گردهمایی اعضای شورای فرهنگ عمومی استان یزد با حضور حجه الاسلام والمسلمین شاهمرادی دبیر شورای فرهنگ عممی کشور برگزار شد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این گردهمایی با بیان اینکه استان یزد دارای الگوهای زیادی برای کشور است،اظهارداشت:تقوا و نفوذ شهید صدوقی،اخلاقیات مرحوم آیت الله خاتمی وبزرگان شاعری مانند مرحوم ریاضی درسطح کشور زبانزد است.
حجه الاسلام والمسلمین شاهمرادی ادامه داد: سومین شهید محراب ایت الله صدوقی در بسیاری از مناطق کشور و حتی خارج کشور تاثیر گزار بوده و این افتخاری برای مردم این خطه است.
وی به پتانسیل های بالای فرهنگی دراستان یزد اشاره کرد و گفت: دینداری، توجه به خانواده، احترام به علما و توجه به شعائر دینی از خصلت های مردم استان یزداست.وی تاکید کرد که این خصایص می تواند الگویی برای دیگر مناطق کشور باشد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی در ادامه گفت: یکی از مشکلاتی که وجود داشته این بود که شورای فرهنگ عمومی هیچ بودجهای نداشته و ردیف بودجهای برای آن مشخص نشده است.
حجه الاسلام شاهمرادی افزود: امسال به هر یک از استانها یک مختصر بودجهای تدارک دیده شده و تا آخر سال هم بودجهای در نظر گرفته شده تا نقایص برطرف شود.
وی افزود: برای سال آینده مجلس و دولت به ما قول دادهاند که یک ردیف بودجهای برای تقویت دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی در استانها در نظر بگیرد تا این شوراها بتوانند به درستی به راهحلها توجه کنند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشورگفت: از این به بعد تمام مصوبات شورا که از پختگی کامل برخوردار هستند، باید پیگیری لازم برای اجرای آن صورت گیرد و اگر این مصوبات اجرایی نشده باشد، باید اعلام شود که در شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد بررسی قرار گیرد.
وی همچنین گفت:همه مسئولان فرهنگی در بالاترین ردههای کشور در شاکله تشکیل شورای فرهنگ عمومی حضور دارند.
وی افزود: به موازات شورای فرهنگ عمومی مرکز، همه استانها شورای فرهنگ عمومی دارند که در راس آن امام جمعه و قائم مقام آن استاندار و دبیر آن مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور افزود: همه این شاکله برای این تشکیل شده که مسائل فرهنگی اصلی آن استان، درون جلسه شورا جمع و تعدیل شود و مورد بررسی قرار بگیرد، آنگونه که هست دیده شده و با تدبیر و جامع شناسی دینی، راههای درست را برای آن پیدا کنیم.
شاهمرادی تصریح کرد: استاندار موظف است آنچه در شورای فرهنگ عمومی استان به عنوان مصوبه امضا میشود را ابلاغ کند و همه دستگاهها موظف به اجرایی کردن آن هستند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اشکالات برخی استانها این است که اصلا متوجه نشدهاند که این جلسات برای چه هدفی تشکیل میشود و چه اقدامی باید در این زمینه صورت گیرد.
شاهمرادی گفت: در صورتی که این شورا به درستی اجرا شود، نمیتوان در هر جلسه تعداد زیادی مصوبه داشته باشیم، اگر سالی 5 مصوبه درست و مناسب هم داشته باشیم خیلی خوب است.