یزد فردا: حمله به تشکل ها باز هم از نمایشی بودن شعار«زنده باد مخالف من» حکایت دارد/ یورش گازانبری به دانشجویان از دولت حقوقدان بعید است

یزد فردا حمله به تشکل ها باز هم از نمایشی بودن شعار«زنده باد مخالف من» حکایت دارد/ یورش گازانبری به دانشجویان از دولت حقوقدان بعید است
 
 

عضو قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی گفت: یورش به دانشجویان، آن هم از نوع گازانبری از دولت حقوقدا ن ها بعید است، هر چند اگر به سابقه روحانی توجه کنیم، مشابه این حملات در سال ۷۸ در حادثه کوی دانشگاه را نیز می بینیم.

 

سید مصطفی موسوی نژاد، عضو قرارگاه دانشجویی شهید کاوه خراسان جنوبی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند،به تنش‌های ایجاد شده در برخی از دانشگاه‌ها در روز دانشجو اشاره کرد و گفت: تنش در دانشگاه‌ها ناشی از فوران توهین به دانشجویان ارزشی بود، دانشجویان تا دهان خود را باز می کردند تا نقدی برعملکرد دولت داشته باشند، زود بی شناسنامه و افراطی لقب داده می شدند و آن‌ها را به جهنم دعوت می کردند.

 

به گزارش یزد فردا وی با اشاره به اینکه تحمل این فضا به مدت دو سال، فشار مضاعفی بر دانشجویان وارد کرد تا اینکه بغض دانشجو در روز 16 آذر، روزی که متعلق به خود دانشجوست، شکست، افزود: حمله به تشکل‌ها باز هم از نمایشی بودن شعار «زنده باد مخالف من» طیف معلوم الحال بود، آنها باز هم چهره واقعی خود را نشان دادند و نتوانستند این چهره را پشت ظاهری فریبنده نگه دارند.

 

این فعال دانشجویی با بیان اینکه یورش به دانشجویان، آن هم از نوع گازانبری از دولت حقوقدان‌ها بعید است، هر چند اگر به سابقه روحانی توجه کنیم مشابه این حملات در سال 78 در حادثه کوی دانشگاه را نیز می بینیم، بیان داشت: اهانت به تشکل‌ها، آن هم از نوع انقلابی آن از برنامه‌های دشمن است.

 

موسوی نژاد با بیان اینکه هنوز چند روزی از حمایت قاطع مقام معظم رهبری از بسیج نگذشته است که اینگونه با تشکل بسیج برخورد می کنند، گفت: مقام معظم رهبری این گونه رفتارها را از مصادیق نفوذ معرفی کردند، آقایانی که اینگونه برخوردها را با تشکل انقلابی بسیج می کنند، به اطرافیان خود بیشتر توجه کنند تا خدای نکرده خود یا اطرافیانشان از مصادیق نفوذی که مورد اشاره رهبر انقلاب بود، قرار نگیرند.

"افراد حاضر در این صفحه"

 

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا