یعقوب علی نظری در این نشست اظهار کرد:استکبار جهانی با ماجبهه ای برخورد می کند و قائدتا مانیز باید در مقابل آنان جبهه بگیریم وعملیات روانی ِ این جبهه چه در آفند و چه در دفاع با استفاده از رسانه ها صورت می پذیرد.
به گزارش خبرنگاریزدفردا،نشست تخصصی اصحاب رسانه با موضوع باید ها و نبایدهای رسانه انقلاب اسلامی در بیرجند برگزار شد.
"یعقوبعلی نظری" در این نشست اظهار کرد:استکبار جهانی با ماجبهه ای برخورد می کند و قائدتا مانیز باید در مقابل آنان جبهه بگیریم وعملیات روانی ِ این جبهه چه در آفند و چه در دفاع با استفاده از رسانه ها صورت می پذیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اتصال دنیای کفر به تکفیری ها و جنگ نیابتی علیه نگاه حق طلبانه تشیع خاطرنشان کرد: قدرت نرم افزاری فرهنگ حق بدون کوچکترین تلاشی خود را نمایان می کند.
نظری افزود: هیچ قدرتی نمی تواند ذره ای از حرکت ملت ایران را کند نماید و رسانه ها در روند این ماجرا تاثیر بسیار زیادی دارند.
در ادامه "محمد مطهری فر" مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه مهمترین ابزار تغییر حکومت رسانه ها و خبرگزاری ها هستند افزود: بصیرت افزایی در کشور باید به درجه ی کمال برسد و رسانه ها در این امر نقش مهمی را ایفا می کنند.
در پایان مراسم از خبرنگاران فعال در سطح استانی با اهدای تندیس و لوح تقدیر، قدردانی بعمل آمد.
گفتنی است، "رسول عراقی" خزانه دار و مسئول روابط عمومی شورای اسلامی شهرستان طبس نیز در جمع خبرنگاران این شهرحضور داشت .
از حاشیه های این برنامه دیدار خبرنگاران شهرستان طبس از موزه ی مردم شناسی باغ سالاربود.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید