زمان : 20 Aban 1386 - 22:07
شناسه : 8171
بازدید : 2532
نماينده مردم تفت و ميبد در مجلس شوراي اسلامي گفت: وضعيت بودجه فرهنگي مناسب نيست، در حالي كه در تمام مباني فرهنگي نياز به سرمايه گذاري است. نماينده مردم تفت و ميبد در مجلس شوراي اسلامي گفت: وضعيت بودجه فرهنگي مناسب نيست، در حالي كه در تمام مباني فرهنگي نياز به سرمايه گذاري است.

نماينده مردم تفت و ميبد در مجلس شوراي اسلامي گفت: وضعيت بودجه فرهنگي مناسب نيست، در حالي كه در تمام مباني فرهنگي نياز به سرمايه گذاري است.

به گزارش (ايسنا)-حجت‌الاسلام سيد جلال يحيي‌زاده در جلسه شوراي فرهنگ عمومي استان يزد، اظهار داشت: استان يزد، از هفته‌هاي آخر سال 84 طي 19 ماه با ناپديد شدن دانش آموزان مواجه شد و پس از آن با پيگيري دستگاه‌هاي مرتبط دادگستري، نيروي انتظامي، اطلاعات و شوراي تامين استان مجرم شناسايي و دستگير شد و با اين وجود و برگزاري دادگاه محاكمه و تلاش مسئولين، نگراني‌هاي موجود در تفت بر طرف گرديد.

وي درخصوص مظلوميت بخش فرهنگي افزود: مقام معظم رهبري فرمودند، بايد از بخش فرهنگ رفع مظلوميت شود و اين وظيفه نظام و حاكميت است و كميسيون فرهنگي مجلس نيز اين را وظيفه خود دانسته و با فعاليت منظم و حضور رئساي دستگاه‌هاي فرهنگي بايد اين مظلوميت بر طرف شود.

عضو كميسيون فرهنگي مجلس اذعان داشت: فرهنگ هنوز داراي تعريف جامع و كامل نيست و رويكرد ما به بخش فرهنگي در شان انقلاب‌، نظام و مملكت و ملت نمي‌باشد، كما اينكه اقتصاد ما مبتني بر عقايد ديني و فرهنگي است، اما در برنامه‌هاي ما‌ نگاه به فرهنگ و اقتصاد مي‌باشد و آنچه روي مي‌دهد بر عكس اتفاقي است كه بايد انجام پذيرد.

وي افزود: وضعيت بودجه در زمينه فرهنگي مناسب نيست و بالاترين بودجه در چند سال گذشته بودجه سال 86 معادل 4 درصد كل بودجه بوده و حتي كل بودجه فرهنگ از سوبسيد كود اوره كمتر است، در حالي كه در تمام مباني فرهنگي نياز به سرمايه گذاري مي‌باشد.

يحيي‌زاده يادآور شد: مردم ايران براي ساخت مساجد، خود اقلام نموداند و دولت بايد براي انجام كارهاي فرهنگي در سنگري به مانند مسجد، اقداماتي انجام دهد، در كشور به زحمت مي‌توان گفت، 1800 كتابخانه عمومي وجود دارد، در حالي كه نياز به 14 هزار كتابخانه عمومي داريم و يا اينكه در اين مملكت فارسي زبان‌، 30 شبكه عليه ايران سخن مي‌گويند و اين نيز در حالي است كه 1400 نقطه در كشور وجود دارد كه پوشش تلويزيوني از كشور ندارند و با بودجه‌اي حدود 300 ميليارد تومان ظرف 2 سال مي‌توان اين كار را انجام داد، همه اين مسايل حكايت از مظلوميت بخش فرهنگي است و مسئولين بدانند، هر ريالي كه در بخش فرهنگ هزينه نشود، بايد در بخش‌هاي ديگر براي جلوگيري از بروز مفاسد هزينه شود.

ابن مقام مسئول در پايان خاطر نشان ساخت: مسئولين بايد اهتمام ورزند، تا بودجه فرهنگي در جاي خود صرف شود و از بودجه‌هاي اضافي كه خلاف كارهاي فرهنگي در دستگاه‌هاي فرهنگي هزينه شده جلوگيري شود.

يزدفردا