یزدفردا :استاد ابوالفضل بهرامپور که سابقه زیادی در تحقیق و پژوهش‌های قرآنی دارد، دو هفته پیش نیز در نامه‌ای که در ادامه همین مطلب منتشر خواهد شد  خطاب به رئیس سازمان صداوسیما و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با استنادهای قرآنی به برنامه‌های نوروزی رادیو و تلویزیون و برخی از فیلم‌های سینمایی دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتراض کرده بود، در نامه‌ی جدیدی که این‌بار به حداد عادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس نوشت، از تقدیر او از برنامه‌های نوروز تلویوزیون و نگاه حداقلی به برنامه‌سازی در سیما انتقاد کرد.

متن این نامه در ادامه آمده است:

جناب مستطاب آقای دکتر حداد عادل سلام علیکم و رحمه الله

حضرت عالی در همایش تجلیل از برنامه سازان نوروز صدا و سیما حضور یافتید و در تأیید و تشویق آنان مطالبی فرمودید:

1 – شما به عنوان رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس فرمودید: وفور تولید تنها در صنایع نیست بلکه تولید امور فرهنگی را نیز شامل می شود و صدا و سیما به خوبی تولید فرهنگ کرده و بچه ها و جوانان را به خوبی مشغول کرده است.

 

2- مردم به شما نمره قبولی دادند (در واقع خود حضرت عالی هم یکی از نمره دهندگان بوده اید)

3 – فرمودید من مدعی نیستم برنامه ها عیبی نداشته ولی شما مردم را خوب پای تلویزیون نشاندید.

4 – یک عده هم هستند که هر کاری بکنی پای تلویزیون نمی مانند آنها مهم نیستند. شما توده مردم را ببینید و به خود جلب کنید.

5 – سریال «چک برگشتی» را دیدم اول نگران بودم که چون به نمایندگی مربوط است صدای کسانی بلند شود ولی اتفاقی نیفتاد. این سریال خیلی خوب بود و پایان خوبی هم داشت.

6 – فرمودید من صدا و سیما را خوب می شناسم (یعنی می دانم چه برنامه‌ای باید برای رشد دادن دین و ایمان و فهم سیاسی مردم لازم است)

جناب آقای دکتر حداد، من به شخص شما ارادت دارم به دلیل تدین و ولایت مداری و خصوصا که شما قرآن ترجمه کرده اید و لیکن رفتار سیاسی و مماشات شما را اصلا قبول ندارم ما که نمی توانیم همه را راضی نگه داریم. زیرا آن با مذاق تشیع موافق نیست. حضرت علی علیه السلام وقتی یک جایی خلافی می دید، فریادش بلند می شد. به دختر گرامی‌اش زینب فرمود این امانت بیت المالی را که گرفته ای، اگر به قید ضمانت نبود، من تو را دزد تلقی می کردم. زینبی که مشعل کربلا را مشتعل نگاه داشت. زینبی که اگر نبود، کربلا خاموش می ماند. آن‌گاه شما این همه نامطلوبی در ارشاد و صدا و سیما را می بینید و ایراد نمی گیرید و تشویق می فرمایید. از آنجا که ولی امر مسلمین رهبر معظم انقلاب از انتقاد سالم و بی غرضانه حمایت فرموده اند، چند نکته را به شما فاضل محترم عرضه می دارم که اگر صحیح و قرآنی نبود، بنده را نصیحت فرمایید که می پذیرم.

شما یک شخصیت اجتماعی و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس هستید که روی حرف شما حساب ها باز می شود. و شما بیش از دیگران موضع رهبر معظم انقلاب، این فقیه عالی قدر را می دانید که به جمع مسئولین فرهنگی یک خط قرمز مشخصی ارائه دادند و فرمودند در هیچ برنامه ای از حدود شرع عدول نکنید. حال اگر رضایت عده قلیلی جلب نشود، مهم نیست، شما رضوان الهی را اصل قرار دهید. و در حکم دومی که به رئیس محترم صدا و سیما داده بودند، تأکید داشتند که سازمان باید دین و اخلاق و امید و آگاهی را در روحیه مخاطبان تزریق کند. حالا شما بفرمایید ظهور این عناصر سفارش شده را در کدام برنامه ها مشاهده فرمودید تا روی آن انگشت اشاره بگذارید.

