جلسه هم اندیشی افزایش شور و نشاط در برنامه های رسانه ملی با حضور کارشناسان، مدیران فرهنگی، سیاسی واجتماعی استان در محل صدا و سیمای یزد برگزار شد
در این جلسه معاون سیاسی امنیتی استانداری یزد، مدیر کل و معاونین و مدیران مرکز، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد، معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده کشور، مشاور فرهنگی صدا و سیمای یزد و تعدادی از اساتید دانشگاه در خصوص افزایش شور و نشاط در برنامه های رسانه ملی با یکدیگر به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در این همفکری با بیان اینکه یزد بعنوان حسینیه ایران مطرح شده است، عنوان شد: با توجه به روحیه مذهبی مردم یزد و برگزاری مجالس عزاداری ائمه این گونه مجالس را می توان تحولی مثبت در روحیه مردم دانست.
دکتر طالبی معاون سیاسی امنیتی استانداری یزد گفت: هرچند براساس تحقیقات مرکز پژوهش استانداری یزد مردم دارالعباده در جایگاه متوسطی از لحاظ نشاط و شادی قرار دارند اما با توجه به اینکه مردم یزد در امور خیریه و همچنین رتبه کنکور در کشور سرآمد هستند باید این مسائل در برنامه های صدا و سیما بیشتر مطرح شود که خود عاملی برای نشاط و افزایش روحیه می شود.
وی توجه به فرهنگ بومی و استفاده از لهجه یزدی در برنامه های صدا و سیما را یکی از عوامل نشاط در بین مردم دانست و گفت: باید با استفاده از نظرات کارشناسان و علما در برنامه های رادیویی و تلویزیونی شور و نشاط را به کانون خانواده های یزدی ببریم.
در ادامه دکتر کردی معاون پژوهشی انجمن خانواده کشور با بیان اینکه سالم ترین خانواده ها متعلق به یزدی هاست گفت: مردم دارالعباده مردمی پرنشاط در عرصه های اجتماعی، مذهبی وعلمی هستند که همین امر باعث شده در کشور از لحاظ علمی و تعداد خیرین در رتبه اول قرار بگیرند.
وی گفت مردم، طالب شور و نشاط پایدارند و هر نوع نشاطی که با شعور مردم همراه نباشد پایدار نیست و از رسانه ملی خواست تا در برنامه ی خود به این امر اهمیت بیشتری داده شود.
در این جلسه که بمنظور بررسی ایجاد شور و نشاط در برنامه های رسانه ملی برگزار شد هر یک از مدعوین علل و راهکارهایی را برای این موضوع مطرح کردند که مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید