باحضور معاون فروش و خدمات مشتركين شركت توانير از صنايع همكار در پيك بار سال 93 تجليل شد.
به گزارش دفتر روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق استان يزد محمدرضا صحتي در جمع مديران انرژي صنايع ، عوامل موثر بر بالا بودن شدت انرژی در بخش صنعت ایران را برشمرد و در اين باره گفت : توسعه صنایع انرژی بر ، پایین بودن قیمت های فروش داخلی انرژی، بهره برداری نامناسب از ماشین آلات و تجهیزات صنعتی و فرسوده بودن آنها به عنوان مهمترين چالش هاي پيش رو در بخش صنعت مطرح است.
وي اجراي مميزي تفضيلي واجمالي انرژي براي افزون بر 250 واحد صنعتي با مصارف بالا توسط توزيع برق يزد را مورد اشاره قرار داد و افزود: طرح هاي تعطيلات و تعميرات تابستانه ، ذخيره عملياتي و به كارگيري ديزل ژنراتور درفصل گرم از جمله موارد حمايتي صنعت برق در كاهش پيك بار به شمار مي رود.
صحتي با اشاره به اينكه 97 واحد صنعتي در سال جاري از پاداش اجراي طرح تعميرات و تعطيلات بهره مند شده اند اضافه كرد: باهمكاري اين صنايع 58 مگاوات در ساعات پيك بار صرفه جويي و بالغ بر 10 هزارو 76 ميليون ريال پاداش به صنايع همكار پرداخت شده است.
محمد جواد ميرجليلي ، سرپرست معاونت فروش و خدمات مشتركين و محمدميرشمس ، رئيس گروه مديريت مصرف هركدام به صورت جداگانه با تشريح شرايط طرح هاي همكاري در پيك بار ، به مقايسه روند رشد همكاري صنايع از سال 86 تا كنون پرداخته و روشهاي مديريت مصرف را بيان كردند.
در پايان مراسم از صنايع همكار در پيك بار تابستان تجليل شد.
این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید |
||||||||
|