شما که یک سریال را پسندیده اید و از این رو تمام تولیدات آنها را تأیید فرموده اید، جای سؤال است. البته می دانید که دانشمندان تغذیه، فقط چندتا ویتامین را در غذا نمی بینند، آنها ذرات مرگ موش را ملاحظه می کنند.

در بند اول فرمودید صدا و سیما تولید فرهنگی خوبی کرده و شما از سریال «چک برگشتی» خوش‌تان آمده زیرا زیانی به عنوان نمایندگی نزده و لذا اتفاقی نیفتاده و اعتراضی نشده است، آیا اگر به دین و عفت عمومی قرآنی ضرری زده شد، در مجلس موضع گیری نخواهد شد؟

آیا بهتر نبود شما در کنار چک برگشتی، «ورود آقایان ممنوع» را هم می دیدید که چگونه موضوع قرآنی سوره نور محرم و نامحرم را به استهزاء گرفته است و مرد نامحرم انگشت خود را به صورت زن نامحرم فرو می برد که حساسیت او را نسبت به نامحرم فرو بریزد.

بهتر بود شما آن قسمت از سریال «شاید برای شما اتفاق بیفتد» که زن شوهردار با نامزد قبلی خود مراوده پیدا کرده و تا نیمه های شب با او بود را می‌دیدید که فیلم القا می کرد شوهرها خیلی غیرتی نشوند، زیرا ممکن است زنان‌شان دراین روابط حسن نیت داشته باشند.

کاش ملاحظه می فرمودید فیلمی را که مرد ظاهر الصلاح و محترمی در آن حضور دارد که بعدا معلوم می شود که این مرد محترم همان شیطان بوده است، البته شما دوست محترم من بهتر از ما درک می کنید که معنای این صحنه چیست؟ چه قیافه هایی تخریب می شوند.

شما باید بعد از ملاحظه این مرگ موش ها، مدیران و برنامه سازان نوروزی را تشویق می فرمودید یا نصیحت می کردید و زیر سؤال می بردید که چگونه مثل ارشاد، احکام اسلام را سبک و گناه را عادی جلوه می دهید.

شما لابد دفاعیه پنج صفحه‌ای این جانب را که از حریم قرآن دفاع شده، ملاحظه فرموده‌اید که به این نامه ضمیمه است. من فکر می کنم شما هم در صورتی که ایراد من را وارد بدانید، از قرآن حمایت خواهید کرد. البته اشتباه نشود منظور من این نیست که همه برنامه‌های تلویزیون باید سخنرانی مذهبی باشد. من می گویم عدول از خط شریعت نشود و حرام‌های قرآن بلامانع جلوه داده نشود وگرنه تعدادی برنامه های صدا و سیما مقبول است ولی ما باید سمّ‌ها و مرگ موشها را رؤیت کنیم.

این موضوع نمره دادن مردم، ادعای صدا و سیما است و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس باید از طریق خودش نظر مردم را تحقیق کند. شما با چه سندی یقین کردید که همه مردم به صدا و سیما نمره عالی داده اند. آیا علمای اعلام و صاحب نظران قرآنی که ظرایف تخریب های روان‌شناسانه‌ی فیلم‌ها و سریال‌ها را می فهمند، جزو نمره دهندگان هستند؟ شما فاضل محترم که نماینده ما مردم هستید، بهتر از هر کسی می دانید که الگوی رفتاری و فکری قرآن برای مردم، پیامبر صلی الله علیه و آله و زهرای طاهره سلام الله علیها هستند. (و لکم فی رسول الله اسوه حسنه) ما که هر شبکه ای را می دیدیم، بازیگران زن و مرد به مردم معرفی می شوند و نصیحت آن‌ها به گوش مردم خوانده می شود. شما از آنها می‌پرسیدید آیا زنان بازیگر، در حجاب و رفتار و اعتقاد شبیه ترین زنان به حضرت زهرا سلام الله علیها بوده اند که ارائه داده شدند؟ آیا مردان بازیگر، اطلاعات کامل از قرآن و سنت و اعتقادات دینی داشتند و عارفانی بودند که شبیه ترین مردان ایرانی به رسول خدا صلی الله علیه و آله بودند؟

