کارشناس تغذیه پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد گفت: نتایج تحقیقات صورت گرفته در ارتباط بین تغذیه و عامل ناباروری در چند ساله اخیر نشان می دهد که مصرف آنتی اکسیدان های طبیعی قادر است به نحو قابل توجهی احتمال موفقیت در باروری را بهبود بخشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد: آقای نقیب زاده اظهار داشت: با توجه به افزایش انواع فشارها و استرسهای روحی، فیزیکی و محیطی وارده به افراد و زوجهای نابارور، افزایش دریافت منابع آنتی اکسیدانی و توجه بیشتر به پیگیری و درمان تنشها و فشارهای روحی و روانی می تواند کمک قابل توجهی در جهت کاستن از عوامل مخرب باروری بوده و یاری رسان زوجهای جوان طالب فرزند باشد.
وی با توجه به تنوع آنتی اکسیدان ها افزود: آنتی اکسیدان های موجود در مواد غذائی شامل انواع آنتی اکسیدان های محلول و نامحلول در آب و انواع آنتی اکسیدان های آنزیمی و غیر آنزیمی را به راحتی می توان با یک برنامه منظم غذایی بدست آورد.
اين كارشناس مسوول تغذيه خاطرنشان كرد: برای این مهم باید استفاده از انواع میوه ها و سبزیجات و دوری از مصرف مواد غذایی بسته بندی شده و فست فودها را در برنامه روزانه جدی گرفت. استفاده مرتب و روزانه از انواع میوه های فصل به میزان 2 تا 3 عدد برای زن و مرد و همچنین استفاده روزانه از سالاد و سبزیجات تازه بر سر سفره غذا باعث دریافت میزان قابل توجه از آنتی اکسیدان های مفید جهت باروری خواهد شد. با جدی گرفتن این توصیه های ساده و در عین حال مهم قدرت باروریتان را به میزان قابل توجهی افزایش دهید.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید