سهمیه سوخت، کارتی سیاسی و تبلیغاتی، در دست استانداران و فرمانداران!
سهمیه یک میلیون لیتری بنزین «خاص» استانهای کشور اعلام شد
این سهمیه صرفا برای مصارف مردمی است و در دستگاههای اجرایی، دولتی، عمومی و نیروهای مسلح، قابل استفاده نخواهد بود!
استانداران موظف هستند نسبت به تشکیل کمیته سوخت استان و فرمانداری با مشارکت اعضاء اقدام، و در خصوص توزیع و تعیین سهمیه برای «گروههای خاص» اقدام کنند
شانزده هزار لیتر در روز سهمیه بنزین «خاص» استان یزد
استان یزد، رتبه بیست و دوم سهمیه سوخت را از بین سی استان کشور کسب کرد!
تهران 200 هزارلیتر
خراسان رضوي 74 هزار
اصفهان 70 هزار
فارس 62 هزار
خوزستان 56 هزار
استان آذربايجان شرقي 48 هزار
مازندران 48 هزار
آذربايجان غربي 40 هزار
كرمان 38 هزار ليتر
گيلان 37 هزار
سيستان و بلوچستان 28 هزار
كرمانشاه 25 هزار
همدان 22 هزار
گلستان 21 هزار
قزوين 20 هزار
لرستان 20 هزار
مركزي 20 هزار
هرمزگان 20 هزار
كردستان 18 هزار
اردبيل 17 هزار
قم 16 هزار
يزد 16 هزار
بوشهر 14 هزار
زنجان 14 هزار
چهارمحال و بختياري 12 هزار
استان خراسان شمالي 10 هزار
سمنان 10 هزار
ايلام 8 هزار
خراسان جنوبي 8 هزار
كهگيلويه و بوير احمد 8 هزار
استان تهران با 200 هزار ليتر بنزين بالاترين سهميه روزانه و استانهاي ايلام، خراسان جنوبي و كهگيلويه و بوير احمد با 8 هزار ليتر كمترين سهم را به خود اختصاص دادهاند.
نحوه تخصيص بنزين
بر اساس تصميم هيات نمايندگان ويژه رئيس جمهور در ستاد تبصره 13سهميه بنزين خودروهاي غيردولتي به تفكيك استانها جهت توزيع مطابق ضوابط مندرج در اين تصويب نامه ابلاغ ميگردد.
استانداران موظفند مطابق موارد مندرج در اين ابلاغيه اقدامات لازم را معمول و نظارت كامل را بر حسن انجام كار به عمل آورند.
1- سهميه روزانه به ميزان يك ميليون ليتر براي كل كشور تعيين ميگردد كه اين سهميه صرفا براي مصارف مردمي است و در دستگاههاي اجرايي، دولتي، عمومي و نيروهاي مسلح قابل استفاده نخواهد بود.
2- استانداران موظف هستند نسبت به تشكيل كميته سوخت استان و فرمانداري با مشاركت اعضا اقدام و در خصوص توزيع و تعيين سهميه براي گروههاي خاص اقدام كنند.
اعضاي كميته سوخت استان عبارتند از: معاون هماهنگي امور عمراني استاندار به عنوان رئيس كميته، نماينده شركت ملي پخش فرآوردههاي نفتي به عنوان دبير كميته، معاون برنامهريزي و پشتيباني استاندار عضو كميته، نماينده دادستان عضو، نماينده ناجا عضو.
اعضاي كميته سوخت فرمانداري عبارتند از: فرماندار رئيس كميته، نماينده شركت ملي پخش فرآوردههاي نفتي دبير كميته، نماينده ناجا عضو.
3- هشتاد درصد از كل سهميه روزانه در اختيار ستاد سوخت استان و مابقي (20 درصد) در اختيار فرمانداريها قرار گيرد.
4- سهميه تخصيص يافته به شكل كارت در اختيار استانداريها قرار خواهد گرفت تا پس از طرح درخواست، متقاضيان و تصويب در كميتههاي سوخت استان و فرمانداريها جهت دريافت فرآورده به جايگاههاي منتخب ارايه گردد.
5- سهميه ابلاغي در بند 3 به منظور حل مشكل گروههاي مشروحه زير و بر اساس تصميم كميته سوخت استان و فرمانداران توزيع ميشود:
جانبازان، معلولين، بيماران خاص و انجمنهاي پشتيبان نيكوكاري 15 درصد؛ صنايع و معادن، كارخانجات و واحدهاي توليدي و توزيع كنندگان محصولات آنها 25 درصد؛ صنوف و حرف، خبرنگاران و فعالان فرهنگي 10 درصد؛ پيمانكاران و مشاوران مجري طرحها و پروژههاي عمراني 20 درصد؛ كشاورزان و دامپروران و باغداران 25 درصد؛ و در راهماندگان، كارت مفقوديها و خودروهاي عمومي 5 درصد.
6- بنابر نظر كميتههاي سوخت استان در جهت حل مشكل گروه مورد نظر با عنايت به شرايط اقليمي، پراكندگي جغرافيايي، صنعتي، كشاورزي و گردشگري، سهميه اختصاص يافته به فرمانداري و گروهها قابل انعطاف و تغيير در سقف سهميه استان خواهد بود.
7- كميته سوخت استان ميبايست گزارش مصارف شهرستانهاي تابعه را جمعآوري و پس از جمعبندي ماهانه به وزارت كشور ارسال نمايد.
8- هيات نمايندگان ويژه پس از بررسي گزارش استانها، معادل ريالي ميزان سهميه صرفهجويي شده از محل تخصيص سهميه مذكور را بر اساس قيمت تمام شده محاسبه نموده و براي تقويت حمل و نقل عمومي و توسعه شهرستانها در اختيار استان قرار خوهد داد.
شوق دات كام
يزدفردا