شخصیت هایی مثل شما که محلی از اِعراب دارید و کلام شما را اهمیت می دهند، باید از عنوان خود به نفع دین و زدودن انحراف‌ها استفاده کنید، من که در مقابل شما کلمه ای نیستم بلکه یک حرف ساکنم، نباید این اظهارات را بکنم و این وظیفه شماست، شما باید حرفی بزنید، اعتراض کنید، تا مسئولین فرهنگی از شما حساب ببرند.

در نامه استاد بهرامپور به وزیر ارشاد و رئیس صداوسیما عنوان شد/
انتقاد دردمندانه استاد برجسته قرآن از فضای مبتذل برخی برنامه‌های صداوسیما و فیلم‌های سینمایی

استاد ابوالفضل بهرام پور از قرآن پژوهان کوشای معاصر است که از سال‌های پیش از انقلاب در تالیف کتب درسی با شهید آیت‌الله محمد حسین بهشتی و شهید باهنر در زمینه‌ی مسائل قرآنی و دینی همکاری داشته‌است. کوشش و هدف وی ناظر به آسان سازی فهم قرآن برای عامه‌ی مردم است و یک سلسله تفسیرهای تک سوره‌ای آموزشی کم حجم دارد. از جمله‌ی سوره‌ی محمد، سوره‌ی فتح، سوره‌ی حجرات، سوره‌ی «ق»، سوره‌ی ابراهیم، سوره‌ی ملک، سوره‌ی جمعه، سوره‌ی منافقون و سوره‌ی حجر.

این استاد قرآن کریم در نوشته‌ای به نقد فضای حاکم بر صداوسیما به‌ویژه برنامه‌های نوروزی و سینما پرداخته و این نقد را در اختیار رجانیوز قرار داده است که متن کامل آن در ادامه می‌آید:

جناب آقای ضرغامی رئیس محترم صدا و سیما و جناب آقای دکتر حسینی وزیر محترم ارشادhttp://www.yazdfarda.com/media/news_img/image_71562.jpeg

 سلام علی من اتبع الهدی. با کمال تعجب می‌بینیم مسئله‌ی اسلامی محرم و نامحرم توسط پاره‌ای کارگردان‌های مورد سؤال، درفیلم‌ها و سریال‌ها به استهزا گرفته می‌شود. مثلاً در فیلم «ورود آقایان ممنوع»، آقا انگشت خود را بر صورت زن نامحرم فرو می‌برد تا حساسیت او را نسبت به نامحرم برطرف سازد. می‌بینید که این حساسیت مبارک را چگونه پخمگی معرفی می‌کند و بعدها همین زن حجاب را ور می‌اندازد و رعایت نامحرم را خرافه تلقی می‌کند. در صورتی که قرآن کریم روی عفت عمومی با بیان جزیی‌ترین مسائل محرم و نامحرم، شدیدترین حساسیت را نشان داده است به دلیل اینکه قرآن غالباً جزئیات احکام را بیان نمی‌کند به طوری که فرموده است، نماز را اقامه کن، بعد بیان جزئیات آن را به پیامبر (ص) وامی‌گذارد ولی در مورد عفت عمومی، با حساسیت تمام جزیی‌ترین مسائل را بیان می کند آنجا که با دو خطاب مستقل مذکر و مؤنث می فرماید: ای پیامبر! به مردان مؤمن بگو نگاه خود را بر نامحرم کوتاه کنند و به زنان مؤمن بگو نگاه خود به مردان را کوتاه کنند (نور / 30)، زنان صدای خود را در مقابل نامحرم نازک نکنند، و...

در روایات معصومین نیز کیفر سنگینی برای حریم شکنان عفت عمومی تعیین نموده‌اند از این رو مقام معظم رهبری این همه به شماها تأکید فرموده‌اند که حدود شرع را کاملاً رعایت کنید پس چرا عمل نمی‌کنید، ولایت پذیری باید در عمل ظاهر شود. آنگاه می‌بینیم در این فیلم، این مسائل به استهزا گرفته شده و ارشاد هم با تأیید چنین فیلم‌هایی آیات قرآن کریم را پشت سر می اندازد و شما هم آن را پخش می‌نمایید. امام راحل وقتی در آخر فیلمی در معرفی‌نامه‌ی آن، نام عوامل سازنده را مشاهده کرد، به رئیس صدا و سیما حاکمانه فرمود در این فیلم بازی‌گران، مرد و زن بودند ولی دیدم گریم‌کنندگان همه مرد بودند! و از آن پس گریم کنندگان زن و مرد مستقل شدند. این امر یعنی مسئله‌ی عفت عمومی یک حکم قرآنی است. این چه فکری است که از شما آقایان مسئول امور فرهنگی اعم از صدا و سیما و ارشاد مفهوم می شود «برای اینکه مردم را از ماهواره‌ها و فیلم‌های بد دور کنیم، مقداری هم شبه ماهواره پخش کنیم و خواننده‌های معلوم الحال غرب زده را نمایش دهیم.» شما آقایان تکلیف دارید با تولید برنامه های مقبول، منحرفان را جذب کنید نه آن که خودتان جذب منحرفان شوید و به قیمت ناراضی کردن صاحبان متدین انقلاب، آنها را راضی کنید.

لذا قرآن پیش بینی کرد و فرمود لکم دینکم و لی دین.... یعنی به کسانی که شما را به سازش در اصول و فروع دین می‌خوانند بگویید ما یک وجب از اصول و فروع دین خود عقب نشینی نمی‌کنیم، شما را دین و مکتب خود، ما هم اسلام سازش ناپذیر با انحراف و التقاط را خواهیم داشت.

من تعجب می‌کنم که مسئول محترم صدا و سیما، چگونه اجازه می‌دهد که فیلم‌های استهزاکننده اصول و فروع دین پخش گردد. چرا باید در تلویزیون جمهوری اسلامی چندین بار فیلم «ورود آقایان ممنوع» پخش گردد؟ شما آقایان سیما و ارشاد دانسته یا نادانسته، حکم مستر همفر جاسوس انگلیسی سابق را پیاده می‌کنید که گفت اگر سه کار در کشورهای اسلامی انجام بگیرد، نفوذ فرهنگ و استعمار ما در آنجا عملی شده است.

1 ـ مردم را از روحانیت و مرجعیت جدا کنید و راه این است که شخصیت آنها را در ذهن عوام تخریب کنید 2 ـ حجاب زنان را بردارید. و عفت عمومی را مبتذل نشان دهید 3 ـ موسیقی را عمومی کنید. و الان می‌بینیم علاوه بر صدا و سیما در فرودگاه‌ها، سالن‌ها، آسانسورها و پشت گوشی‌های تلفن و موبایل انواع موسیقی‌ها گذاشته‌اند و همچنین درتالارها خواننده‌ی معلوم الحال، مردم را بلند می‌کند و با ترانه و موسیقی مردم را می‌رقصاند و سیما هم مأمور پخش آن می‌شود. هر چه واعظان و عالمان دین کار تربیتی می کنند، عوامل حوزه‌ی شما کار آنها را ضایع می-کنند.

مؤمنین از شما انتظار داشتند که اسلام نزد شما عزیزتر باشد، خواهش می‌کنم درست عنایت فرمایید. آیا شما تحلیل و مفهوم این آیه را می‌دانید یا نه؟ به فرض اگر می‌دانید پس چرا برخلاف آن موضع گرفته‌اید و اگر نمی‌دانید پس توجه فرمایید و خود را از خطر محاکمه خداوند برهانید.

قرآن کریم فرمود «لقد كان لکم فی رسول‌الله اسوه حسنه» یعنی ای بندگان من! خود را از لحاظ رفتار و افکار شبیه پیامبر (ص) و اهل بیت او کنید تا بهشت برای شما باشد. در حال حاضر شبیه‌ترین مردم به پیامبر (ص) که اعمال و رفتارشان الگوی‌مان باشد، چه کسانی هستد؟ الگوی ما شخصیت‌هایی مانند امام خمینی، مقام معظم رهبری، علما و مراجع، نخبگان علمی، شهدا و... هستند که باید شرح حال زندگی آنها از کودکی تا زمان حاضر مطرح شود تا معلوم شود در زندگی آنها، کدام عمل تقوایی و عمل صالحی نقطه‌ی عطف موفقیت آنها در تمام عرصه‌های زندگی شده تا به این مقام دست پیدا کنند. گفته‌اند شهید بهشتی در 17 سالگی نماز شبش ترک نمی شد یک بار پدر ایشان با استفاده از تاریکی شب به قنوت طولانی او گوش داد که عرضه می‌دارد بارالها کاری کن یک گوشه‌ی مسئولیت اسلام بر دوش من باشد (آیا این برای جوانان آموزنده نیست؟)

حالا من از جناب آقای ضرغامی می‌پرسم: در لحظات مهم تحویل سال که زمان توجه دادن مردم به خدای تعالی و دعا و شنیدن نصایح شخصیت های دینی و سیاسی مقبول بود، چه کردید شما امسال بر خلاف سال‌های قبل این لحظه ها را به بی‌راهه کشاندید و در تمام کانال‌های سیما هنرپیشه ها و بازیگران زن و مرد را ارائه دادید. آیا هر بازیگر زن الگوی حجاب زنان ایران است؟ آیا هنرپیشه‌ها و بازی‌گران زن و مرد الگوی ما هستند ؟ آیا آنها در اعمال و اعتقادات خود شبیه‌ترین اشخاص به پیامبر اسلام هستند که در تمام کانال‌ها شرح حال‌شان به مردم تعلیم می‌شود؟ آیا صالح‌تر و مومن‌تر از آنها که اسوة نبوی باشند نداشتید که به مردم معرفی کنید ؟ تازه عده‌ای از آنها هنرپیشه‌های زمان شاه بوده‌اند. مصاحبه و گفت و شنود با آنها در مقابل دیدگان داخل و خارج از کشور چه ارزش دینی و سیاسی و انقلابی داشت؟ کدام پیام معناداری را منتقل کردید؟ شما امسال از اکثر خط قرمز ها عبور کرده و در همایش ها از زنان و مردانی که در سیما ممنوع التصویر بودند دعوت کردید؟ با وضع پوشش‌های نامطلوب در صورتی که آنها قبلاً مهمان‌های ممنوع بودند ولی چرا امسال گرامی داشته شدند!؟ و خواننده‌هایی که به سبک غربی می خواندند عرضه شدند.

و حالا در این دهه‌ی اول فاطمیه می بینیم یک مرتبه سیما سیاه‌پوش می شود و نوحه‌خوانی و خطابه راه می افتد که از تعادل خارج می شود و به ذهن می رسد که گویی قرار است رضایت دو طیف تبلیغ کننده و مذهبی ها جلب شوند. برای چه؟

آیا آسان جلوه دادن روابط غیر مشروع میان زن و مرد نامحرم، ایستادن در برابر احکام قرآن هست یا نه؟ آیا پخش فیلمی با چنین محتوا از نظر شما چه حکمی دارد و جناب آقای وزیر ارشاد که برای فیلم های بدتر از آن مجوز صادر می کند چه نظری دارد؟ من به یکی دو نمونه از آنها اشاره می کنم.

