زمان : 12 Tir 1393 - 13:52
شناسه : 90559
بازدید : 1942
امامزادگان قدرت نرم جهان تشیع هستند مدیرعامل آساتانه حسین بن موسی الکاظم(ع): امامزادگان قدرت نرم جهان تشیع هستند
با عنایت به برگزاری نخستین همایش پژوهشی حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) از سری برنامه های جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) در شهرستان طبس، دومین جلسه برنامه ریزی همایش با حضور هیات اجرایی و علمی و هیئت داوران در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان خراسان جنوبی برگزار شد.
بنا به گزارش روابط عمومی موسسه، در این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، مطهری‌فر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان جنوبی ضمن خیر مقدم به حاضرین افزود برگزاری همایش پژوهشی حسین ‌بن‌ موسی الکاظم(ع) برادر بزرگوار امام رضا(ع) فرصتی مناسب برای ترویج فرهنگ رضوی است.
وی تصریح کرد با توجه به نامگذاری سال به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی می توان شعار امسال را با استفاده صحیح و نقشی که بقاع متبرکه در فرهنگ عمومی دارند تحقق بخشید.
در ادامه سپهریان مدیرعامل مؤسسه آستانه مبارکه حضرت حسین ‌بن ‌موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید آیت الله مدرس(ره) اظهار داشت امامزادگان قدرت نرم جهان تشیع هستند و هیچ پایگاهی مستحکم‌تر از آنان برای تبلیغ نمی‌توان یافت که این مهم به برکت جمهوری اسلامی ایران محقق شده است.
وی افزود در خصوص برگزاری همایش پژوهشی حضرت حسین‌ بن‌ موسی الکاظم(ع) با شورای عالی فرهنگی آستان قدس رضوی رایزنی‌هایی شده است که امیدواریم این تلاش‌ها موجب برگزاری همایشی در شأن این امامزاده گرانقدر باشد.
مدیرعامل مؤسسه بیان کرد برای بالا بردن سطح بین‌المللی جشنواره از کشورهای پاکستان، هند، افغانستان و آسیای میانه نیز برای شرکت در همایش دعوت شده تا خروجی خوبی داشته باشیم.
سپهریان گفت اگر قبل از برگزاری همایش در صدا و سیمای خراسان جنوبی میزگردهایی با موضوعات مرتبط با همايش برگزار شود بسیار مطلوب خواهد بود و سبب می‌شود همايش تأثیر بیشتری در سطح جامعه داشته باشد.
حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر زنجانی طبسی امام جمعه موقت طبس عضو هیات علمی همایش نیز گفت برای تشویق هرچه بیشتر افراد به ‌ویژه اساتید دانشگاه و اعضای هیئت علمی پیشنهاد می‌شود که مقالات برگزیده در مجله‌های علمی ـ پژوهشی به چاپ برسد.
وی بیان کرد علاوه بر افزایش کمی شرکت کنندگان در جشنواره باید تدابیری اندیشیده شود که مقالات به لحاظ کیفی نیز از ارزش بالایی برخوردار باشند تا بتوان از آن در جهت رشد فرهنگی جامعه استفاده کرد.
امام جمعه موقت طبس با اشاره به وجود سنگ قبری متعلق به آستان مقدس حضرت حسین ‌بن‌ موسی الکاظم(ع) افزود این سنگ قبر متعلق به سال 498 هجری و دوره تیموریان است که نشان از قدمت این آستان مقدس دارد.
فروزان معاون فرهنگی مؤسسه آستانه مبارکه حضرت حسین ‌بن‌ موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید آیت الله مدرس(ره) و عضو هیات اجرایی همایش نیز اظهار داشت آنچه مهم است توجه به جایگاه امامزادگان و تاثیر حضور آنان در مسائل فرهنگی و اجتماعی جامعه است نه مسائل دیگر.
 وی افزود اسنادی موجود است که نشان می‌دهد از 800 سال پیش مردم زمین‌ها و نذورات دیگری را وقف امامزاده حسین‌بن‌موسی الکاظم(ع) می‌کردند که نشان از ترویج فرهنگ وقف و زیارت دارد.
وی تصریح کرد امامزاده حسین ‌بن ‌موسی الکاظم(ع) در چهارم تیرماه 1373 به حکم مقام معظم رهبري توليت آن از اوقاف جدا و به آستان قدس رضوی تفویض شده که امسال بیستمین سالگرد این تفویض پر خیر و برکت بود که الحمدالله منشاء خیر و برکات بوده و امروزه به قطب بزرگ فرهنگی در منطقه تبدیل شده است.
سخنان محمدحسین جعفری نماینده بنیاد امام رضا(ع) در خراسان جنوبی در مورد اقدامات اجرایی همایش مانند چاپ پوستر، فراخوان شرکت در همایش، انتخاب هیئت داوران و اطلاع رساني گسترده در سطح كشور و همچنین زهرا علیزاده عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند و از اعضای کمیته اجرایی و جزو هئیت داوران همایش در خصوص موجود بودن  10 تا 12سند درباره امامزاده حسین ‌بن ‌موسی الکاظم(ع) در کتابخانه ملی که می‌تواند کمک شایانی در راستای اهداف فرهنگی جشنواره داشته باشد از جمله محورهای جلسه بود.
شایان ذکر است اين همايش همزمان با دهه كرامت در تاريخ دهم شهريور ماه سال جاري در محل آستان مبارك حضرت حسين بن موسي الكاظم(ع) برادر بزرگوار امام رضا(ع) با همکاری اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان جنوبي و موسسه آستانه مبارکه حضرت حسین ‌بن ‌موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید آیت الله مدرس(ره) برگزار خواهد شد.
پژوهشگران و علاقمندان مي توانند جهت شركت در همايش مقالات خود را به آدرس  jh.ershad@yahoo.com وkhj@farhang.gov.ir تا تاريخ 93/05/20 ارسال نمايند.