زمان : 15 Dey 1392 - 11:12
شناسه : 81667
بازدید : 22856
فلفل دلمه ای از یبوست پیشگیری می کند/ فلفل دلمه ای را خام مصرف کنید فلفل دلمه ای از یبوست پیشگیری می کند/ فلفل دلمه ای را خام مصرف کنید

یک کارشناس تغذیه در یزد گفت: خوردن ۵۰ گرم فلفل دلمه اي (حدود يک سوم از يک فلفل متوسط )مي تواند تمام نياز يک فرد بزرگسال به ويتامين C را برطرف کند. ويتامين C بر اثر حرارت از بين مي رود، بنابر اين فلفل اگر به صورت تازه و خام مصرف شود، بهتر است.

  ناهید برخورداری گفت: فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین C و ریزمغذی‌های زیادی مانند بتاکاروتن و فلاوونوئیدهاست.

وی با بیان این که هرچه این سبزی رسیده‌تر یعنی قرمزتر باشد حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری است افزود:  این آنتی‌اکسیدان‌های قوی نیز به راحتی می‌توانند با رادیکال‌های آزاد مخرب مقابله کنند.

این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: فلفل دلمه‌ای بیش از ۹۰ درصد آب دارد و حاوی کالری کمی است.

وی با اشاره به اینکه این سبزی حاوی گلوسیدها به خصوص گلوکز و فروکتوز می‌باشد افزود: میزان ویتامین A به خصوص در فلفل دلمه‌های کاملا رسیده یعنی قرمز بسیار بیشتر است.

برخورداری متذکرشد: فلفل دلمه‌ای زرد تامین کننده‌ی ویتامین B9 بوده و فلفل دلمه‌ای سبز منبع ویتامین K می‌باشد.

وی یادآورشد: فلفل دلمه‌ای حاوی ویتامین ب 6 و فولیك اسید است كه در گرفتگی رگ‌ها و بیماری قلبی در افراد دیابتی تاثیر می‌گذارد.هر دوی این ویتامین‌ها كه از خانواده ویتامین‌های ب هستند، باعث كاهش هموسستئین می‌شوند.هموسستئین بالا باعث تخریب رگ‌های خونی شده و باعث افزایش حمله قلبی و سكته می‌شود.

این کارشناس تغذیه با اشاره به این مطلب که فلفل دلمه‌ای حاوی میزان زیادی املاح و مواد معدنی است افزود: این سبزی حاوی آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم و زینک می‌باشد از طرف دیگر گوشت و پوست فلفل دلمه‌ای حاوی میزان بالای ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است.

وی ادامه داد: اگر این سبزی خوش‌رنگ قبل از رسیدنِ کامل چیده شود رنگ آن سبز خواهد بود. اما اگر برای مدت طولانی تری روی زمین بماند رنگ آن زرد و سپس قرمز می‌شود.

این کارشناس تغذیه با اشاره به این که فلفل دلمه‌ای سرشار از فیبرهای غذایی است عنوان کرد: لیکوپن یکی دیگر از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی فلفل دلمه‌ای است که برای بدن بسیار مفید است. علاوه بر این‌ فیبرهای غذایی در معده حجیم شده و بخش زیادی از آن را اشغال می‌کنند برای همین هم سیری زودهنگام و البته طولانی مدتی ایجاد می‌کنند. به همین دلیل هم میل به پرخوری کاهش پیدا می‌کند. از این گذشته فیبرها باعث عبور راحت مدفوع از روده‌ها شده و با مشکل یبوست مقابله می‌کنند.

 

فلفل دلمه برای مقابله با بیماری‌ها

برخورداری در ادامه افزود: ویتامین‌ها، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و فیبرهای موجود در میوه‌ها و سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن دارد.

وی افزود: نتایج پژوهش‌های متعددی نشان داده است که مصرف زیاد میوه و سبزیجات خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان و دیگر بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.

اینن کارشنا تغذیه ادامه داد: فلفل دلمه‌ای به ویژه از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، کاهش قدرت بینایی و گرفتگی بینی پیشگیری می‌کند از سوی دیگر مصرف این سبزی راهی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه،آرتریت و جلوگیری از افزایش کلسترول بد خون است.

وی توصیه کرد: خوردن ۵۰ گرم فلفل دلمه اي (حدود يک سوم از يک فلفل متوسط )مي تواند تمام نياز يک فرد بزرگسال به ويتامين C را برطرف کند. ويتامين C بر اثر حرارت از بين مي رود، بنابر اين فلفل اگر به صورت تازه و خام مصرف شود، بهتر است.

 

 

مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید

 
value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
مخاطبان آن لاین یزدفردا -فرداییان همیشه همراه یزدفردا در سراسر جهان