جناب آقای ضرغامی که بخشی از امور فرهنگی کشور در اختیار شماست، در حضور شما فیلمی پخش می‌شود که زن شوهردار دوباره با نامزد قبلی که پسرعموی او بوده، ارتباط برقرار می کند. سپس در آخر معلوم می‌شود به علت دل‌داری به پسرعمویش که سرطان داشته مدتی به خانه او می رفته و وقتی شوهر او غیرتی می شود، زن با تعریف ماجرا تبرئه می شود. همه می‌فهمند که در این فیلم هدفی جز حریم‌شکنی محرم و نامحرم و عادی جلوه دادن روابط نامحرمان وجود ندارد. از شما می‌پرسیم که این آقای سرطانی برادر و یا خواهری نداشت که از او پرستاری کند و لازم نباشد که زن جوان شوهرداری، تا بعد از نیمه شب راهی خانه‌ی نامزد قبلی شود؟ این گونه توجیحات برای فریب مسئولان ساده لوح و یا توجیحی برای افرادی است که دغدغه‌ی دینی ندارند.

 

در فیلم دیگری طعنه‌ی کلاسیک نسبت به روحانی که در لباس سرباز امام زمان علیه‌السلام است، القا می شود و روحانی مورد تحقیر قرار می-گیرد. و توجیه در تأیید این فیلم این بوده است که ما می خواهیم روحانی غیرواقعی را نشان دهیم در صورتی که از طریق همین دفاع بد، روحانی واقعی هم تخریب می شود. من از طلبه‌های جوان درشگفتم که آیا فقط ما مکلف هستیم از این لباس مقدس دفاع کنیم، چرا آنها بعد از این قبیل فیلم‌ها درس را تعطیل نکردند ونگفتند باید تکلیف ما با این توهین و تحقیر مسائل اسلامی که کار تبلیغی ما را ضایع می کند روشن گردد بالاخره ما ترویج اسلام و قرآن بکنیم یا نه؟

 

همچنین با مجوز ارشاد فیلمی در سینماها اکران می‌شود که زندگی خصوصی خانواده را ارائه می‌دهد که کاملاً فرهنگ دینی خانوادة ایرانی را از هویت خالی می‌کنند [بعداً معلوم خواهد شد که در این گونه فیلم‌ها و اکران و پخش آنها چه دست هایی در کار بوده است] آیا خبر دارید که غالباً برنامه‌های مفید مانند سخنرانی اشخاص برجسته و مقبول دینی و سیاسی، در زمان‌های سوخته، مثلاً دوساعت بعد از نیمه شب پخش می شود ولی فیلم‌ها و سریال‌ها و برنامه‌های بیهوده در ساعات پربیننده پخش می‌شود. کسانی مصمم شده و دستور دشمن را عملی می‌سازند که فرهنگ دینی مردم را به تدریج معدوم سازند. معلوم است که وقتی مردم عقیده‌ی صحیح اسلامی را از دست بدهند به هر سو رانده خواهند شد. یکی از پیروان امام باقر علیه‌السلام با شخصی که به تناسخ اعتقاد داشت، مراوده می کرد. امام به او فرمود: یا با او باش یا ما! زیرا عقیده است که عمل را تولید می‌کند. پس مسئولین برای اینکه خطای فکری نداشته باشند، باید عقاید خود را اصلاح کرده و به افکار خود رنگ قرآنی بدهند. شما نگویید مگر ما رنگ قرآنی نداریم؟ باید عرض کنم عده‌ای از مسئولین نظام که قصد بدی هم ندارند، افکارشان قرآنی نیست، مثلاً در مورد حجاب می‌گویند ما اول باید کار فرهنگی کنیم و تندروی صحیح نیست.

 اما به عرض شما برسانم که بی حجابی دو نوع است. گروهی که ناآگاهند باید روی انها کار فرهنگی وسپس اجرایی انجام داد. و گروهی که مأمور حریم شکنی در جامعه هستند مخصوصاً در شهرهای مذهبی در حال اجرای مأموریت هستند قرآن در مورد این گونه اشخاص می فرماید اول کار اجرائی قاطع و تعزیرات و سپس کار فرهنگی کنید. در سوره‌ی نور که بیشتر احکام آن مربوط به عفت عمومی جامعه‌ی مسلمین است، در اول سوره می‌گوید احکام این سوره الزامی و واجب الاجرا است. بعد بلافاصله می‌فرماید «الزانیه والزانی فاجلدوا کل واحد منهما» یعنی زناکار را که حریم خانواده‌ها را ناامن و حکم خدا را سبک می‌کند، شلاق بزنید، سپس کار فرهنگی از قبیل ازدواج آسان و روابط مشروع مرد و زن در حوزه‌ی ازدواج را مطرح می‌کند را مطرح می‌کند.

