بدون شک یکی از مهم ترین وظایف هر دولتی در قبال شهروندان خود حفظ امنیت انان می باشد .والبته امنیت نیز ابعاد متعددی نظیر امنیت داخلی ،امنیت اقتصادی ،امنیت شغلی ،امنیت اجتماعی و...را دارا می باشد .
یکی از مخاطراتی که امنیت داخلی هر کشوری را تهدید می نماید شورش های اجتماعی است که بعضی اوقات در اثر جرقه ای کوچک ناشی از نارضایتی در بیم مردم ایجاد می شود شورش یک حرکت جمعی تخریبی است که نقشه زیاد مشخصی برای اینده ندارد وافراد شورشی تنها به ان عامل تحریک کننده توجه می کنند که فکر می کنند قربانی ان هستند وبه انها ظلم شده است .
متاسفانه در طی چند روز گذشته ودر پی خبر واگذاری معدن سنگ اهن بافق ،که نحوه واگذاری ان قابل بررسی وباز نگری بوده ومطمئنا رعایت حقوق شهر وندان بافقی دران لحاظ خواهد شد دخیل عباس زارعزاده نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تعقیب این مسئله را تا حد شورش اجتماعی اعلام نمود .
الف) از مدتها قبل وقتی دولت تدبیر وامید تصمیم به اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها را نمود یکی از دغدغه های تمامی مسئولین حفظ ارامش شهروندان واجرای بدون مخاطره این جراحی اقتصادی بود وتمامی حرکات دولت ومسئولین امنیتی حاکی از ان بود که همگی در پی حفظ ارامش فضای کشور هستند .
ب) ایا در چنین شرایط حساسی از کشور زیبنده یک نماینده مجلس است که ازچنین ادبیاتی استفاده نماید؟ .
ج) ایا خدای ناکرده اگر در بافق شاهد کوچکترین مشکلی بودیم دخیل عباس زارعزاده پاسخگو خواهد بود ؟
د) ایا بهتر نبود دخیل عباس به مردم بافق ارامش خاطرمیدادکه موضوع را از مجاری قانونی وبا کمک نماینده ولی فقیه ونماینده عالی دولت پیگیری نماید ؟ ایمان داشته باشیم همه ی مسئولین ومردم استان حامی حقوق مردم بافق هستند.
ه) گفتن چنین سخنانی از طرف یک نماینده مجلس نه شجاعت او را می رساند ونه صداقت اورا ، این مملکت صاحب دارد برنامه دارد قانون دارد دولت وقوه قضائیه دارد وبا چنین رویه هابی سنگ روی سنگ بند نخواهد شد .
و) اقای زارعزاده علی الظاهر سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس نیز می باشد پس شایسته است در نحوه ایراد سخنان خود تاملی دوباره داشته باشد از نماینده ای که در کسوت روحانیت است و روز شمار نمایندگی خود را داشته و700 روز از نمایندگیش را طی کرده است انتظار می رود در ظاهر هم که شده در مجامع عمومی از ادبیات بهتری استفاده نماید .
ز) ودر پایان ایا طرح چنین سخنانی می تواند تهدید ویا تحریک به شورش اجتماعی تلقی گردد؟ ایا موارد مشابهی وجود داشته است ؟وایا از نظر قضایی این سخنان تبعاتی هم خواهد داشت ؟ مطمئناصاحبنظران حقوق می توانند در این زمینه روشنگری های لازم را داشته باشند .