زمان : 19 Aban 1392 - 10:39
شناسه : 79541
بازدید : 2362
آسيب به كبد و كاهش شادابي پوست از عوافب مصرف سوسيس و كالباس آسيب به كبد و كاهش شادابي پوست از عوافب مصرف سوسيس و كالباس

يك كارشناس تغذيه در يزد گفت: موادی همچون کالباس، سوسیس، چیپس به دلیل داشتن مواد افزودنی باعث آسیب رسانی به کبد شده و روی شادابی پوست اثر می‌گذارند و این آسیب‌ها به شکل جوش، کورک، چربی زیاد و ملتهب شدن خود را نشان می‌دهند.

يك كارشناس تغذيه در يزد گفت: موادی همچون کالباس، سوسیس، چیپس به دلیل داشتن مواد افزودنی باعث آسیب رسانی به کبد شده و روی شادابی پوست اثر می‌گذارند و این آسیب‌ها به شکل جوش، کورک، چربی زیاد و ملتهب شدن خود را نشان می‌دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، ناهيد برخورداري با بيان اين كه بخشی از شادابی پوست به ژن‌ها و ژنتیک افراد بستگی دارد افزود:  بعضی از افراد به طور کلی دارای پوست‌های شاداب و باطراوت هستند اما از دیدگاه تغذیه‌ای برای شادابی پوست باید به نوع مواد غذایی که افراد در روز مصرف می‌کنند توجه کرد.

وي توصيه كرد: برای سالم ماندن و شاداب بودن پوست باید از آنتی اکسیدان‌های طبیعی استفاده کرد که این آنتی اکسیدان‌ها باعث جوان بخشی به سلولهای بدن و تکثیر صحیح آن‌ها می‌شود

اين كارشناس تغذيه تصريح كرد: سبزیجاتی همچون هویج، گوجه فرنگی، ‌ انواع سبزی‌های برگی و غیر برگی حاوی ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌های مورد نیاز بدن می‌باشد و به طور کلی میوه‌هایی مثل شاه توت، توت فرنگی، ‌آلوو تمشک و نیز انبه حاوی آنتی اکسیدان‌های بالایی هستند.

وي ادامه داد: همچنین عنصر روی و ویتامین‌های آ، سي و E از مواد آنتی اکسیدان هستند که نقش مهمی در حفظ سلامتی و شادابی پوست دارند

برخورداري توصيه كرد: افراد باید رژیم غذایی سرشار از از سبزیجات و میوه‌ها و موادی که حاوی ویتامین‌ E باشند؛ مانند جوانه گندم وسایر جوانه‌ها استفاده كنند.

خبر فوق را به زبان مورد نظر ترجمه کنید