باز هم از آقایان مسؤل فرهنگی می‌پرسیم که چرا دولت فعلی ما وقتی می‌تواند با قدرت تمام قیمت گاز را از بیست هزار تومان به پانصد هزارتومان برساند و این گرانی و گرانی‌های دیگر را دامن بزند، در مورد بی‌حجابی جامعه ناتوانی می‌کند وقایقران و فوتبالیست وآکروباتیک زن را به خارج می‌فرستد تا عرض اندام کنند. این چه ضرورتی است؟ آیا این عمل به قرآن است؟ چرا نماینده مردم در مجلس از رئیس محترم دولت راجع به حجاب سؤال می‌کند جواب سربالا می‌شنود؟ ما می‌بینیم تنها رهبر معظم انقلاب و ولی امر مسلمین فریادش به آسمان بلند است که اسلام و سنت پیامبر صلی الله علیه و آله را احیا کنید. چرا شماها فریاد «یالَلمسلمین» ایشان را جواب نمی‌دهید؟ چرا دانسته یا ندانسته در مقابل توانمندی شماها اسلام و اعتقادات تخریب می‌شود؟ چرا به عملکرد حوزه‌ی خود نظارت نمی‌کنید؟ جناب آقای حسینی، بهترین عمل برای شما آن است که معاون سینمایی خود را به زیر سؤال برده و نگذارید بیش از این اسلام به استهزا گرفته شود. در نظام اسلامی ما تا یک خیانت و یا عمل مشکوک سیاسی رخ می‌دهد یک زلزله فراگیر پدید می‌آید و دندان پوسیده کشف و طرد می‌شود و این خیلی خوب است. اما وقتی اسلام و دین و روحانیت و امر به معروف و نهی از منکر و حجاب به خطر می‌افتد حرکتی و غیرتی مشاهده نمی‌شود. جناب آقای ضرغامی شما وقتی در مورد انتخابات جوّ فراگیری که وظیفه‌ی این سازمان است، ایجاد می‌کنید که کار به خوبی انجام می‌گیرد پس شما می‌توانید در مورد امور دین و ترویج اسلام جوّ تأثیرگذار برقرار کنید، پس چرا دراین مورد در خاموشی به سر می‌برید؟

در ماه رمضان، چرا باید با نمایش پی در پی سریال‌های کنترل نشده مساجد خالی نگاه داشته شود؟ آیا درست است که در شب‌های رمضان جوانان در خانه ها زمین گیر شوند و از حضور در مساجد عقب بمانند؟ آن هم با موضوعاتی مانند نمایش شیطان در چهره‌ی اشخاص مذهبی، تمسخر قبر و قیامت، انتقال چشم برزخی با پیوند قرنیه، سرگردان بودن ارواح بعد از مرگ و... که عمدتاً مغایر تعالیم اسلام است. مثلاً در یکی از این سریال‌ها شخصی با یک قیافه‌ی محترم و متدین در فیلم ظاهر می‌شود و در ادامه‌ی فیلم معلوم می شود این شخص همان شیطان بوده است. آیا ملتفت هستید این یعنی چه؟

از این اعتراضات سرسری نگذرید و این ایراد اکثر مردم و باید پاسخ‌گو باشید.

کاهش سانسور فیلم های خارجی- مسخره کردن قبر و قیامت و تقدس‌زدایی از مظاهر دین مانند روحانیت در بسیاری از سریال های طنز - فیلم‌های ماه رمضان مانند 5 کیلومتر تا بهشت، و بسیاری از فیلم هایی که به طور علنی و غیر علنی دین را تخریب و اعتقادات خرافی را ترویج می دهند – و از طرفی پخش مستندها و برنامه بسیار مفید از ساعت 12 شب تا 4 صبح که اکثر مردم در خواب هستند و پخش برنامه های مبتذل در ساعات پر بیننده – پخش موسیقی های مبتذل و کاملا مناسب مجالس لهو و لعب و تشویق مردم به خوانندگی و ریختن قبح رقاصی و.... به طور مثال برنامه های کودک مانند فیتیله و عمو پورنگ بچه ها را که دارای روحی پاک و آماده تربیت دینی هستند، به موسیقی و رقاصی عادت می دهند، چه کسی معین کرده است که شاد نگه داشتن فقط به رقاصی و موسیقی است؟ چرا می‌خواهید ما را فریب دهید؟ شما فکر می کنید آینده این بچه ها چه خواهد شد؟

ترویج ترانه‌های مذهبی در مناسبت های شادی با آهنگ های مبتذل - معمولاً در فیلمهای به اصطلاح مذهبی دو گروه ارائه می‌شوند، 1 – شخصیتی دیندار افراطی (خشکه مقدس ) 2 – شخصیتی بی دین التقاطی ولی متمدن و اجتماعی هستند، آیا واقعا شما این تبلیغات سمّی را درک می کنید، البته که درک می‌کنید و...

تذکرات اختصاصی به مدیریت محترم ارشاد

تمام ایراداتی که به رئیس محترم صدا و سیما وارد بود به حضرتعالی دو برابر شامل است زیرا معاون سینمایی شما فیلم هایی را که ضد احکام صریح قرآن کریم است تأیید کرده است.

حالا شما خواهید دید که بعد از اکران فیلم «گشت ارشاد» چگونه فریضه‌ی امر به معروف و نهی از منکر، چهره‌های مذهبی و بسیجی مسخره می‌شوند. شما به رخ ما نکشید که این فیلم‌ها در جشنواره فیلم فجر تأیید شده، آنجا کدام دیندار اسلام‌شناس چنین فیلم هایی را تأیید کرده است؟

شما که فیلم ورود آقایان ممنوع که توهین به آیات سوره‌ی نور است. ملاحظه می کنید که چگونه دختران دبیرستان به مرد ممنوع الورود اظهار عشق می کنند و او انگشت خود را بر صورت بانویی که نسبت به نامحرم حساس است فرو می برد و این مدیر مدرسه را نسبت به این امر بی-تفاوت می کند و حجاب کنار می رود و.... آنگاه معاون سینمایی شما به آن اجازه‌ی اکران می دهد.

جناب وزیر ارشاد، اگر مأموران الهی از شما بپرسند که چرا اجازه دادید چنین فیلم‌هایی تأیید شود چه جوابی خواهید داد؟ چه کسی عامل اصلی تحقیر حجاب و اسلام و ترویج خرافات به عنوان دین در جامعه خواهد بود؟ این معاون سینمایی شما که این گونه فیلم‌ها را مجاز کرده در واقع امر به معروف و نهی از منکر که یکی از فروعات متروکه‌ی دین در جامعه است را متروک‌تر می‌کند. این امر از دو حال خارج نیست یا معاون سینمایی شما دغدغه‌ی دینی ندارد، پس در این صورت این پست برای او خارج از ظرفیت است و اگر او ساده لوح بوده و فریبش داده‌اند که اجازه‌ی پخش فیلم‌های مخرب و ضد دین را می‌دهد باز هم این پست برای او به ضرر نظام است.

ضمناً به اطلاع شما برسانم که مفتضح ترین فیلم‌ها در اتوبوس‌های بین شهری و قطارها، پخش می گردد. آیا این مسئله کار فرهنگی نامیده می شود؟ آیا این مسئله مشکوک نیست؟

من در پایان سخنانم مضمون حدیثی را به عرض صاحبان امضا می رسانم. از رسول گرامی (ص) روایت است گناهی که تا قیامت توبه ندارد، این است که کسی را بر مردم حاکم کنی که شایسته‌ی آن نبوده است. و ما مردم هم اگر به کسانی رأی بدهیم که دغدغه‌ی دینی و خدمت به مردم و کشور ندارد و ولایت فقیه برای او فقط یک شعار است ما هم همین گناه را مرتکب شده ایم.

 

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا