زمان : 10 Dey 1393 - 16:14
شناسه : 98049
بازدید : 1663
همایش یزد شناسی با حضور 120نفرازمدیران مدارس مجری طرح همایش یزد شناسی با حضور 120نفرازمدیران مدارس مجری طرح

 همایش یزد شناسی با حضور 120 نفر از مدیران مدارس مجری طرح و کارشناسان تکنولوژی و گروههای آموزشی استان برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش وپرورش استان یزد، معاون آموزش ابتدایی اداره کل در این همایش هدف از برگزاری طرح "یزدشناسی" را تحقق پیوند فکری و فرهنگی نسل حاضر با گذشتگان برای درک حقایق، بررسی ریشه دینی، آداب و رسوم مردم یزدبیان کرد.

"محمد حسن رادمنش" افزود: حفظ و احیاء  هویت افتخار آمیز اسلامی- ایرانی در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن، استفاده بهینه از ظرفیت های بالقوه فرهنگی و هنری، بومی و محلی، فراهم سازی زمینه مناسب جهت پرورش حس وطن دوستی، ارتقاء جایگاه و نقش فعال دانش آموزان در فرایند شکل گیری هویت ملی، بهره مندی از توانمندی و تجارب مشاهیر، مفاخر، چهره های علمی و... را از دیگر اهداف این طرح برشمرد.

وی تصریح کرد: با اجرای این طرح در ده درصد مدارس استان، حفظ و پایبندی به سنتها و ارزشهای رایج ملی و تقویت و گسترش اشتیاق همگانی نسبت به پایبندی به این ارزشها و سنتها در بین دانش آموزان تقویت می شود.

رادمنش گفت : طرح یزد شناسی، رویکردی پژوهش محوری داشته و دانش آموزان ضمن پژوهش، با جنبه های متنوع فرهنگی،اجتماعی،تاریخی،اقتصادی منطقه خود آشنا می کند.

گفتنی است در این همایش که در مرکز آموزش نیروی انسانی امام جعفر صادق(ع)ناحیه دو یزد برگزار شد، جنبه های مختلف مورد انتظار در طرح را به حاضرین در همایش و مجریان طرح ارایه نمودند.