانده انتظامی استان یزد برگزار شد در خصوص نحوه عملكرد و گزارش كار پلیس این شهرستان گفت: در چهار ماه سال گذشته در وقوع  انواع جرایم  با كاهش 18 درصدی روبرو بودیم  و به دنبال آن شاهد افزایش12درصدی كشف جرم نیز بوده ایم.

وی ادامه داد: در فروردین و اردیبهشت سال 94 با تلاش نیروهای پلیس شاهد كاهش 25 درصدی سرقت بودیم و در بحث سرقت منزل نیز در فروردین ماه 57 درصد كاهش نسبت به مدت مشابه در سال گذشته را داشتیم.

سرهنگ سپهوند ضمن اشاره به برگزاری جلسات آموزشی و كلاسهای توجیهی جهت افسران گشت ادامه داد: جهت دار شدن گشتهای انتظامی باعث شده است كه افزایش ضریب امنیتی در سطح شهر یزد را به دست آوریم.

فرمانده انتظامی شهرستان یزد در پایان گفت: امیدواریم در سال جدید اقدامات امنیت اجتماعی پایدار باشد و بتوانیم احساس امنیت شهروندان را به سطح بالاتری ارتقاء دهیم.