یک کارشناس تغذیه در يزد گفت: مصرف انگور در كاهش چربی مضر خون موثر است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، یوسف نقیایی مهمترین مواد مغذی تشكیل دهنده انگور را كربوهیدراتها یا قند دانست و افزود: هر یكصد گرم انگور، 16 گرم كربوهیدرات دارد كه بیشترین نوع قند موجود در این میوه از نوع گلوگز است كه قند خون بدن را نیز تامین میكند.
وي گفت: حجم هر 15 عدد دانه انگور تقریبا معادل یك سوم لیوان است كه خود یك واحد غذایی محسوب میشود.
این کارشناس تغذیه با بیان اینكه انگور با داشتن فیبر در كاهش چربی مضر خون، بهبود یبوست و حركات دستگاه گوارش نقش مثبتی دارد.
وي همچنين افزایش سطح ایمنی بدن، بهبود بینایی و بهبود بیماریهای قلبی عروقی را از فواید روغن هسته انگور عنوان كرد.
کارشناس تغذیه در یزد گفت: میزان پتاسیم موجود در میوه انگور در بهبود بیماریهای قلبی عروقی موثر است.
نقيايي در پايان به بیماران دیابتی توصیه کرد: از مصرف بیش از حد میوه انگور خودداري كنند، چراكه مصرف زیاد این ماده غذایی، قند خون این بیماران را افزایش میدهد.
خبر فوق را به زبان مورد نظر ترجمه کنید